Upsell

Miért tőlem tanulj a Home Stagingről?

A Home Staging-gel nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is foglalkozom. Legfőbb célom: Magyarországon elterjeszteni a Home Staging szemléletét, s ezáltal minőségi lakások piacává változtatni a hazai ingatlanpiacot!

2011 óta több, mint 30 lakás értékét növeltem meg látványosan és több, mint 100 ingatlan eladásában segédkeztem tanácsadóként ezzel a módszerrel. Volt olyan lakás, amit 2 évi hiábavaló hirdetés (ingatlanossal és anélkül) után eladhatatlannak minősítettek, majd a Home Staging segítségével 10 nap alatt 3 millió forinttal drágábban értékesítettük! És ez csak egy a számtalan referencia közül!

2015 februárjától Home Staging képzéseket tartok, immáron 4 szinten, egészen a Home Staging Akadémiáig, ahol Home Staging szakértői képesítést kapnak a végzett hallgatók. Az elmúlt években több, mint 250-en vettek részt Home Staging Workshopjainkon, és hatalmas sikereket értek el az itt tanultakkal:

 • számos sikeres ingatlaneladási projektet vittek végig,
 • volt olyan, aki a saját lakását adta el nagyon jó áron napokon belül a tanultak alkalmazásával,
 • számos korábbi résztvevő sikeresen zárta ingatlanbefektetési projektjeit azóta, hogy részt vett a képzésen,
 • és sokan közülük továbbléptek, hogy szakmaként az MSP Home Staging Akadémián mélyítsék el tudásukat a témában. (2 sikeres évfolyamon végeztek már Home Staging szakértőként)

Mi a következő lépés, ha már most tudod, hogy

a., a Home Staginggel szeretnél mélyebben foglalkozni?

b., profin szeretnéd elkezdni az ingatlanbefektetést vagy ha már aktívan foglalkozol befektetésekkel, de még jobban akarod csinálni?

Gyere el a 2 napos gyakorlati Home Staging Workshopunkra is szeptemberben, hogy még jobban elmélyítsd a tudásod a lakberendezés, az ingatlanpiaci ismeretek, a befektetési számítások, a marketing, az értékesítés területén és próbáld ki magad a gyakorlatban is egy konkrét lakásban!

A 2 napos gyakorlati Home Staging workshop ára 99.000 Ft, de ha egyben jelentkezel az Alapképzéssel és 2017. augusztus 11-ig beérkezik az összeg a számlánkra, akkor a 2 képzés együtt 129.800 Ft helyett csak 99.000 Ft-ba kerül! Vagyis az Alapképzést ajándékba kapod, ha gyorsan lépsz!

A 2 napos gyakorlati Home Staging Workshopra csak 15 helyünk van, ami általában néhány nap alatt betelik.

Ne habozz, foglald le a helyed a legközelebbi szeptember 26 – október 3. gyakorlati Home Staging Workshopra!

Miért lesz hasznos Neked ez a 2 napos gyakorlati Home Staging workshop?

Ha ingatlanbefektető vagy:

 • ha a folyamat elején vagy, a lehető legjobbkor vagy itt, hisz megkíméled magad azoktól a hibáktól, amik százezrekbe kerülnének!
 • olyan kapcsolatokra tehetsz szert, ami segítheti a jövőbeli munkádat
 • ha már rendelkezel ingatlanokkal, akkor konkrét javaslatokkal segítem az értékesítést, így gyorsabban és magasabb áron fogod tudni eladni lakásaidat
 • ha tudni szeretnéd, hogy milyen lakást érdemes venned továbbképezheted magad ebben is
 • a Home Staging segítségével a lehető legjobbat fogod kihozni az eladó ingatlanodból.

Ha ezzel szeretnél foglalkozni a jövőben:

 • a Home Staging megismerésével bővítheted tudásodat
 • olyan kapcsolatokra tehetsz szert, ami segítheti a jövőbeli munkádat
 • a lakások eladásra való felkészítése egy új, izgalmas terület, ahol még nagyon kicsi a konkurencia
 • a lakások eladásra való felkészítésére folyamatosan növekszik a kereslet, így egyre nagyobb szükség van Home Staging szakértőkre.

