Koránkelő kedvezmény lejárata:

nap
óra
perc
mp
logo-vertical-white

Tanuld meg a sikeres ingatlaneladás művészetét,
és add el ingatlanodat gyorsabban,
ráadásul milliókkal többért!

Tanuld meg a sikeres ingatlaneladás művészetét,
és add el ingatlanodat gyorsabban,
ráadásul milliókkal többért!

Miért van az, hogy a vásárlók még a számukra tökéletes adottságokkal rendelkező lakásra sem találnak rá?

A sikeres ingatlaneladás titka a tudatos arculattervezésben, az egységes stílus kialakításában, a professzionális ingatlanértékesítési styling és fotók alkalmazásában, valamint magas minőségű marketinganyagok összeállításában rejlik.

Home Staging nem csupán a dekorációról szól: ez a lakás eladásának tudománya, mely a professzionális vizuális megjelenésen és a marketingen túl magában foglalja az ingatlanpiac ismeretét, a befektetés-elemzést, a lakás értékbecslését, az eladók és a vevők pszichológiáját is.

A vevő érzelmi alapon dönt, mi pedig megadjuk hozzá a tökéletes első benyomást.

Végső soron minden ember emocionális hatások mentén dönt, döntését pedig racionális érvekkel igyekszik alátámasztani: képes érzelmi felárat fizetni egy olyan lakásért, amire vágyik, vagy ahol minden készen fogadja. 

Ez egy home stagingelt lakás igazi vonzereje. 

Ha képesek vagyunk megtalálni a vevő igényeit, és aszerint felkészíteni az ingatlant, már jó úton vagyunk.

Hogyan sajátíthatod el a Home Staging szemléletet?

Mit ad számodra a Legféltettebb Home Staging titkaim Alapképzés?

Legféltettebb Home Staging titkaim Alapképzésünkön megtanulhatod, hogyan érdemes piacra dobni egy lakást, ha gyorsan, könnyen és a lehető legmagasabb áron szeretnéd eladni.

Megalapozzuk azt a tudást, amivel eladhatod a saját lakásodat, amivel ingatlanbefektetőként a lehető legtöbbet hozhatod ki befektetésedből – vagy amivel akár új szakmába is vághatsz.

Leásunk a Home Staging mélyére, egészen az alapokig.

Szeretnéd, hogy ingatlanod kitűnjön a többi közül?

Rengeteg a hirdetés az ingatlanpiacon

Az eladásra váró ingatlanok között éles a verseny, és csak azok kelnek el, amelyekbe valaki – valamiért –bele tud szeretni!

A túlzó, pontatlan vagy hiányos, illetve a koncepciót nélkülöző hirdetések és a téves árképzés mind útvesztőbe terelhetik az eladást.

100 emberből csak 4 látja meg a lakás előnyeit, a többi 96-nak meg kell mutatni

Az üres (vagy zsúfolt), rossz minőségű lakásfotók nem hívogatóak, ráadásul az ingatlanok lehetőségeit 100 emberből csak 4 látja meg ilyen fényképek alapján – a többi 96-nak meg kell mutatni! 

A Home Staging eredményeképpen az eladó ingatlanok olyan arculatot kapnak, amely megmutatja a bennük rejlő lehetőséget, hogy ne kelljen a vevők fantáziájára hagyatkozni!

Nem mindegy, kinek szeretnénk eladni

Az alkudozás és az irreleváns vásárlók egyáltalán nem könnyítik meg az eladás menetét, ráadásul a szükséges energia többszörösét kell ráfordítanod a lakás személyes bemutatására, ha a potenciális vásárló nem ilyen áron vásárolna, vagy egyáltalán nem ilyen térelosztást képzelt el magának.

Nézzük a számokat, valós,
megtörtént példákon keresztül...

KLASSZIKUS HOME STAGING

Alkalmazva a Home Staging szemléletet 475 000 forintos ráfordítással 10 nap alatt sikerült eladni azt a lakott lakást – ráadásul az eredetileg meghirdetett árnál 2,8 millió forinttal többért –, amit előtte 2 évig hiába árultak.

ÜRES LAKÁS HOME STAGINGJE

A releváns célcsoport számára vonzó styling és dekoráció alkalmazásával, professzionális fotók és komplett marketinganyag használatával egy frissen felújított, de üresen árult Ferenc körúti lakást 5 millió forint ráfordítással az ingatlan értékének 52%-os növelésével lehetett értékesíteni.

