logo-vertical-white

Tanuld meg a sikeres ingatlaneladás művészetét, és add el ingatlanodat gyorsabban,
ráadásul milliókkal többért!

Miért van az, hogy a vásárlók még a számukra tökéletes adottságokkal rendelkező lakásra sem találnak rá?

A sikeres ingatlaneladás titka a tudatos arculattervezés, az egységes stílus-kialakítás, a professzionális ingatlanértékesítési styling és fotók alkalmazásában, valamint magas minőségű marketinganyag összeállításában rejlik.

A Home Staging nem csupán a dekorációról szól: ez a lakás eladásának tudománya, mely a professzionális vizuális megjelenésen és a marketingen túl magában foglalja az ingatlanpiac ismeretét, a befektetés-elemzést, a lakás értékbecslését, az eladók és a vevők pszichológiáját is. 

Szeretnéd, hogy ingatlanod kitűnjön a többi közül?

Rengeteg a hirdetés az ingatlanpiacon

Az eladásra váró ingatlanok között éles a verseny, és csak azok kelnek, el, amikbe valaki – valamiért – bele tud szeretni! A túlzó, pontatlan vagy hiányos hirdetés leírások, a koncepciót nélkülöző hirdetések és téves árképzés mind útvesztőbe terelhetik az eladást.

100 emberből csak 4 látja meg a lakás előnyeit​

Az üres (vagy zsúfolt), rossz minőségű lakásfotók nem hívogatóak, az ingatlanok lehetőségeit pedig 100 emberből csak 4 látja meg üres helyiség-fotókból, a többi 96-nek meg kell mutatni! A Home Staging eredményeképpen az eladandó ingatlanok olyan arculatot kapnak, ami megmutatja a bennük rejlő lehetőséget, hogy ne kelljen a vevők fantáziájára hagyatkozni!

Nem mindegy, kinek szeretnénk eladni

Az alkudozás és irreleváns vásárlók egyáltalán nem könnyítik meg az eladás menetét, ráadásul a szükséges energia többszörösét kell ráfordítanod a lakás személyes bemutatására, ha a potenciális vásárló nem ilyen áron, vagy egyáltalán nem ilyen térelosztást képzelt el magának.

A Home Staging célja az üres vászon megteremtése

Más lakni egy lakásban és más eladni azt! A vevő nem a személyes tárgyainkra kíváncsi, hanem a lakásban rejlő lehetőségekre. Ahhoz, hogy életét el tudja képzelni ingatlanunkban, annak egy letisztult vászonná kell válnia, amire képzeletben saját vágyait festheti.

A vevő érzelmi alapon dönt, mi pedig megadjuk hozzá a tökéletes első benyomást

Végső soron minden ember emocionális hatások mentén dönt, döntését pedig racionális érvekkel igyekszik alátámasztani: képes érzelmi felárat fizetni egy olyan lakásért, amire vágyik, ahol minden készen fogadja! 

Ez egy home staging-elt lakás igazi vonzereje. 

Ha képesek vagyunk megtalálni a vevő igényeit, és aszerint felkészíteni az ingatlant, már jó úton vagyunk!

A Legféltettebb Home Staging titkaim alapképzésen választ kapsz arra a kérdésre, hogy:

Szegmentálás / kvalifikálás

Kiknek való a termék

Kiknek nem való a termék

Miről szól a Home Staging, és hogyan segít a gyorsabb értékesítésben?

Megtudhatod, hogy miként érdemes piacra dobni egy lakást, ha gyorsan, könnyen és a lehető legmagasabb áron szeretnéd eladni!

Megalapozzuk azt a tudást, amivel a saját lakásodat eladhatod, vagy ingatlanbefektetőként a lehető legtöbbet hozhatod ki befektetésedből – vagy ha a Home Staginggel szeretnél foglalkozni! 

A Home Staging mélyére leásunk, egészen az alapokig!

Építs valós hazai piaci tapasztalatokra, és szerezz milliókat érő üzleti előnyt a Home Staging magyarországi meghonosítójától!

Dr. Somogyi Patrícia vagyok, az MSP Home Staging Akadémia alapítója, lakberendező – Home Staging specialista, közgazdász Ph.D. és ingatlanbefektető.

A Home Staging-gel nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is foglalkozom, immáron 8 éve, valós hazai piaci tapasztalattal!

