KÉPZÉSAJÁNLATOK ÉRVÉNYESSÉGE:

nap
óra
perc
mp

A HOME STAGING ALAPJAI INGATLANKÖZVETÍTŐKNEK

SAJÁTÍTSD EL A SIKERES INGATLANértékesítés MŰVÉSZETÉT A HOME STAGING SEGÍTSÉGÉVEL

3 képzéscsomag, amellyel megismerkedhetsz az ingatlanfelkészítés elméleti és gyakorlati alapjaival és azonnal használható, praktikus tudást szerezhetsz, amit akár azonnal beépíthetsz mindennapi munkádba is!

A sikeres ingatlanértékesítés művészete
A tudatos, vevőközpontú lakásfelkészítés titkai, ingatlanértékesítőknek

Bár már korábban létezett egy olyan képzésünk, mely a home staging szemlélet alapjait mutatja be, úgy gondoltam, érdemes lenne egy kimondottan ingatlanértékesítőknek szóló kurzust létrehozni, ahol az ő szemszögükből beszélek az ingatlanfelkészítésről, hogyan tudják alkalmazni ezt a szemléletet a mindennapi munkájuk során, hogyan segíthet a home staging az ügyfélszerzés folyamatában vagy szakértői státuszuk kialakításában. Fontosnak tartottam, hogy szenteljünk külön képzést az ingatlanértékesítőknek, hiszen ahhoz, hogy Magyarországon még szélesebb körben elterjedhessen a home staging, nagyon fontos szerep jut az ingatlanértékesítésben dolgozó kollégák edukálásának.

Ezen a kurzuson az alapoktól kezdve, részletesen és érthetően mutatom be a home staging alapjait, előtte-utána fotókkal dokumentálva, a ráfordítás összegét és az elért nyereséget is számszerűsítve, milyen hatalmas változás megy végbe egy ingatlannál a felkészítési folyamat során onnantól kezdve, hogy megszületik a döntés, eladom az ingatlanomat, egészen a piacképes lakás elkészüléséig. Ezen kívül az ingatlanok adottságairól, és a profi hirdetési anyag elkészítéséről is részletesen beszélek ebben a kurzusban, melyet kimondottan ingatlanértékesítőknek állítottam össze.

Miért tőlem tanulj a home stagingről?

Közgazdászként pénzügy, statisztika, befektetések szakirányon végeztem, doktoranduszként oktattam is ezeket a tárgyakat, így széles rálátásom van az ingatlanpiacon zajló pénzügyi és gazdasági folyamatokra.

2011 óta ingatlanbefektetőként több, mint 40 felkészített lakást értékesítettem már kiugró profittal, amiben a home staging szemlélet alkalmazásának mindig oroszlánrész jutott.

Home staging tanácsadóként több mint 100 eladásra váró lakás felkészítésében vettem részt, ahol ügyfeleim kimagasló nyereséggel adtak túl ingatlanjaikon, amiben a home staging fontos szerepet játszott.

Home staging oktatóként 2015 óta több, mint 3500 hallgatót vezettem be az ingatlanfelkészítés világába, akik az itt megszerzett  ismeretek birtokában sokszáz millió forintnyi extra profitot realizáltak.

Mostanra több, mint 380 ingatlanértékesítő vett részt a képzéseinken, s kiemelkedő eredményekkel alkalmazzák a megszerzett tudást.

A hazánkban tevékenykedő home stagerek túlnyomó többsége tőlem szerezte meg szaktudását, s kezdett el a home staginggel, mint álmai hivatásával foglalkozni.

Úttörő munkámnak köszönhetőan a home staging egyre elterjedtebb a hazai ingatlanpiacon.

Szeretnéd, ha könnyebben, gyorsabban és hamarabb vevőre találnának az általad kínált ingatlanok, s ezáltal biztosabb, kiszámíthatóbb bevételre tehetnél szert?

Vágysz rá, hogy a kiemelkedő ingatlanjaid miatt magasabb minőségű szolgáltatással azonosítsanak és a tevékenységed valódi hozzáadott értéke egyértelmű legyen a megbízók számára, s ezáltal nélkülözhetetlenné tegyen az ingatlan értékesítési folyamatban?

Szeretnéd, ha ingatlanpiaci szakértőként tekintenének Rád? Mit szólnál, ha az elégedett ügyfelek tovább ajánlanának és elfelejthetnéd a hideghívásokat?