Ha a saját lakásodat szeretnéd eladni:

 • ha már régóta hirdeted ingatlanod, de mégsem talál gazdára, ez a workshop segít, hogy megtudd, mi az oka, hogy eddig nem kelt el és a tudás birtokában minél hamarabb el tudd adni
 • ha még csak most fogod meghirdetni lakásod, akkor konkrét javaslatokkal segítem az értékesítést
 • gyakorlati tanácsokat kapsz arra vonatkozóan, hogyan mérd fel a lakásod értékét, hogyan készítsd fel az eladásra, hogyan mutasd be az érdeklődőknek
 • a Home Staging segíthet abban, hogy rövidebb idő alatt, akár 10-30%-kal drágábban értékesíthesd a lakásod
 • a Home Staging workshopon tanultaknak köszönhetően akár ingatlanos segítsége nélkül, egyedül is el tudod adni a lakásod, amivel akár milliókat spórolhatsz
 • a Home Staging segítségével a lehető legjobbat fogod kihozni az eladó ingatlanodból.

Miről szól a 2 napos gyakorlati Home Staging Workshop?

Az első napon

 • elmélyítjük és kibővítjük az Alapképzéseken hallottakat
 • megtanuljuk mit kell tudni a lakberendezésről (színek és stílusok, harmónia, funkcionális berendezés) az ingatlanfelkészítés kapcsán
 • a lakás vizuális megjelenítése, vagyis a profi fotók szerepéről tanulunk
 • az ingatlanpiaci trendek és statisztikákat megvizsgáljuk a Home Staging szakértő szemével,
 • megtanuljuk a lakás célcsoportjának meghatározását  
 • beszélünk arról, hogy mennyit kell és szabad rákölteni egy lakásra eladás előtt

De legfőképp a résztvevők választ kapnak minden kérdésükre, illetve iránymutatást, hogy mire van szükség, hogy a saját céljaikat elérjék!

A második napon

 • átbeszéljük a házi feladatot, amiben az első napon tanultakat egy konkrét lakásra kell alkalmazni.
 • Ekkor a helyszín az egyik résztvevő ingatlana, amit éppen értékesítésre szán, s előtte fel szeretné készíteni az eladásra.
 • átbeszéljük a konkrét célcsoportot, az árazást, a lakás előnyeit és hátrányait,
 • megválaszoljuk az összes felmerülő kérdést.
 • A lakásban lévő és a hozott kiegészítőkkel átrendezzük, kipakoljuk, kitakarítjuk a lakás egyes helyiségeit, hogy a legjobb arcát mutassa végül
 • részletes listát készítünk a további elvégzendő feladatokról.

Vagyis a gyakorlatba is átültetjük mindazt, amit a korábbiakban tanultunk, és megtapasztaljuk a Home Staging valódi erejét!

Ez nem csak egy elméleti képzés: a két nap alatt gyakorlati szintre emeljük a Home Staging-et!

Betonbiztos elméleti alapokat, és azonnal hasznosítható gyakorlati tudást kapsz. 2 nap alatt ugyan nem leszel profi, de magabiztosan nekiláthatsz saját lakásod felkészítésének vagy elindulhatsz a Home Staginggel és tovább mélyítheted a tudásod a Haladó Workshopjainkon vagy akár februártól az MSP Home Staging Akadémián!

A cél tehát kettős: egyrészt a lakás tulajdonosa teljes ingatlanfelkészítési tanácsadásban részesül, aminek eredményeképpen olyan lakást tud majd a piacra dobni, ami a lehető legértékesebb a vevő számára. Másrészt a résztvevők iránymutatással, ám önállóan, csapatban gondolkodva, átismételve az elméleti szabályokat, a gyakorlatban tevőlegesen is megtapasztalják a változtatásban rejlő erőt! A cél, hogy meglássák milyen apró részleteken múlik a tökéletes végeredmény megszületése. Vagyis ezen a workshopon mindenki a saját tapasztalata alapján sajátíthatja el az elméletben elmondottakat!