Legfőbb célom: Magyarországon elterjeszteni a Home Staging szemléletét, s ezáltal minőségi lakások piacává változtatni a hazai ingatlanpiacot!

Lakberendezőként a Home Staging-re, az ingatlanok eladásra való felkészítésére specializálódtam, aminek segítségével az ingatlanok 30 napon belül, a szokásos piaci árhoz képest 10-30%-kal drágábban kelnek el.

Közgazdász végzettségemnek köszönhetően ingatlanpiaci, befektetés-elemzési, megtérülés-számítási, marketing és értékesítési ismereteimet is bevetem, hogy minél sikeresebb legyen az ingatlanok értékesítése.

Milyen képzésprogramokat állítottunk össze neked?

Annak a bemutatása, hogy mennyit ér és mennyibe került.
Pl: Mennyibe kerülne elérni a célját ha nem venné meg. Van-e rá valamilyen akció.

kEzdő szint

Legféltettebb Home Staging Titkaim” Alapképzés – Online videókurzus

emelt szint

  • Legféltettebb Home Staging Titkaim” Alapképzés – Online élő stream
  • Styling és dekoráció Minikurzus  – Online videókurzus
  • Ingatlanbefektetési Nap – Online videókurzus
  • IngatlanFELÚJÍTÁSI Nap Online videókurzus

kEzdő szint

Legféltettebb Home Staging Titkaim” Alapképzés – Online élő stream

A képzések valós összértéke több, mint 500.000 Ft

Az általuk nyújtott tudás megszerzése pedig évekbe, és milliókba telne

Bónusz Ajándékok

BONUSZ_MSPDesign_HomeStaging_tippek_1-1

Legfontosabb Home Staging (ingatlanfelkészítési) tippek

28,  gondosan összeválogatott tanács, melyek segítenek a hatékony ingatlanfelkészítésben

BONUSZ_13_plusz_1_bun_SomogyiPatricia(1)-1

13+1 bűn, amit az ingatlaneladók elkövetnek - és általában el is követik

13+1 bűn, melyet elkerülve sikerre viheted ingatlanod értékesítését

Mit tartalmaz az ár?

Bemutatni, hogy mennyi mindent kap: termékcsoamg tartalma, bónuszok, ingyenes szállítás, garancia, stb. 

Csomag tartalma:

Össz értéke: ......... Ft.

100% pénzvisszafizetési garancia

Ha befizetted a képzést, elvégzed, de mégis úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amit vártál, jelezheted, és a TELJES részvételi díját VISSZAKAPOD!

Hallgatóink mondták

"Ha egy jó tankönyved volt valaha az életben akkor abban aláhúztad, színessel kiemelted azt, ami neked új vagy fontos volt és amíg a tudás nem volt teljesen a tiéd, addig többször visszalapoztál és újra elolvastad.Ezt egy workshopon vagy más személyes képzésen nehezen lehet megvalósítani, vagy úgy kell jegyzetelned, mint a filmeken a bírósági gyorsíró. Ehhez képest az online képzést bármikor visszanézheted vagy hosszabban elidőzhetsz egy-egy illusztráción. Patríciától öröm tanulni, nagyon jól felépített előadásokat tart. A konkrét, bevált módszereit adja át és hogy könnyebben emészthető legyen egy-két személyes történettel is kiegészíti. Amit tanít az gyorsan kamatoztatható, nemcsak az ingatlanpiaci bum idején, de a 10 évvel ezelőtti válságban is az volt. Ha végigpörgetitek a mai ingatlan hirdetéseket, akkor nem kérdés, hogy a home staging segítségével könnyű kitűnni a kinálatból. Jó szívvel ajánlom az MSP Home Staging kurzusait, hisz tanulni a legjobbtól érdemes."
Herbály Judit
Nestlé - Field support coordinator
„Eladóknak, befektetőknek, ingatlanosoknak. Ha nem tudod miért nem megy el, ha tudni szeretnéd, hogyan megy el a leggyorsabban, a maximális piaci áron, akkor gyere el!”
Teljes név
cégnév
„Eladóknak, befektetőknek, ingatlanosoknak. Ha nem tudod miért nem megy el, ha tudni szeretnéd, hogyan megy el a leggyorsabban, a maximális piaci áron, akkor gyere el!”
Teljes név
cégnév
"Azonnal hasznosítható tudást szereztem már az alapképzés végighalgatása során, nagyon kíváncsi lettem a többi képzésre is. Úgy érzem, hogy minél több anyagot hallgatok meg, annál többet akarok tudni. Sőt, ezzel akarok a későbbiekben hivatásszerűen is foglalkozni! 🙂 Köszönöm!"
Teljes név
cégnév

Legyen B terved! Képezd magad otthonról, és építs új bevételi forrást!

