❌ A regisztráció lezárult, erről sajnos lemaradtál, már nem tudsz jelentkezni, de készültünk Neked egy szuper ajánlattal! A részletekért kattints a linkre:

🔥 👉 https://msp-homestaging.hu/evtervezo-workshop/

 

További tartalmainkért látogass el oldalainkra:

👉 https://msp-homestaging.hu/

👉 https://onlinetanfolyam.msp-design.hu/

Ezen a képzésen megmutatom Neked, hogy hogyan és milyen szempontok alapján tekintheted át az elmúlt évedet és milyen lépéseket kell megtenned azért, hogy az új évet egy struktúrált és részletes tervvel tudd elkezdeni, ami egyfajta sorvezetőként segíteni fog Neked, hogy elérd a kitűzött céljaidat. Beszélni fogok róla, hogy milyen lépések mentén tudod értékelni az elmúlt évedet, ez a fajta számvetés pedig hogyan fog Téged segíteni abban, hogy a 2023-as évnek már reális tervekkel és célokkal vághass neki, amiknek már a megvalósításához is kellő munícióval rendelkezel majd.

Megmutatom azokat a tippeket és trükköket, amiket én magam is használok már hosszú-hosszú évek óta, hogy tudatosan, célokkal és tervekkel tele vágjak neki az új esztendőnek. Segíteni fogok, hogyan teheted fel a megfelelő kérdéseket és milyen irányba kell elindulnod, hogy választ kapj ezekre.

Érdemes feliratkoznod erre az online minikurzusra, hiszen regisztrációd után – bónusz ajándékként – azonnal elküldjük Neked Évértékelő – évtervező munkafüzetünket, amire az egész minikurzus épülni fog. Közösen válaszoljuk majd meg a kérdéseket, amelyek nagy része nem az átlagos évértékelő-évtervező metodikára épül, hanem sok újszerű és meglepő nézőponttal is találkozni fogsz.

A kurzus ideje: 2023. január 12., csütörtök, este 19 óra.

Ha nem tudsz élőben csatlakozni, semmi gond, a felvétel január 15-én, vasárnap éjfélig korlátlanul visszanézhető lesz.

A REGISZTRÁCIÓ BEFEJEZŐDIK:

nap
óra
perc
mp

ISMERKEDJ MEG VELEM:

Dr. Somogyi Patrícia vagyok, közgazdász Ph. D., ingatlanbefektető, lakberendező, home staging specialista, a home staging szemlélet magyarországi meghonosítója és az MSP Home Staging Akadémia alapítója.

Az ingatlanok eladásra történő felkészítésével vagyis a home staginggel, 2011-ben találkoztam, amikor a saját lakásunkat terveztük értékesíteni. A módszer lényege, hogy az ingatlan legjobb arcát és a benne rejlő lehetőségeket mutatjuk be a Vevő számára és ezzel a jó állapotú lakások a lehető leggyorsabban, akár milliókkal többért válnak eladhatóvá.

Az eltelt több, mint 10 évben folyamatosan, a mai napig foglalkozom ingatlanbefektetéssel, több, mint 40 felkészített lakást értékesítettem már kiugró profittal. Home staging tanácsadóként pedig több mint 100 eladásra váró lakás felkészítésében vettem részt, ahol ügyfeleim rövid időn belül, kimagasló nyereséggel adtak túl ingatlanjaikon.

2015-től kezdve pedig a home staging magyarországi meghonosítójaként oktatom is ezt a szemléletet személyes tantermi képzések keretében, 2018-ban pedig elindult az MSP Online Akadémia, ahol jelenleg 9 különféle videós kurzus érhető el.

Home staging oktatóként több, mint 2500 hallgatót vezettem be az ingatlanfelkészítés világába, akik az itt megszerzett ismeretek birtokában sokszáz millió forintnyi extra profitot realizáltak.

MIÓTA KÉSZÍTEK ÉVÉRTÉKELÉST – ÉVTERVEZÉST?

2011 óta vezetem a saját vállalkozásomat, ahol jelenleg is többféle tevékenységgel foglalkozom. Évente több lakást készítek fel eladásra, személyes és online képzéseket tartok. Jelen vagyok több közösségimédia felületen, ahová napi szinten kerülnek fel írásos és videós tartalmak. Foglalkozom még tananyagok fejlesztésével, folyamatosan új kurzusokkal színesítem a képzési palettánkat. Emellett egy kisebb csapatot is vezetek, akik az operatív teendőkben és a tartalmak gyártásában segítik a munkámat.

Ezt a sokféle feladatot csak úgy tudom hatékonyan megtervezni, ha előre látom, milyen célok felé tartok és hogyan érhetem el azokat lépésről-lépésre. Mióta saját vállalkozásom van, minden évben elkészítem a korábbi év értékelését és megfogalmazom a következő éveim terveit, célkitűzéseit, hiszen a tudatosságot a siker egyik alapkövének tartom.

Nem használok konkrét évtervező kiadványokat, szeretem saját magam feltenni azokat a kérdéseket, amelyek az én személyes fejlődésemet szolgálják, a saját céljaim elérése szempontjából fontosak.

Ezen az ingyenes képzésen megosztom Veled, azt a módszertant, amit én magam is évek óta használok, amikor évet értékelek és megtervezem a következő hónapok céljait és az elérésükhöz kapcsolódó konkrét cselekvések sorozatát. Olyan gyakorlati tippeket és praktikákat mutatok majd, amivel bárki könnyedén megválaszolhatja azokat a legfontosabb kérdéseket, amik segítenek összegezni az elmúlt hónapokat, majd megtervezni az előttünk álló esztendőt. Ennek a tudatos tervezésnek köszönhetően pedig világosan látod majd rövid és hosszú távú céljaidat, a következő hónapokban pedig képes leszel kihozni magadból a benned rejlő maximumot!

Ajánlom a képzést mindenkinek, aki szeretné tudatosan irányítani az élete alakulását, illetve megismerni azt a látásmódot és évtervező módszert, ami a sikeres évkezdés és céljaid későbbi megvalósításának záloga lehet.

A minikurzuson való részvétel teljesen ingyenes és kötelezettségektől mentes. Akkor is szívből ajánlom, ha még nem ismerkedtél meg a home staging módszerével, nem ezen a területen dolgozol.

Ez a képzés hasznos lehet bárkinek, nemtől, életkortól, foglalkozástól függetlenül, aki szeretné kezébe venni a saját életét és pozitív szemlélettel, tervekkel és célokkal telve indítaná a 2023-as évet!

BÓNUSZ:

GARANTÁLT EXRA AJÁNDÉK

Feliratkozás után tiéd lesz:

MSP Évértékelő – évtervező munkafüzete, ami megoldást kínálhat Neked arra, hogy struktúráltan átgondold az elmúlt év jó pillanatait, sikereit és optimistán, tervekkel és célokkal telve indítsd az új esztendőt.

Ahol már találkozhattál velem…

A REGISZTRÁCIÓ BEFEJEZŐDIK:

nap
óra
perc
mp

Leveleinkről bármikor leiratkozhatsz, és sosem küldünk SPAM levelet, mi sem szeretjük.
Elérhetőség:
msp@msp-design.hu
+36 30 171 6436

Cégadatok   |    Kapcsolat    |    Adatkezelési tájékoztató    |    ÁSZF