A visszajelzések alapján elmondható, hogy a legnagyobb érték, hogy lehetőség van a próbálkozásra, a kérdések feltételére, és valódi tudás megszerzésére, amit a tapasztalat által teszünk belsővé!

A legtöbb Home Staging tanfolyam csak részleges információkra épít, illetve jellemzően csak a Home Staging elméleti alapjait tárgyalja és nem ülteti át a valódi gyakorlatba, továbbá nincs mögötte valódi tapasztalat! Ezen a gyakorlati Home Staging Workshopon azonban teljes körű lakáseladási tanácsokat kapsz, ami segíthet Neked/ismerőseidnek vagy akár ügyfeleidnek is eladni lakásukat!

Mennyibe kerül a 2 napos gyakorlati Home Staging Workshop?

A 2 napos képzés ára 99.000 Ft, de ha egyben jelentkezel az Alapképzéssel és 2017. augusztus 11-ig beérkezik az összeg a számlánkra, akkor a 2 képzés 129.800 Ft helyett csak 99.000 Ft-ba kerül! Vagyis az Alapképzést ajándékba kapod! 😊

A 2 napos gyakorlati Home Staging Workshopra csak 15 helyünk van, ami általában néhány nap alatt betelik.

Ne habozz, foglald le a helyed a legközelebbi szeptember 26 – október 3. gyakorlati Home Staging Workshopra!

A workshop időpontja és helyszíne: 2017. szeptember 26. (kedd) 10.00-17.00 és 2017. október 3. (kedd) 10.00-16.00, Budapest, Bajcsy Zs. út 43.

Ne várj a csodára, jelentkezz most!

Nem kell mást tenned, mint írsz egy válasz-emailt, amiben megjelölöd, hogy csak az augusztus 24-i Alapképzésünkre szeretnél jönni 19.900 Ft-ért, vagy egyben jelentkezel a 2 napos gyakorlati Home Staging Workshopunkra is, és az Alapképzést ajándékba kapod, így összesen 99.000 Ft-ot kell csak fizetned!

Szerezd meg az egyik helyet a 15-ből! Légy a leggyorsabb! Ha nem akarsz lemaradni, akkor fizesd

+ AJÁNDÉK!

Egy budapesti jelentkező személyre szabott Home Staging-et kap ajándékba!

A tanfolyam második napját az egyik jelentkező otthonában tartjuk, ahol nem csak elméletileg beszélgetünk a Home Staging-ről, hanem a gyakorlatban is kipróbáljuk a tanultakat.

A Kiválasztott profitálhat a legtöbbet a tanfolyamból, hiszen nem csak személyre és lakásra szabott tanácsokat kap, de az átalakítások jelentős részét végre is hajtjuk a helyszínen, hogy megtapasztaljuk a változtatás erejét!

Egyszerre 15 Home Staging szakértő-tanonc dolgozik Neked, hogy a lehető legtöbbet hozza ki lakásodból. A külső szemlélők friss szemmel néznek ingatlanodra, a majdani vevő szemével; ezért olyan dolgokat is észrevesznek, amik felett te már megszokásból elsiklasz.

Ez a legnagyobb érték, amit ez a kurzus csak adhat neked.

A jelentkezők közül szakmai szempontok alapján választom ki a SZERENCSÉST, akinek a lakását alávetjük a Home Staging varázslatos átalakításának.

Ha szeretnél Te lenni az, akinek teljesen átalakítjuk a lakását, akkor a jelentkezéseddel együtt jelezd ezt is!

Feltételek: egy legalább 2 szobás, jó állapotú, bútorozott budapesti lakás, ahol szívesen vendégül látod a 15 pár dolgos kezet, akik segítenek újjávarázsolni otthonodat. Több jelentkező esetén a beküldött fotókat figyelembe véve, szakmai szempontok alapján fogom kiválasztani azt az ingatlant, amelyik átalakításából a lehető legtöbbet profitálhatnak a résztvevők.

