Küldetésünk

Küldetésünk munkánk által elárasztani a hazai ingatlanpiacot magas minőségű lakásokkal, amelyek a vevők számára értéket képviselnek! Az ingatlaneladás szemléletét kívánjuk fejleszteni azingatlaneladók tudatosságának növelésén keresztül!

Személyes célom, hogy az ingatlantulajdonosokat arra inspiráljam, hogy megtegyék a szükséges lépéseket a hatékony és sikeres ingatlaneladás érdekében és változtassanak a hozzáállásukon! Át kívánom adni azt a befektetői szemléletet – ami tapasztalatom szerint az élet minden területén érvényes –, hogy ha időt, pénzt és energiát fektetünk be egy cél elérése érdekében, nevezetesen az ingatlaneladásba, akkor az minden esetben sokszorosan megtérül! Mottóm: ingatlant eladni másképp is lehet!

Legfőbb célunk, olyan harmonikus élettereket teremteni, amelyet azok használói nagyon szeretnek és örömüket lelik bennük, vagyis „Szépet alkotni, örömöt adni!”

Az MSP Home Staging megálmodója


Dr. Somogyi Patrícia vagyok, az MSP Home Staging Akadémia alapítója, lakberendező – Home Staging specialista, közgazdász Ph.D. és ingatlanbefektető.

Lakberendezőként 2011 óta foglalkozom Home Staginggel (az ingatlanok eladásra való felkészítésével), amelynek segítségével a felkészített lakások 30 napon belül, 10-30%-os értéknövekedéssel, általában milliókkal többért kelnek el az ingatlanpiacon!

A Home Staginggel nemcsak elméletben, hanem gyakorlatban is foglalkozom; Magyarországon én vagyok az egyetlen, aki több éves Home Staging, azaz teljes körű ingatlanfelkészítési tapasztalattal rendelkezik. Több mint két tucat lakás értékét növeltem meg látványosan, és több mint 70 ingatlan eladásában segédkeztem tanácsadóként ezzel a módszerrel.

A Home Staging eredményeképpen az eladandó ingatlanok olyan arculatot kapnak, ami megmutatja a bennük rejlő lehetőséget, hogy ne kelljen a vevők fantáziájára hagyatkozni! Mivel 100 emberből csupán 4 látja a terekben a lehetőségeket, a többi 96-nak meg kell mutatni! Az ingatlanok felkészítésekor olyan értéket teremtünk, ami a vevők számára milliókat ér!

Közgazdász végzettségemnek köszönhetően nem csupán lakberendezési- és styling tanácsokkal járulok hozzá az eladás sikeréhez, hanem ingatlanpiaci, befektetés-elemzési, megtérülés-számítási, marketing és értékesítési ismereteimet is bevetem, hogy minél sikeresebb legyen az ingatlanok értékesítése.

2015 februárjától kezdő és haladó Home Staging Workshopokat tartok, 2016 februárjában indult útjára az MSP Home Staging Akadémia, ahol Home Staging szakértői és tanácsadói képesítést kapnak a végzett hallgatók.

A csapat

Dr. Somogyi Patrícia

lakberendező – Home Staging specialista, közgazdász Ph.D., ingatlanbefektető

patricia.somogyi@msp-design.hu

Dr. Zakkar Viktória

Home Staging képzések, ügyfél- és sajtókapcsolatok

Telefon hétköznap 9-17 óráig
+36 30 171 6436

msp@msp-design.hu

Kátai Judit

irodavezető, számlázás

Telefon hétköznap 9-17 óráig
+36 30 469 0244

iroda@msp-design.hu

"Szépet alkotni, örömöt adni!"

Elérhetőség:
msp@msp-design.hu
+36 30 171 6436

Cégadatok   |    Kapcsolat    |    Adatkezelési tájékoztató    |    ÁSZF