BEFEKTETÉSI CÉLÚ HOME STAGING

Egy VI. kerületi ingatlant 2 millió forintos ráfordítással az esztétikai felújítást követően 3,5 millió forint nyereséggel értékesítettek, míg egy másik belvárosi lakás funkcionális és esztétikai felújítását követően 56%-os nyereséget könyvelhettek el.

Mindig is vonzott a lakberendezés
és az ingatlanbefektetés világa?
Képezd magad, és találd meg a Te utad a Home Stagingben!

Neked való a Home Staging, ha azok közé tartozol, akik

Nem Neked való a Home Staging, ha azok közé tartozol, akik

A Home Staging célja az üres vászon megteremtése

Más lakni egy lakásban és más eladni azt! A vevő nem a személyes tárgyainkra kíváncsi, hanem a lakásban rejlő lehetőségekre. Ahhoz, hogy el tudja képzelni az életét ingatlanunkban, annak egy letisztult vászonná kell válnia, amire képzeletben saját vágyait festheti.

Építs valós hazai piaci tapasztalatokra, és tegyél szert milliókat érő üzleti előnyre a Home Staging magyarországi meghonosítójának segítségével!

Dr. Somogyi Patrícia vagyok, az MSP Home Staging Akadémia alapítója, lakberendező, Home Staging specialista, közgazdász Ph.D. és ingatlanbefektető.

A Home Staginggel nemcsak elméletben, hanem gyakorlatban is foglalkozom, immáron 9 éve, valós hazai piaci tapasztalattal!

Legfőbb célom: elterjeszteni Magyarországon a Home Staging szemléletét, s ezáltal minőségi lakások piacává változtatni a hazai ingatlanpiacot!

Lakberendezőként a Home Stagingre, az ingatlanok eladásra való felkészítésére specializálódtam, amelynek segítségével az ingatlanok 30 napon belül, a szokásos piaci árhoz képest 10-30%-kal drágábban kelnek el.

Közgazdász végzettségemnek köszönhetően ingatlanpiaci, befektetés-elemzési, megtérülés-számítási, marketing és értékesítési ismereteimet is bevetem, hogy minél sikeresebb legyen az ingatlanok értékesítése.

Mit jelentett az elmúlt 9 év számokban?

0 +
KÉPZÉS RÉSZTVEVŐ
0 +
ÁTNÉZETT INGATLANHIRDETÉS
0 +
HOME STAGING PROJEKT
0 +
PROFESSZIONÁLIS LAKÁSFOTÓ

Hallgatóink mondták

„Enélkül tilos lenne belefogni egy felújításba. »Életmentő« tudást ad.
Szuknai Gabriella
I. MSP Home Staging Akadémia hallgatója
„Azonnal hasznosítható tudást szereztem már az alapképzés végighallgatása során, nagyon kíváncsi lettem a többi képzésre is. Úgy érzem, hogy minél több anyagot hallgatok meg, annál többet akarok tudni. Sőt, ezzel akarok a későbbiekben hivatásszerűen is foglalkozni! 🙂 Köszönöm!"
Szép Krisztina​
Hallgató​
„Eladóknak, befektetőknek, ingatlanosoknak. Ha nem tudod miért nem megy el, ha tudni szeretnéd, hogyan megy el a leggyorsabban, a maximális piaci áron, akkor gyere el!”
Várdombi Judit​
Hallgató​
„Ha a tömegből ki akarsz tűnni, kell ez a tudás. Ingatlaneladáshoz ez a siker kulcsa.”
Végh Timi
Hallgató
„Ha egy jó tankönyved volt valaha az életben, akkor abban aláhúztad, színessel kiemelted azt, ami neked új vagy fontos volt, és amíg a tudás nem volt teljesen a tiéd, addig többször visszalapoztál, és újra elolvastad. Ezt egy workshopon vagy más személyes képzésen nehezen lehet megvalósítani, vagy úgy kell jegyzetelned, mint a filmeken a bírósági gyorsíró. Ehhez képest az online képzést bármikor visszanézheted, vagy hosszabban elidőzhetsz egy-egy illusztráción. Patríciától öröm tanulni, nagyon jól felépített előadásokat tart. A konkrét, bevált módszereit adja át, és hogy könnyebben emészthető legyen, egy-két személyes történettel is kiegészíti. Amit tanít, az gyorsan kamatoztatható, nemcsak az ingatlanpiaci bumm idején, de a 10 évvel ezelőtti válságban is az volt. Ha végigpörgetitek a mai ingatlan hirdetéseket, akkor nem kérdés, hogy a Home Staging segítségével könnyű kitűnni a kinálatból. Jó szívvel ajánlom az MSP Home Staging kurzusait, hisz tanulni a legjobbtól érdemes."
Herbály Judit
IV. MSP Home Staging Akadémia hallgatója

Hiszem, hogy a képzéseim tudásanyaga képes életeket megváltoztatni, és egy olyan szemléletet képvisel, amire nagy szükség van a mai világban.

