Koránkelő kedvezményes ár:

nap
óra
perc
mp

Sajátítsd el a sikeres ingatlaneladás művészetét!
Szerezd meg a Legféltettebb Home Staging titkaim MSP Home Staging
online alapképzést!​

Sajátítsd el a sikeres ingatlaneladás művészetét! Gyere el a Legféltettebb Home Staging titkaim MSP Home Staging alapképzésre!​

Építs valós hazai piaci tapasztalatokra, és tegyél szert milliókat érő üzleti előnyre a Home Staging magyarországi meghonosítójának segítségével!

Dr. Somogyi Patrícia vagyok, az MSP Home Staging Akadémia alapítója, lakberendező, Home Staging specialista, közgazdász Ph.D. és ingatlanbefektető.

A Home Staginggel nemcsak elméletben, hanem gyakorlatban is foglalkozom, immáron 11 éve, valós hazai piaci tapasztalattal!

Legfőbb célom: elterjeszteni Magyarországon a Home Staging szemléletét, s ezáltal minőségi lakások piacává változtatni a hazai ingatlanpiacot!

Lakberendezőként a Home Stagingre, az ingatlanok eladásra való felkészítésére specializálódtam, amelynek segítségével az ingatlanok 30 napon belül, a szokásos piaci árhoz képest 10-30%-kal drágábban kelnek el.

Közgazdász végzettségemnek köszönhetően ingatlanpiaci, befektetés-elemzési, megtérülés-számítási, marketing és értékesítési ismereteimet is bevetem, hogy minél sikeresebb legyen az ingatlanok értékesítése.

Mi a Home Staging?

A lakás felkészítése az eladásra.

A sikeres ingatlaneladás titka a tudatos arculattervezés, az egységes stílus-kialakítás, a professzionális ingatlanértékesítési styling és fotók alkalmazásában, valamint magas minőségű marketinganyag összeállításában rejlik.

A Home Staging nem csupán a dekorációról szól: ez a lakás eladásának tudománya, mely a professzionális vizuális megjelenésen és a marketingen túl magában foglalja az ingatlanpiac ismeretét, a befektetés-elemzést, a lakás értékbecslését, az eladók és a vevők pszichológiáját is.

A Home Staging eredményeképpen az eladandó ingatlanok olyan arculatot kapnak, ami megmutatja a bennük rejlő lehetőséget, hogy ne kelljen a vevők fantáziájára hagyatkozni! Hiszen 100 emberből csupán 4 látja a terekben a lehetőségeket, ezért a többi 96-nak meg kell mutatni! Az ingatlanok felkészítésekor olyan értéket teremtünk, ami a vevők számára milliókat ér!

Kinek szól az MSP Home Staging alapképzés?​

♦  Akik ingatlanbefektetéssel foglalkoznak vagy azt tervezik a jövőben
♦  Akik imádják a lakberendezést és keresik az útjukat és szeretnének a Home Staginggel, mint szakmával foglalkozni
♦  Akik a saját lakásuk eladásából a legtöbbet szeretnék kihozni
♦  Lakberendezőknek, belsőépítészeknek, akik ki akarják bővíteni a szolgáltatási palettájukat
♦  Ingatlanközvetítőknek, hogy még profibbá váljanak az ingatlaneladásban

Miről szól az MSP Home Staging alapképzés?

Az alapképzés által betekintést kaphatsz a Home Staging szemléletébe.

♦  Megtudhatod, hogy miként érdemes piacra dobni egy lakást, ha gyorsan, könnyen és a lehető legmagasabb áron szeretnéd eladni!
♦  Megalapozzuk azt a tudást, amivel a saját lakásodat eladhatod, vagy ingatlanbefektetőként a lehető legtöbbet hozhatod ki befektetésedből vagy ha a Home Staginggel szeretnél foglalkozni! A Home Staging mélyére leásunk, egészen az alapokig!

A Legféltettebb Home Staging titkaim alapképzés választ ad arra a kérdésre, hogy:

♦  Mi a különbség a Home Staging és a lakberendezés között?
♦  Miként tudjuk megteremteni a legjobb első benyomást?
♦  Megismerjük az eladók pszichológiáját és a vevők pszichológiáját, a vásárlói döntést befolyásoló tényezőket.
♦  Végignézzük a sikeres ingatlaneladás 4 fő lépését.
♦  Megtudhatjuk miért érdemes felkészíteni egy lakást az eladásra?
♦  Kinek javasolható és kinek nem a Home Staging? És…
♦  Gyakorlati példákon keresztül számtalan Home Staging tippet kapsz, amit azonnal alkalmazhatsz a gyakorlatban

Szeretnéd, hogy ingatlanod kitűnjön a többi közül?

