Mivel eddig is sokan ajánlották barátaiknak, ismerőseiknek, kollégáiknak az MSP képzéseit, ezentúl szeretnénk megköszönni, hogy segítitek a képzések népszerűsítését, ezáltal pedig azt is, hogy az MSP Home Staging szemlélet minél szélesebb körben elterjedhessen Magyarországon.

2023 tavaszától bevezetünk egy partner ajánlói rendszert, így valóban megéri majd egy ismerősön, baráton keresztül eljönni a képzésekre, illetve ajánlani a környezetetekben az MSP kurzusait, hiszen mindkét félnek szeretnénk kedveskedni ezzel a kezdeményezéssel:

AKI AJÁNLJA AZ MSP ALAPKÉPZÉSÉT:

Annak egy 30%-os kedvezménykupont adunk, mely korlátlanul felhasználható az MSP összes online tanfolyamára és csomagajánlatára, ezzel is megköszönve elkötelezettségét, amivel segít minket abban, hogy minél több ember ismerkedjen meg az MSP Home Staging szemléletével, ezáltal pedig a hazai ingatlanpiac megteljen minőségi lakásokkal és ingatlanhirdetésekkel. Ekkora kedvezményt évente csak egyetlen napon adunk online tanfolyamaink árából, ezzel is szeretnénk jelezni, mennyire nagyra értékeljük az ajánlásotokat.

A kedvezmények nem vonhatók össze és a 30%-os kedvezménykupon nem érvényes a két minikurzusunkra!

AKINEK AJÁNLJÁK AZ MSP ALAPKÉPZÉSÉT:

Minden hallgató, aki korábbi képzésrésztvevő ajánlásával érkezik, hihetetlenül kedvező áron, 14.900 Ft-ért tud csatlakozni a Legféltettebb home staging titkaim című Alapképzésünkhöz. SOHA ennyiért nem lehetett személyesen részt venni ezen a képzésünkön. Személyesen budapesti oktatóközpontunkban, vagy akár élőben online bekapcsolódva is csatlakozhatsz.

HOGYAN AJÁNLHATOK VALAKIT:

Az ajánlás menete nagyon egyszerű. Ismerősödnek, barátodnak, kollégádnak ki kell töltenie az alábbi űrlapot a saját adataival, valamint a legvégén a te neveddel és e-mail címeddel.

Így Te e-mailben megkapod a 30%-os online kedvezménykupont, ismerősöd pedig már a fenti hihetetlenül kedvezményes részvételi díjat fogja fizetni, így mindketten jól jártok!

Ha a programmal vagy az ajánlás menetével kapcsolatban további kérdéseid merülnek fel, keresd Juditot az msp@msp-homestaging.hu e-mail címen vagy a +36 30 171 6436-os telefonszámon.

Köszönjük, hogy részt veszel ajánlói programunkban és segítesz elterjeszteni az ingatlanfelkészítés fontosságát és az MSP Home Staging átfogó szemléletét!

Elérhetőség:

msp@msp-homestaging.hu

+36 30 171 6436
Cégadatok   |    Kapcsolat    |    Adatkezelési tájékoztató    |    ÁSZF