Sosem lesz ennél jobb pillanat, hogy fejleszd magad, hogy továbblépj egyet a vágyaid irányába.

A Home Staginggel egy olyan értékes tudás birtokába kerülhetsz, amire egyre növekvő igény mutatkozik. Az már csak hab a tortán, hogy ez egy olyan élvezetes szakterület, amivel az anyagi biztonságod is meg tudod teremteni, sőt egy közösség részévé válhatsz, ahol azonos érdeklődésű emberekkel veheted körbe magad, s így egyre többekhez juthat el az MSP Home Staging szemlélete, általad is!

Hiszem, hogy együtt sikerülhet! Tarts velük és változtassuk meg együtt a hazai ingatlanpiacot minőségi lakásokkal és ingatlanhirdetésekkel! Örülök, ha velünk tartasz!

Legféltettebb Home Staging titkaim 
Alapképzésemen az alábbi kérdésekre kapsz választ:

• Mi a különbség a Home Staging és a lakberendezés között?
• Miként tudjuk megteremteni a legjobb első benyomást?
• Megismerjük az eladók és a vevők pszichológiáját, a vásárlói döntést befolyásoló tényezőket.
• Végignézzük a sikeres ingatlaneladás 4 fő lépését.
• Megtudhatjuk, miért érdemes felkészíteni egy lakást az eladásra?
• Kinek javasolható és kinek nem a Home Staging?
• Gyakorlati példákon keresztül számtalan Home Staging tippet kapsz, amit azonnal alkalmazhatsz a gyakorlatban!

Mi már az őszi indulásra összpontosítunk, tarts velünk az új tanév első alapképzésén!
Szeretettel várunk!

Jelentkezz szeptember 8-án éjfélig, koránkelő kedvezménnyel!

Azok számára is szeretnénk megfelelő alternatívát nyújtani, akik kisgyermekkel vannak otthonvidéken élnek, és nem tudnak sokat utazni, vagy csupán nem szeretnének közösségbe menni. Számukra lehetővé tesszük, hogy pénztárcabarát, biztonságos és időtakarékos módon vehessenek részt  Alapképzésünkön, élő online képzésformában!

Ha pedig élőben szeretnél csatlakozni, személyesen tapasztalhatod meg a Home Staging végeredményét Oktatási központunkban, és kapcsolatot építhetsz másokkal.

A döntés a Tiéd!

SZEMÉLYES ALAPKÉPZÉS
+VISSZANÉZHETŐ VIDEÓKURZUS

39.900 Ft helyett
Koránkelő kedvezménnyel:
19 900 Ft
 • Legféltettebb Home Staging titkaim Alapképzés személyes kurzus
  2020. szeptember 15-én , 10:00-14:00-ig
 • A sikeres ingatlaneladáshoz szükséges szemlélet megismerése
 • Kézzelfogható, gyakorlatban azonnal alkalmazható tippek
 • Írásos összefoglaló​
 • 7 napon át visszanézhető képzésfelvétel
 • Jó hangulatot, hasonló érdeklődésű és motivált emberekkel
 • Kávé, tea, ásványvíz és rágcsálnivaló
 • VIP részvételi lehetőség a résztvevők számára létrehozott zárt Facebook csoportban, ahol a képzés után is bármikor kérdezhetsz
 • A személyes képzés végén rendelkezésre áll 30 perc, hogy feltehesd kérdéseidet
 • A 8 legfontosabb tévhit Home Stagingről – Ingatlanfelkészítési hiedelmek
 • 13 + 1 Bűn, amit az ingatlaneladók elkövetnek, és általában el is követik​
Népszerű