Ez az időszak sok változást hoz, a bizonytalanság pedig – természetes módon – bárki számára ijesztőnek, félelmetesnek tűnhet. Azt gondolom, hogy a legjobbat akkor tehetjük önmagunkkal és környezetünkkel, ha megpróbáljuk higgadtan és konstruktívan szemlélni a történéseket, és előre tekintünk! Gondolkodtam, hogy mivel tudnék hozzájárulni ahhoz, hogy ebben a kényszerű helyzetben erőt és inspirációt adhassak. Hiszem, hogy képzéseim tudásanyaga képes életeket megváltoztatni, és nem csak anyagi forrásként szolgálni, de kitartó motivációt, új perspektívát nyújtani. 

Ezért döntöttem úgy, hogy új képzéscsomagokat, tudásstruktúrákat és kedvezményeket alakítok ki számotokra.

Mindig is vonzott a lakberendezés és az ingatlanbefektetés világa? Ha neked is otthon kell maradnod, tekints erre az időszakra lehetőségként, és használd ki az időt egy új tudás elsajátítására!

Teremts meg egy új, virágzó lehetőségeket nyújtó jövőt!

Április 30-ig SOSEM LÁTOTT ÁRAKON SAJÁTÍTHATOD EL EZT A MILLIÓKAT ÉRŐ TUDÁST KÉPZÉSEINKET!

Töltsd ki az űrlapot és rendeld meg most!

Megrendelő űrlap

Mi fog történni a megrendelés gomra nyomás után

Bizalomépítő információk a megrendeléshez

Csomag tartalma:

Szállítási információk

Mikor és hogyan kapja meg a csomagot

Pénzvisszafizetési garancia

Feltételei és igénylésének módja

Cégadatok

Cégnév
Székhely
Adószám

Gyakori kérdések - avagy gyakran felmerülő tévhitek, kétségek

Egyre növekvő az igény Magyarországon is a minőségi lakásokra. A vevők 70%-a jó, vagy nagyon jó állapotú lakást keres, azonban a piacon ezek száma igencsak alacsony. Sokan nem tudják – vagy nem szeretnék – vállalni egy lakás felújításával járó procedúrát, bonyodalmakat, és szívesebben költenek nagyobb összeget olyan ingatlanra, amely azonnal költözhető, tökéletes állapotban van. 

Óriási, hiszen a gyakorlat azt mutatja, az eladásra felkészített lakások magasan a piaci ár fölött kerülnek értékesítésre – jóval rövidebb idő alatt!

Igen, ez egy felfutóban lévő szakma, amire egyre nagyobb igény mutatkozik. Egyre több az ügyfél, aki látja a Home Staging értékeit, és igénybe veszi/venné ezt a szolgáltatást.

A Home Staging nem kizárólag a párnatologatásról, lakberendezési alapokról szól; annál sokkal komplexebb módszer, hiszen közgazdasági, marketing, és értékesítési folyamatokra is kiterjed. Képzéseink minden említett területen felkészítenek, ha szeretnéd az egész felkészítési, értékesítési folyamatot elsajátítani.

Az Alapképzést azért tettük kötelezővé, mert a magasabb szintű tudást adó kurzusainkon – mint például a 2 napos gyakorlati Home Staging Workshop –  az ütemterv betartását akadályozhatja, ha vissza kell térnünk alapfogalmakhoz, amik az Alapképzés hiányában nem mindenki számára volnának egyértelműek. Ezért fontos az, hogy először mindenki átfogó képet kapjon a Home Staging-ről.

Tévhit! Végzett hallgatóink ugyanolyan arányban számolnak be sikeres projektjeikről, mint a budapestiek. 

Kapcsolatfelvétel:
msp@msp-design.hu
telefonszám

Cégadatok   |    Kapcsolat    |    Adatkezelési tájékoztató    |    ÁSZF