A REGISZTRÁCIÓ BEFEJEZŐDIK:

nap
óra
perc
mp

❌ A regisztráció lezárult, erről sajnos lemaradtál, már nem tudsz jelentkezni!

További tartalmainkért látogass el oldalainkra:

👉 https://msp-homestaging.hu/

👉 https://onlinetanfolyam.msp-design.hu/

Ebben a videókurzusban megmutatom Neked, hogy hogyan teheted eladhatóvá a lakásod és milyen lépéseket kell megtenned azért, hogy eladó ingatlanod kitűnjön a piacon, ezáltal pedig felkeltse a vevők érdeklődését. Beszélni fogok róla, hogy milyen lépései vannak a felkészítési folyamatnak, vagyis hogyan jutunk el az ingatlan eladásának gondolatától a felkészített, piacképes lakásig.

Végül megmutatom azokat a tippeket és trükköket, amiket Te magad is meg tudsz tenni, akár nagyobb anyagi befektetés nélkül is, hogy megmutasd ingatlanod legjobb arcát, amibe a potenciális vevő is bele tud szeretni!

Érdemes feliratkoznod erre az online videókurzusra, hiszen regisztrációd után a felvétel mellett – bónusz ajándékként – azonnal elküldjük „13+1 bűn, amit az ingatlaneladók elkövethetnek – és általában el is követik” című tanulmányunkat, ami megoldást kínálhat Neked arra, hogyan tűnj ki a piacon és tedd eladhatóvá ingatlanodat anélkül, hogy elkövetnéd az eladók leggyakoribb hibáit.

A REGISZTRÁCIÓ BEFEJEZŐDIK:

nap
óra
perc
mp

Dr. Somogyi Patrícia vagyok, közgazdász Ph. D., ingatlanbefektető, lakberendező, home staging specialista, a home staging szemlélet magyarországi meghonosítója és az MSP Home Staging Akadémia alapítója.

Közgazdászként pénzügy, statisztika, befektetések szakirányon végeztem, doktoranduszként oktattam is ezeket a tárgyakat. Időközben egy külföldi ösztöndíj során elbűvölt a lakberendezés világa és hazatérve lakberendező végzettséget szereztem.

Az ingatlanok eladásra történő felkészítésével, vagyis a home staginggel, 2011-ben találkoztam, amikor a legnagyobb válság közepén saját lakásunkat szerettük volna eladni Budapesten. Olyan módszert kerestem, amivel a lakásunk kitűnhet az ingatlanpiacról, felkelti a vevők érdeklődését, ezáltal könnyen, gyorsan, az elérhető legmagasabb piaci áron eladhatóvá válik, akár kedvezőtlen gazdasági környezet esetén is.

Külföldi szakkönyveket, weboldalakat olvastam, ahol kiderült, az általam keresett módszer már létezik, az 1970-es években Amerikából indult és a 2000-es évektől már Nyugat-Európát is meghódította. Neve home staging, ami legjobban talán ingatlanfelkészítésként fordítható. A módszertan lényege pedig, hogy ne úgy mutassuk be az otthonunkat, ahogyan mi élünk benne, hanem a vevő számára értékes lakást hozzunk létre, amibe bárki beleláthatja jövendőbeli otthonát. A módszer alkalmazásával lakásunk a meghirdetést követő 48 órán belül elkelt, ez a siker pedig arra ösztönzött, hogy újabb és újabb ingatlanok eladásánál hívjam segítségül a home staginget.

Hogyan alkalmaztam a home staginget az elmúlt több, mint 10 évben?

Ingatlanbefektetőként éveken keresztül alkalmaztam és finomítottam a kurzuson bemutatásra kerülő módszert. Az elmúlt 10 évben befektetőként több, mint 40 felkészített lakást értékesítettem már kiugró profittal.

Home staging tanácsadóként több mint 100 eladásra váró lakás felkészítésében vettem részt, ahol ügyfeleim rövid időn belül, kimagasló nyereséggel adtak túl ingatlanjaikon.

Home staging oktatóként több, mint 2500 hallgatót vezettem be az ingatlanfelkészítés világába, akik az itt megszerzett ismeretek birtokában sokszáz millió forintnyi extra profitot realizáltak, visszaigazolva, hogy a home staging a legkülönfélébb lakásoknál, házaknál a budapesti és vidéki ingatlanpiacon egyaránt működik.

Ezen az ingyenes videós képzésen megosztom Veled, hogyan teheted eladhatóvá lakásodat, vagyis mit kell tenned azért, hogy ingatlanod kiemelkedjen a piacról és könnyen, gyorsan, az elérhető legmagasabb piaci áron találjon gazdára. Olyan gyakorlati tippeket, trükköket és praktikákat mutatok majd, amivel eladó lakásodból/házadból képes leszel kihozni a benne rejlő maximumot!
Ajánlom a képzést mindenkinek, aki szeretné gyorsan eladni a lakását ráadásul milliókkal többért, illetve megismerni azt a látásmódot, ami bármely piacon a sikeres ingatlaneladás záloga lehet.

Feliratkozás után tiéd lesz:

13+1 BŰN, AMIT AZ INGATLANELADÓK ELKÖVETHETNEK – ÉS ÁLTALÁBAN EL IS KÖVETIK című tanulmányunk, ami megoldást kínálhat Neked arra, hogyan tűnj ki a piacon és tedd eladhatóvá ingatlanodat anélkül, hogy elkövetnéd az eladók leggyakoribb hibáit.

Ahol már találkozhattál velem…

A REGISZTRÁCIÓ BEFEJEZŐDIK:

nap
óra
perc
mp

Leveleinkről bármikor leiratkozhatsz, és sosem küldünk SPAM levelet, mi sem szeretjük.
Elérhetőség:
msp@msp-design.hu
+36 30 171 6436

Cégadatok   |    Kapcsolat    |    Adatkezelési tájékoztató    |    ÁSZF