Köszönöm, hogy regisztráltál online ingatlanértékesítőknek szóló, ingyenes minikurzusunkra, mely a sikeres ingatlaneladás témakörét, ezen belül is a tudatos, vevőközpontú ingatlanfelkészítés, azaz a home stagingben rejlő lehetőségeket járja körül.

Hamarosan kapsz tőlünk egy e-mailt, ami fontos részleteket tartalmaz a minikurzussal kapcsolatban, illetve megtalálod benne bónuszajándékunkat, a leggyakoribb ingatlanértékesítői hibákat bemutató tanulmányunkat is!

Kérlek, hogy olvasd el figyelmesen a levelet és lépj be az ott található Facebook csoportba, hiszen a képzést élőben kizárólag ott tudod majd követni. Miután lezárult a jelentkezés, a minikurzus napján elküldjük ajándék munkafüzetedet is, mellyel könnyebben tudod majd követni a képzést és jegyzetelni is lesz lehetőséged.

Mielőtt mennél, szeretnénk figyelmedbe ajánlani a home stagingről szóló előadáscsomagunkat, melyben 8 különböző előadótól közel 10 órán keresztül tanulhatsz az ingatlanfelkészítés legkülönfélébb területeit érintve, az alacsony költségvetésű ingatlanfelkészítéstől kezdve, a profi ingatlanfotótól, a bútorok és dekorációk szerepén át egészen a tökéletes alaprajzig.

Az ajánlat a minikurzus kezdetéig, június 20-án 18:59-ig él. Bővebb információt a képzéscsomagról, az előadókról és az előadásokról az alábbi linken olvashatsz:

Elérhetőség:
msp@msp-design.hu
+36 30 171 6436

Cégadatok   |    Kapcsolat    |    Adatkezelési tájékoztató    |    ÁSZF