Fontos számodra, hogy valódi versenyelőnyre tegyél szert az ingatlanközvetítők között, s ezálta kiemelkedhess közülük?

Mit szólnál, ha a kezedbe adnék egy minden ingatlanra alkalmazható módszert, egy olyan tudásanyagba ágyazva, melyet kimondottan ingatlanközvetítőknek hoztam létre?

Ezen a képzésen megismerkedhetsz az ingatlanfelkészítés, azaz a home staging alapjaival. Ez a forradalmian új szemlélet pedig segíteni fog Neked, hogy minőségi ingatlanokkal tudd megtölteni a portfoliódat, elégedett, elkötelezett és lojális ügyfeleket szerezz, akik egymásnak ajánlanak, ami hozzásegít, hogy szakértői státuszba kerülhess a szakmán belül!

Azonnal alkalmazható gyakorlati lépések

Olyan értékesítőknek szánom ezt a kurzust, akik szeretnének kiemelkedni a szakmából, minőségi szolgáltatást nyújtani ügyfeleiknek, ezáltal pedig egy elégedett és lojális megbízói kört építeni, akik egymásnak ajánlják a szolgáltatást.

Ezen a képzésen megosztom Veled, mit jelent a home staging és hogyan tudnád a leghatékonyabban alkalmazni a munkád során, de szó lesz arról is, mivel lehet hozzáadott értéket létrehozni ingatlanközvetítőként, valamint beszélni fogok róla, hogy milyen és miből áll a jó minőségű marketing anyag és szó lesz az ingatlanok adottságairól és a felmérés fontosságáról is.

Ajánlom a képzést olyan ingatlanközvetítőknek, akik szeretnének kiemelkedni a szakmából és kíváncsiak rá, hogyan tudja támogatni ezt a célt a home staging!

Miről szól A sikeres ingatlaneladás művészete - A tudatos, vevőközpontú lakásfelkészítés titkai, ingatlanértékesítőknek című képzésünk?

 • Megalapozzuk azt a tudást, amivel Te leszel az ügyfelek első gondolata, ha szakmailag hiteles,
 • Megismerheted az MSP Home Staging szemléletét és komplex módszerének alapjait.
 • Megtudhatod, hogy miként érdemes piacra dobni egy lakást, ha gyorsan, könnyen és a lehető
 • Megmutatom Neked, hogyan hozhatsz létre minőségi ingatlanokból álló portfóliót, elfelejtve a hideghívásokat, hogy ügyfélkörödet ajánlásokra tudd építeni, elégedett, lojális megbízóidnak köszönhetően.
 • Megtanuljuk, hogy miből áll egy látványos, profi ingatlanmarketing anyag, ami alapján az érdeklődők sokszorosa veszi fel Veled a kapcsolatot, sőt olyanok, akik valóban a kínált ingatlant keresik.
 • Sorra vesszük az ingatlanok értékelési szempontjait, az előnyös és hátrányos tulajdonságokat.
 • Belekóstolunk a piacelemzésbe és az ingatlanok árazásába.

Nem ajánlom Neked a A SIKERES INGATLANELADÁS KULCSA - A tudatos, vevőközpontú lakásfelkészítés titkai, ingatlanértékesítőknek című képzésünket, ha…

Hallgatóink mondták a képzésről…

„ A képzésen azt szerettem volna tudni, hogy hogyan tudom elérni azt, hogy kiemelkedő és profi ingatlanértékesítő lehessek, aki hozzáadott értéket tud képviselni és aki magas minőségben kiszolgálja a külföldi ingatlanbefektetőket? Patrícia nemcsak a magyarországi home staging nagyasszonya, hanem kiváló előadó, nagy tudással rendelkező szakember, aki világosan összefoglalta e szerteágazó szakma elemeit, keretet adva a sokrétű titkokat megosztó képzésnek. Szívből ajánlom mindenkinek, aki ki akar tűnni a mennyiségből a minőség felé.
Nagy Krisztina
Hallgató
„Professzionálisan összerakott és átadott tudásanyag. A didaktikusan végigvezetett tananyag azonnal átültethető a gyakorlatba. Élveztem a kurzus minden percét! Nagyon sok inspirációt, ötletet adott! Hálásan köszönöm!
Dr. Valentényi-Szilágyi Bernadett
Hallgató
nap
óra
perc
másodperc

MENNYIBE KERÜL A SIKERES INGATLANÉRTÉKESÍTÉS MŰVÉSZETE - A tudatos, vevőközpontú lakásfelkészítés titkai, ingatlansértékesítőknek című kurzus?

