A REGISZTRÁCIÓ BEFEJEZŐDIK:

nap
óra
perc
mp

Ebből a minikurzusból mindent megtudhatsz arról, hogyan tudod ingatlanközvetítői tevékenységedet professzionális szintre emelni és minőségi ingatlanokat és elégedett, lojális és elkötelezett ügyfeleket találni a home staging segítségével.

✅ Hogyan tudsz, többet, jobbat, személyre szabottabb szolgáltatást nyújtani ügyfeleidnek, mint a kollégáid többsége?

✅ Szeretnéd végleg elfelejteni a hideghívásokat?

✅ Szeretnél egy lojális, elkötelezett, elégedett ügyfélkört építeni, ahol új ügyfeleidet ajánlás útján szerzed?

✅ Szeretnél több kizárólagos megbízást?

✅ Kíváncsi vagy, hogyan alakíthatsz ki szakértői képet magadról?

✅ Érdekel, hogyan tudod egy ingatlan legjobb arcát megmutatni?

✅ Vágysz rá, hogy a portfóliód minőségi ingatlanokból álljon, ahová örömmel viszed el a megtekintőket?

✅ Érdekel, miből áll egy minőségi marketinganyag vagy mitől igazán jó egy ingatlanfotó?

✅ Tudni szeretnéd, mik azok a leggyakoribb hibák, amit egy ingatlan ármeghatározásánál elkövet az eladók és/vagy az ingatlanértékesítők többsége?

Akkor most figyelj! Legújabb ingyenes, élő, online minikurzusomat kimondottan ingatlanközvetítőknek hoztam létre, ahol megismerkedhetsz az ingatlanfelkészítés, azaz a home staging alapjaival. Ez a forradalmian új szemlélet segíteni fog Neked, hogy minőségi ingatlanokkal tudd megtölteni a portfoliódat, elégedett, elkötelezett és lojális ügyfeleket szerezz, akik egymásnak ajánlanak, ami hozzásegít, hogy szakértői státuszba kerülhess a szakmán belül!

Nem érsz rá ebben az időpontban? Regisztrálnod mindenképpen érdemes, hiszen a képzés június 23-án éjfélig visszanézhető lesz, így nem maradsz le semmiről akkor sem, ha nem tudod élőben követni a minikurzust! Jelentkezni 19-én éjfélig van lehetőséged. 

BÓNUSZ:

GARANTÁLT EXRA AJÁNDÉK

Feliratkozás után tiéd lesz:

“5+1 bűn, amit az ingatlanértékesítők elkövethetnek” című tanulmányunk, illetve készültünk számodra egy ajándék munkafüzettel is, ami segít rendszerezni a képzésen elhangzó gondolatokat és a jegyzeteléshez is hasznos lesz majd!

A REGISZTRÁCIÓ BEFEJEZŐDIK:

nap
óra
perc
mp

MIÉRT TŐLEM TANULJ A HOME STAGINGRŐL?

Dr. Somogyi Patrícia vagyok, az MSP Home Staging Akadémia alapítója, lakberendező, home staging specialista, közgazdász Ph.D. és ingatlanbefektető. 

A home staging hazai meghonosítójaként és az MSP Home Staging szemléletének és komplex módszertanának kidolgozójaként a legfőbb célom elterjeszteni Magyarországon ezt a szemléletet, s ezáltal minőségi lakások és ingatlanhirdetések piacává változtatni a hazai ingatlanpiacot!

2011 óta számtalan home staging és ingatlanbefektetési projekten vagyok túl. 2015-ben létrehoztam az azóta is bővülő, fejlődő 4 szintes oktatási rendszerem. 15 különféle home staging, árazás és piacelemzési, ingatlanbefektetési-értékesítési, valamint üzleti képzésemmel mélységében oktatom a téma iránt érdeklődőket, csúcsán a szakmát képző MSP Home Staging Akadémiával.

A hazánkban tevékenykedő home stagerek túlnyomó többsége tőlem szerezte meg a szaktudását, s kezdett el a home staginggel, mint álmai hivatásával foglalkozni. Úttörő munkámnak köszönhetőan a home staging egyre elterjedtebb a hazai ingatlanpiacon.

Mit szólnál hozzá, ha elfelejthetnéd a hideghívásokat, mert az elégedett ügyfelek egymásnak adnák a kilincset? Szeretnéd, ha minőségi lakásokkal lenne tele a portfóliód és az eladók mellett a vevők is elégedettek lennének a munkáddal? Mit gondolsz, a sikeres eladás puszta szerencse kérdése? Érdekel egy olyan ütőkártya, mellyel rengeteg kizárólagos megbízást szerezhetsz?

Ezen az ingyenes képzésen megosztom Veled, mit jelent a home staging és hogyan tudnád a leghatékonyabban alkalmazni a munkád során, de szó lesz arról is, mivel lehet hozzáadott értéket létrehozni ingatlanközvetítőként, valamint beszélni fogok róla, hogy milyen és miből áll a jó minőségű marketing anyag és milyen alapvető hibákat követhetünk el egy ingatlan beárazásakor.

Ajánlom a képzést olyan ingatlanközvetítőknek, akik szeretnének kiemelkedni a szakmából és kíváncsiak rá, hogyan tudja támogatni ezt a célt a home staging.

Ahol már találkozhattál velem…

A REGISZTRÁCIÓ BEFEJEZŐDIK:

nap
óra
perc
mp

INGYENES ÉLŐ ONLINE MINIKURZUS

Név
(Kötelező)
(Kötelező)

Leveleinkről bármikor leiratkozhatsz, és sosem küldünk SPAM levelet, mi sem szeretjük.
Elérhetőség:
msp@msp-design.hu
+36 30 171 6436

Cégadatok   |    Kapcsolat    |    Adatkezelési tájékoztató    |    ÁSZF