Rengeteg a hirdetés az ingatlanpiacon

Az eladásra váró ingatlanok között éles a verseny, és csak azok kelnek el, amelyekbe valaki – valamiért –bele tud szeretni!

A túlzó, pontatlan vagy hiányos, illetve a koncepciót nélkülöző hirdetések és a téves árképzés mind útvesztőbe terelhetik az eladást.

100 emberből csak 4 látja meg a lakás előnyeit, a többi 96-nak meg kell mutatni

Az üres (vagy zsúfolt), rossz minőségű lakásfotók nem hívogatóak, ráadásul az ingatlanok lehetőségeit 100 emberből csak 4 látja meg ilyen fényképek alapján – a többi 96-nak meg kell mutatni! 

A Home Staging eredményeképpen az eladó ingatlanok olyan arculatot kapnak, amely megmutatja a bennük rejlő lehetőséget, hogy ne kelljen a vevők fantáziájára hagyatkozni!

Nem mindegy, kinek szeretnénk eladni

Az alkudozás és az irreleváns vásárlók egyáltalán nem könnyítik meg az eladás menetét, ráadásul a szükséges energia többszörösét kell ráfordítanod a lakás személyes bemutatására, ha a potenciális vásárló nem ilyen áron vásárolna, vagy egyáltalán nem ilyen térelosztást képzelt el magának.

Mennyibe kerül a Legféltettebb Home Staging titkaim – a sikeres ingatlaneladás művészete című online alapképzés?

KORÁNKELŐ KEDVEZMÉNNYEL  14.900 FT,

ha 2024. február 29-ig vásárolod meg,
utána csak a teljes áron juthatsz hozzá a képzéshez, amely 39.900 Ft.

Ne maradj le, mert csak korlátozott darabszámban érhető el ezen a kedvezményes áron! 

! AZ ELSŐ 10 JELENTKEZŐNEK most 63% kedvezménnyel 39.900 Ft helyett 14.900 Ft!

Nézzük a számokat, valós,
megtörtént példákon keresztül...

BEFEKTETÉSI CÉLÚ HOME STAGING

Egy VI. kerületi ingatlant 2 millió forintos ráfordítással az esztétikai felújítást követően 3,5 millió forint nyereséggel értékesítettek, míg egy másik belvárosi lakás funkcionális és esztétikai felújítását követően 56%-os nyereséget könyvelhettek el.

ÜRES LAKÁS HOME STAGINGJE

A releváns célcsoport számára vonzó styling és dekoráció alkalmazásával, professzionális fotók és komplett marketinganyag használatával egy frissen felújított, de üresen árult Ferenc körúti lakást 5 millió forint ráfordítással az ingatlan értékének 52%-os növelésével lehetett értékesíteni.

KLASSZIKUS HOME STAGING

Alkalmazva a Home Staging szemléletet 475 000 forintos ráfordítással 10 nap alatt sikerült eladni azt a lakott lakást – ráadásul az eredetileg meghirdetett árnál 2,8 millió forinttal többért –, amit előtte 2 évig hiába árultak.

Neked való a Home Staging, ha azok közé tartozol, akik

Nem Neked való a Home Staging, ha azok közé tartozol, akik

Hol és mikor lesz az MSP Home Staging Alapképzés?

Legféltettebb Home Staging titkaim – a sikeres ingatlaneladás művészete című Alapképzés helyszíne és időpontja:

Helyszín: MSP Home Staging Oktatási Központ –  II.  ker. Margit krt 64/b. fszt. 7. 

Időpont: 2022. január 13. 10.00-14.00

Azok számára is szeretnénk megfelelő alternatívát nyújtani, akik kisgyermekkel vannak otthonvidéken élnek, és nem tudnak sokat utazni, vagy csupán nem szeretnének közösségbe menni. Számukra lehetővé tesszük, hogy pénztárcabarát, biztonságos és időtakarékos módon vehessenek részt  Alapképzésünkön, élő online képzésformában!

Ha pedig élőben szeretnél csatlakozni, személyesen tapasztalhatod meg a Home Staging végeredményét Oktatási központunkban, és kapcsolatot építhetsz másokkal.

A döntés a Tiéd!

A helyeket a befizetések sorrendjében töltjük fel!