Első csomagunk A sikeres ingatlanértékesítés művészete – A tudatos, vevőközpontú lakásfelkészítés titkai, Ingatlanértékesítőknek című képzésünket tartalmazza. Ha egy kimondottan ingatlanértékesítőknek szóló, hasznos és praktikus képzésre vágysz, ahol a szakmára szabott tippeket, tanácsokat kaphatsz, hogyan érdemes ügyfeleidnek bemutatni a home staginget és hogyan tudod azt alkalmazni mindennapi munkád során, akkor ez a kurzus lesz a legjobb választás.

A második csomagban ez a képzés kiegészül a Gyakorlati home staging útmutató című kurzusunkkal, melyben hasznos gyakorlati tippeket kaphatsz arra vonatkozóan, mit kell tenned lépésről lépésre, hogy az eladni kívánt ingatlan a legjobb arcát mutathassa a potenciális vevőknek. Ez a kurzus egy valódi checklistaként szolgál, ami lépésről-lépésre vezet végig a piacképes lakás elkészítésének folyamatán.

A harmadik csomagban az ingatlanértékesítőknek szóló home staging képzésünk mellett egy olyan kurzust találsz, ami a színek, berendezések és dekorációk szerepét mutatja be az ingatlanértékesítésben. Ez a színes, szagos, sok-sok képpel illusztrált tudásanyag segíteni fog abban, hogyan érdemes berendezni egy eladó ingatlant, milyen színeket használj, mivel dekorálj egy lakást, hogy a megfelelő célcsoportot sikerüljön megszólítanod!

Amikről nem lesz szó ezen a képzésen:

 

A fenti témákról bővebben egyéb személyes és online képzéseinken tanulhatsz, ezek jelen képzés tematikájának nem képezik részét.

Mennyibe kerül a Professzionális ingatlanmarketing
MSP Home Staging módra?

Mindezt egy jelképes összegért, hogy ne ez legyen az akadálya a lakások és hirdetések minőségjavulásának! Ezzel biztosan nyerhetsz csak! Egyszerű a dolgod: csak kövesd a lépéseket és legyen Tiéd az a több százezer vagy akár millió Ft, amit ebből profitálhatsz!

A képzés teljes ára: 19.900 Ft, de most 9.900 Ft-ért a Tiéd lehet!

Milyen ajánlatokkal készültünk Neked?

KÉPZÉSAJÁNLATOK ÉRVÉNYESSÉGE:

nap
óra
perc
mp

A sikeres ingatlanértékesítés művészete

! 99.900 Ft helyett !
- 40% kedvezmény
59 900 Ft
 • A sikeres ingatlanértékesítés művészete - A tudatos, vevőközpontú lakásfelkészítés titkai, Ingatlanértékesítőknek (ONLINE KÉPZÉS)

A sikeres ingatlanértékesítés művészete + Gyakorlati HS útmutató

! 129.800 Ft helyett !
- 46% kedvezmény
69 900 Ft
 • A sikeres ingatlaneladás művészete - A tudatos, vevőközpontú lakásfelkészítés titkai, Ingatlanértékesítőknek (ONLINE KÉPZÉS)
 • Gyakorlati HS útmutató (ONLINE KÉPZÉS)

A sikeres ingatlanértékesítés művészete + Styling minikurzus

! 179.800 Ft helyett !
- 34% kedvezmény
119 900 Ft
 • A sikeres ingatlanértékesítés művészete - A tudatos, vevőközpontú lakásfelkészítés titkai, Ingatlanértékesítőknek (ONLINE KÉPZÉS)
 • Styling minikurzus (ONLINE KÉPZÉS)
Népszerű

Válassz most magadnak képzést és kedvezményt!

100% pénzvisszafizetési garancia

Ha befizetted a képzést, elvégzed, de mégis úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amit vártál, jelezheted, és a TELJES részvételi díjat VISSZAKAPOD!

Elérhetőség:

msp@msp-homestaging.hu

+36 30 171 6436
Cégadatok   |    Kapcsolat    |    Adatkezelési tájékoztató    |    ÁSZF