ÉLŐ ONLINE ALAPKÉPZÉS
+VISSZANÉZHETŐ VIDEÓKURZUS

39.900 Ft helyett
Koránkelő kedvezménnyel:
19 900 Ft
 • Legféltettebb Home Staging titkaim Alapképzés online élő kurzus
  2020. szeptember 15-én, 10:00-14:00-ig
 • A sikeres ingatlaneladáshoz szükséges szemlélet megismerése
 • Kézzelfogható, gyakorlatban azonnal alkalmazható tippek
 • Írásos összefoglaló​
 • 7 napon át visszanézhető képzésfelvétel
 • A képzés végén rendelkezésre áll 30 perc, hogy feltehesd kérdéseidet
 • A 8 legfontosabb tévhit Home Stagingről – Ingatlanfelkészítési hiedelmek
 • 13 + 1 Bűn, amit az ingatlaneladók elkövetnek, és általában el is követik​

Bónusz ajándékok a képzések mellé

8tevhit_MSP_Design

A 8 legfontosabb tévhit a Home Stagingről - Ingatlanfelkészítési hiedelmek

A 8 kulcsfontosságú tévhit, melyek megakadályozhatják ingatlanod sikeres értékesítését

BONUSZ_13_plusz_1_bun_SomogyiPatricia(1)-1

13+1 bűn, amit az ingatlaneladók elkövetnek - és általában el is követik

13+1 bűn, melyet elkerülve sikerre viheted ingatlanod értékesítését

100% pénzvisszafizetési garancia

Ha befizetted a képzést, elvégzed, de mégis úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amit vártál, jelezheted, és a TELJES részvételi díjat VISSZAKAPOD!

Gyakori kérdések - Avagy gyakran felmerülő tévhitek, kétségek

Egyre növekvő az igény Magyarországon is a minőségi lakásokra. A vevők 70%-a jó, vagy nagyon jó állapotú lakást keres, azonban a piacon ezek száma igencsak alacsony. Az esetek többségében azonban az eladók nem mutatják meg a saját ingatlanjukban rejlő lehetőséget a vevő számára; azt hiszik, elég, ha az fogadja a betérőt, ahogy élnek. Pedig sokan nem tudják – vagy nem szeretnék – vállalni még egy amúgy jó állapotú lakás használatból eredő hibáinak a javítását sem, az ezzel járó feladatokat és bonyodalmakat, és szívesebben költenek nagyobb összeget olyan ingatlanra, amely azonnal költözhető, tökéletes állapotban van.

Óriási, hiszen a gyakorlat azt mutatja, az eladásra felkészített lakások magasan a piaci ár fölött kerülnek értékesítésre – jóval rövidebb idő alatt!

Igen, ez egy felfutóban lévő szakma, amire egyre nagyobb igény mutatkozik. Egyre több az ügyfél, aki látja a Home Staging értékeit, és igénybe veszi/venné ezt a szolgáltatást.

A Home Staging nem kizárólag a párnatologatásról, lakberendezési alapokról szól; annál sokkal komplexebb módszer, hiszen közgazdasági, marketing és értékesítési folyamatokra is kiterjed. Ha szeretnéd az egész felkészítési, értékesítési folyamatot elsajátítani, képzéseink minden említett területen felkészítenek.

Fontos, hogy mindenki tisztában legyen az MSP Home Staging alapokkal, hogy a magasabb szintű képzéseken ne kelljen visszamenni alapfogalmakhoz, és teljes körű képe legyen mindenkinek a Home Staging szemléletéről.

Tévhit! Végzett hallgatóink ugyanolyan arányban számolnak be sikeres projektjeikről, mint a budapestiek. 

További 9 képzés közül választhatsz érdeklődésednek és céljaidnak megfelelően, ha az ingatlanbefektetés a fő célod a személyes gyakorlati Home Staging workshopot ajánljuk első lépésként, majd az online elérhető videókurzusokat, mint Ingatlanbefektetési stratégiák és professzionális lakáskeresés, Befektetési célú ingatlanfelújítás, Ingatlanértékesítési styling, vagy az Ingatlanértékesítési napunk videókurzusa. Ha szakmaként szeretnéd elsajátítani a Home Staginget ezeken felül a haladó Home Staging workshop, az MSP Home Staging Akadémia az amivel a tudásod kiegészítheted. Ha a Home Staging vállalkozásodat szeretnéd felépíteni a Business képzésünket ajánlom számodra a haladó Home Staging workshop elvégzése után.

KAPCSOLATFELVÉTEL:
msp@msp-design.hu

Dr. Zakkar Viktória
Home Staging képzések, ügyfél- és sajtókapcsolatok
Telefon hétköznap 9-17 óráig:  +36 30 171 6436

Elérhetőség:
msp@msp-design.hu
+36 30 171 6436

Cégadatok   |    Kapcsolat    |    Adatkezelési tájékoztató    |    ÁSZF