Mit jelentett az elmúlt 11 év számokban?

0 +
KÉPZÉS RÉSZTVEVŐ
0 +
ÁTNÉZETT INGATLANHIRDETÉS
0 +
HOME STAGING PROJEKT
0 +
MEGTARTOTT KÉPZÉS

Néhány hallgatói vélemény a Legféltettebb home staging titkaim Alapképzésünkről:

„Szuper előadás,remekül felépitett értékes információkkal.Remekül összefoglalta a szemléletmódot.Sokat tanultam belőle ingatlanosként s befektetőként is.
LÁZÁR ILONA
Hallgató
„Lakberendezőként felkeltette az érdeklődésemet a Home Staging, ez a kurzus remek alapismereteket adott a témában. Izgatottan várom a folytatást!
ZÁDORI NIKOLETT
Hallgató
„Új megvilágításba helyezte egy lakás eladásának módját!!! Teljesen fellelkesültem! 🙂 Köszönöm!
TROSZT VERONIKA
Hallgató
„A szemléletmódot teljes mértékben sikerült átadni. Kulcsfontosságú információkat kaptam. 🙂 Izgatottan várom, hogy hasznosíthassam! 😀
SZABÓ CSILLA
Hallgató

Hallgatóink mondták

„Enélkül tilos lenne belefogni egy felújításba. »Életmentő« tudást ad.
Szuknai Gabriella
I. MSP Home Staging Akadémia hallgatója
„Azonnal hasznosítható tudást szereztem már az alapképzés végighallgatása során, nagyon kíváncsi lettem a többi képzésre is. Úgy érzem, hogy minél több anyagot hallgatok meg, annál többet akarok tudni. Sőt, ezzel akarok a későbbiekben hivatásszerűen is foglalkozni! 🙂 Köszönöm!"
Szép Krisztina​
Hallgató​
„Eladóknak, befektetőknek, ingatlanosoknak. Ha nem tudod miért nem megy el, ha tudni szeretnéd, hogyan megy el a leggyorsabban, a maximális piaci áron, akkor gyere el!”
Várdombi Judit​
Hallgató​
„Ha a tömegből ki akarsz tűnni, kell ez a tudás. Ingatlaneladáshoz ez a siker kulcsa.”
Végh Timi
Hallgató
„Ha egy jó tankönyved volt valaha az életben, akkor abban aláhúztad, színessel kiemelted azt, ami neked új vagy fontos volt, és amíg a tudás nem volt teljesen a tiéd, addig többször visszalapoztál, és újra elolvastad. Ezt egy workshopon vagy más személyes képzésen nehezen lehet megvalósítani, vagy úgy kell jegyzetelned, mint a filmeken a bírósági gyorsíró. Ehhez képest az online képzést bármikor visszanézheted, vagy hosszabban elidőzhetsz egy-egy illusztráción. Patríciától öröm tanulni, nagyon jól felépített előadásokat tart. A konkrét, bevált módszereit adja át, és hogy könnyebben emészthető legyen, egy-két személyes történettel is kiegészíti. Amit tanít, az gyorsan kamatoztatható, nemcsak az ingatlanpiaci bumm idején, de a 10 évvel ezelőtti válságban is az volt. Ha végigpörgetitek a mai ingatlan hirdetéseket, akkor nem kérdés, hogy a Home Staging segítségével könnyű kitűnni a kinálatból. Jó szívvel ajánlom az MSP Home Staging kurzusait, hisz tanulni a legjobbtól érdemes."
Herbály Judit
IV. MSP Home Staging Akadémia hallgatója

Jelentkezz január 6-án éjfélig, koránkelő kedvezménnyel!

A jelenlegi helyzettől eltekintve, azok számára szeretnénk megfelelő alternatívát nyújtani online képzésünkkel, akik kisgyermekkel vannak otthonvidéken élnek, és nem tudnak sokat utazni, vagy csupán nem szeretnének közösségbe menni.

Számukra egy pénztárcabarát, biztonságos és időtakarékos opciót kínálunk, hogy részt vehessenek Alapképzésünkön, élő online képzésformában!

ALAPKÉPZÉS (ONLINE VIDEÓKURZUS)
(!!KORLÁTLAN IDEIG VISSZANÉZHETŐ!!)