A korábbi Home Staging Workshop résztvevők visszajelzései:

Helga – business coach, Nők a topon:

“Ha valaki szeretné eladni a lakását gyorsan és a lehető legmagasabb áron, akkor ez a must have alapbefektetés, amit meg kell lépnie! Minden kérdésére/bizonytalanságára/ kétségére választ kaphat személyre szabottan és egy 15 fős tesztbázison tudja lemérni a lehetőségeket!”

Judit, Az 1. MSP Home Staging Akadémia hallgatója:

„Sokat ígér a kezdő Home Staging Workshop és sokat is ad. Mind az elméleti, mind a gyakorlati rész nagyon hasznos és élvezetes volt. Patrícia pedig nagyon jó előadó, 2 napba is nagyon sok info, praktika belefért, erre bizonyíték a második napon elkészült lakás! A workshopon sokat adott a rendszerszemlélet és hogy konkrét javaslatokat kaptunk, a gyakorlati példa számomra megmutatta, hogy MŰKÖDIK :)”

Soltész Laura, ingatlanbefektető:

„Nagyon hasznos volt, rengeteg hasznos ötletet kaptam, nagyon tanulságosak voltak a személyes történetek, tapasztalatok. Óriási megerősítést kaptam, hogy érdemes komolyan foglalkozni a Home Staging-gel; motivációt, hogy tovább folytassam az elsajátítását, hogy még magasabb szinten tudjam végezni. Mindenkinek ajánlom a workshopot, aki szeretné hatékonyan, gyorsan, a lehető legmagasabb áron eladni az ingatlanát, akár magánszemélyként, befektetőként vagy ingatlanközvetítőként.”

Udvarácz Mira, ingatlan-értékesítő:

„Többet kaptam, mint amire számítottam. Patrícia rengeteg hasznos információt igyekszik átadni, valamint törekszik rá, hogy a gyakorlatban is meg tudjuk tapasztalni. Szerintem ez a képzés valódi tudást ad, ami mindenki számára hasznos lehet. A haszon itt ráadásul forintosítható és a befektetett munka és költség többszörösen megtérül. Kinek ajánlom? Mindenkinek, aki valaha tervez ingatlant értékesíteni vagy venni.”

Litkey Krisztina, a II. MSP Home Staging Akadémia hallgatója:

„Ajánlom mindenképpen azoknak, akik saját lakásuk eladásához szeretnének segítséget kapni. Már ezzel a 2 napos képzéssel hozzájuthatnak annyi ismerethez, hogy jóval magasabb áron tudják majd a lakásukat értékesíteni.

Ajánlom ingatlanosoknak a hatékonyabb értékesítés, az eladók jó irányba való terelgetése, segítése érdekében.

Ajánlom mindazoknak, akik ingatlanbefektetéssel foglalkoznak vagy tervezik.”

Antal Kinga, lakberendező:

„Nagyon jól felépített képzési struktúra. Pozitív és tartalmas élmény volt. Lendületet kaptam, pozitív szemléletet és motivációt adott. Segített strukturálni az eddigi tapasztalataimat, valamint új megközelítést szereztem. Mindenkinek ajánlom. Szeretettel gratulálok és köszönöm szépen!”

Jelentkezz most, biztosítsd helyed a résztvevők között és változtasd meg az életed most! Írj e-mailt az msp@msp-design.hu e-mail címre, jelöld meg, hogy csak az augusztus 24-i Alapképzésre szeretnél jönni, vagy a szeptember 26-október 3-i 2 napos gyakorlati Home Staging Workshopra is!

Ne feledd! Várunk szeretettel, hogy együtt megtapasztalhassuk a Home Staging varázslatos erejét és változtassuk meg a hazai ingatlanpiac állapotát minőségi ingatlanhirdetésekkel!

Hamarosan találkozunk, Patrícia