39.900 Ft helyett
Koránkelő kedvezménnyel
! Az ELSŐ 10 JELENTKEZŐNEK ! :
14 900 Ft
  • Legféltettebb home staging titkaim alapképzés online videókurzus
  • A sikeres ingatlaneladáshoz szükséges szemlélet megismerése
  • Kézzelfogható, gyakorlatban azonnal alkalmazható tippek
  • Írásos összefoglaló​
  • Otthonod kényelméből, saját tempódban nézheted
  • A 8 legfontosabb tévhit a home stagingről – Ingatlanfelkészítési hiedelmek
  • 13 + 1 bűn, amit az ingatlaneladók elkövetnek, és általában el is követik​

Bónusz ajándékok a képzések mellé

8tevhit_MSP_Design

A 8 legfontosabb tévhit a Home Stagingről - Ingatlanfelkészítési hiedelmek

A 8 kulcsfontosságú tévhit, melyek megakadályozhatják ingatlanod sikeres értékesítését

BONUSZ_13_plusz_1_bun_SomogyiPatricia(1)-1

13+1 bűn, amit az ingatlaneladók elkövetnek - és általában el is követik

13+1 bűn, melyet elkerülve sikerre viheted ingatlanod értékesítését

100% pénzvisszafizetési garancia

Ha befizetted a képzést, elvégzed, de mégis úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amit vártál, jelezheted, és a TELJES részvételi díjat VISSZAKAPOD!

Gyakori kérdések - Avagy gyakran felmerülő tévhitek, kétségek

Egyre növekvő az igény Magyarországon is a minőségi lakásokra. A vevők 70%-a jó, vagy nagyon jó állapotú lakást keres, azonban a piacon ezek száma igencsak alacsony. Az esetek többségében azonban az eladók nem mutatják meg a saját ingatlanjukban rejlő lehetőséget a vevő számára; azt hiszik, elég, ha az fogadja a betérőt, ahogy élnek. Pedig sokan nem tudják – vagy nem szeretnék – vállalni még egy amúgy jó állapotú lakás használatból eredő hibáinak a javítását sem, az ezzel járó feladatokat és bonyodalmakat, és szívesebben költenek nagyobb összeget olyan ingatlanra, amely azonnal költözhető, tökéletes állapotban van.

Óriási, hiszen a gyakorlat azt mutatja, az eladásra felkészített lakások magasan a piaci ár fölött kerülnek értékesítésre – jóval rövidebb idő alatt!

Igen, ez egy felfutóban lévő szakma, amire egyre nagyobb igény mutatkozik. Egyre több az ügyfél, aki látja a Home Staging értékeit, és igénybe veszi/venné ezt a szolgáltatást.

A Home Staging nem kizárólag a párnatologatásról, lakberendezési alapokról szól; annál sokkal komplexebb módszer, hiszen közgazdasági, marketing és értékesítési folyamatokra is kiterjed. Ha szeretnéd az egész felkészítési, értékesítési folyamatot elsajátítani, képzéseink minden említett területen felkészítenek.

Fontos, hogy mindenki tisztában legyen az MSP Home Staging alapokkal, hogy a magasabb szintű képzéseken ne kelljen visszamenni alapfogalmakhoz, és teljes körű képe legyen mindenkinek a Home Staging szemléletéről.

Tévhit! Végzett hallgatóink ugyanolyan arányban számolnak be sikeres projektjeikről, mint a budapestiek. 

További 9 képzés közül választhatsz érdeklődésednek és céljaidnak megfelelően, ha az ingatlanbefektetés a fő célod a személyes gyakorlati Home Staging workshopot ajánljuk első lépésként, majd az online elérhető videókurzusokat, mint Ingatlanbefektetési stratégiák és professzionális lakáskeresés, Befektetési célú ingatlanfelújítás, Ingatlanértékesítési styling, vagy az Ingatlanértékesítési napunk videókurzusa. Ha szakmaként szeretnéd elsajátítani a Home Staginget ezeken felül a haladó Home Staging workshop, az MSP Home Staging Akadémia az amivel a tudásod kiegészítheted. Ha a Home Staging vállalkozásodat szeretnéd felépíteni a Business képzésünket ajánlom számodra a haladó Home Staging workshop elvégzése után.

KAPCSOLATFELVÉTEL:
msp@msp-homestaging.hu

Home Staging képzések, ügyfél- és sajtókapcsolatok
Telefon hétköznap 9-17 óráig:  +36 30 171 6436

Elérhetőség:

msp@msp-homestaging.hu

+36 30 171 6436
Cégadatok   |    Kapcsolat    |    Adatkezelési tájékoztató    |    ÁSZF