Tanuld meg a sikeres ingatlaneladás művészetét,
és add el ingatlanodat gyorsabban,
ráadásul milliókkal többért!

Tanuld meg a sikeres ingatlaneladás művészetét,
és add el ingatlanodat gyorsabban,
ráadásul milliókkal többért!

Mit kell tudnod az Ingatlanjog és adózás az ingatlanbefektetésekben nap online kurzusról?

A Home Staging és az ingatlanbefektetés sokrétű témakörére épülő képzések sorában az egyik legfontosabb téma az adózási és a jogi ismeretek, melyekkel felvértezve magatokat  egyrészt a kockázataitokat jelentős mértékben lecsökkenti, másrészt milliókat hozhat számotokra.

Az előadáson közösen tanuljuk meg, hogy egy tulajdoni lapon mit kell nézni, megismerünk tanulságos eseteket, amiből megtudhatjuk, hogy milyen kérdéseket és milyen okból szükséges a szerződésben szabályozni, milyen okiratokat kell elkérni egy adásvételkor.

A gazdasági fellendülés hatására az ingatlanbefektetés piaca az utóbbi években jelentősen átalakult. Befektetői oldalról azonban nem elegendő azt vizsgálnunk, hogy hol és mibe fektessünk, hanem azt is, annak milyen adózási hatásaival kell számolnunk a mérlegeléseink során. A jelenlegi adózási rendszer szerteágazó útvesztőjében a „laikusok” hamar eltévedhetnek, ezért fontos tudni, hogy milyen lehetőségek állnak a befektetők rendelkezésére az adózás területén az ingatlanszektorban.

Fontos megjegyezni, hogy az adótervezés nem adóelkerülés! A pénzügyi és értékesítési folyamatok mindenre kiterjedő elemzése és tervezése mellett érdemes hangsúlyt fektetni az optimális adószínvonal tartására a teljes jogbiztonság mellett. Főleg azért, mert az Adóhatóság „kedvenc csemegéje” az ingatlanokkal kapcsolatos ügyletek adójogi minősítése!

Lesz szó mindarról, ami a Home Staging és ingatlanbefektetés területén a téma kapcsán érdekes lehet: mi után kell adózni, cégként miként lehet ingatlanbefektetéssel foglalkozni, a bútorok és a lakás tovább-értékesítést hogyan kezeljünk, rengeteg gyakorlati tipp és adózási praktika, amikre jó odafigyelni a szabályosság és a lehető legnagyobb haszon megszerzése érdekében!

Szeretnél magasabb szintre lépni a lakberendezés és az ingatlanbefektetés világában?

Építs valós hazai piaci tapasztalatokra, és tegyél szert milliókat érő üzleti előnyre az MSP Home Staging meghívott előadóinak segítségével!

Varga Hajnalka
okleveles adószakértő

Több mint húsz évnyi tapasztalattal, több száz előadással, és szakmai múlttal a háta mögött áll a rendelkezésetekre. Hajnalka tudása döbbenetes felismerésekre sarkallhat, amivel a jövőben éves szinten TÖBB MILLIÓ forintot spórolhatsz meg a törvényes keretek betartása mellett!

Dr. Bakonyi Lilla
Dr. Nagy Judit-díjas ügyvéd

Mivel a fiatal ügyvéd-generációhoz tartozik, elsődleges célja, hogy a széles közönség számára közérthetően válaszoljon a mindennapokban előforduló jogi kérdésekre, így kifejezetten a szakterülete, az ingatlanjog rejtelmeibe úgy vezesse be az olvasókat, hallgatókat, hogy eszükbe se jusson, hogy bonyolult jogi helyzeteket kezelünk.

Hallgatóink mondták

„Aki ingatlan eladással szeretne foglalkozni, annak mindenképpen érdemes eljönnie egy ilyen előadásra. Fantasztikus volt!”
Szilvia
könyvelő
„Valóban az ígéret szerint százezreket vagy milliókat érő tippeket kaptunk.”
Panni
Hallgató
„Minden szintű befektetéshez – egyéni vagy céges – kimerítő elemzést nyújtott, számtalan praktikával az adóoptimalizálás érdekében”
Yvette
Hallgató
„Lilla nagyon naprakész, nagyon érthetően adta át az információkat. Tetszett, hogy előre megírhattuk a kérdéseinket, de a helyszínen is kérdezhettünk.”
Máriási Lilla
Hallgató
„Lilla vérprofi, ezentúl szerződni csak vele!”
Judit
Hallgató
„Magaslabda mindenkinek, még adózásban jártasoknak is! Sokkoló buktatók és jövedelmező megoldások! Egy jó szakértő milliókat ér!” ”
Ágnes
Hallgató
„Lilla nagyon profi az ingatlanjog területén. Nagyon kedves személyiség, jó volt hallgatni az előadását, sok újat tanultam. Megérte! ”
Szilvia
Hallgató
„Minden lakásvásárlónak ajánlom az előadást akár magán, akár üzleti célra vesz ingatlant. Lilla rengeteg olyan infót ad, amivel komoly problémákat kerülhetünk el tapasztalatlanság vagy nem tudás miatt.”
Fülöp Ivett
Hallgató
Legféltettebb Home Staging titkaim
Alapképzésemen az alábbi kérdésekre kapsz választ:

• Mi a különbség a Home Staging és a lakberendezés között?
• Miként tudjuk megteremteni a legjobb első benyomást?
• Megismerjük az eladók és a vevők pszichológiáját, a vásárlói döntést befolyásoló tényezőket.
• Végignézzük a sikeres ingatlaneladás 4 fő lépését.
• Megtudhatjuk, miért érdemes felkészíteni egy lakást az eladásra?
• Kinek javasolható és kinek nem a Home Staging?
• Gyakorlati példákon keresztül számtalan Home Staging tippet kapsz, amit azonnal alkalmazhatsz a gyakorlatban!

Mi vár Rád, ha jelentkezel a Ingatlanjog és adózás az ingatlanbefektetésekben napra?

INGATLANJOG ÉS ADÓZÁS AZ INGATLANBEFEKTETÉSEKBEN
személyes kurzus

64 900 Ft
 • Naprakész ingatlanjogi ismeretek
 • Naprakész ingatlanadózási ismeretek
 • Kézzelfogható, gyakorlatban azonnal alkalmazható tippek
 • Írásos összefoglaló
 • a sikeres ingatlanbefektetéshez szükséges adózási és jogi tudást;
 • kézzelfogható, gyakorlatban azonnal alkalmazható tippeket;
 • lendületet, inspirációt és milliókat érő tudást;
 • 100%-ban hasznosítható gyakorlati tudást;
 • írásos összefoglalót;
 • jó hangulatot, hasonló érdeklődésű és motivált emberekkel;
 • magabiztos gyors lépteket a sikeres ingatlaneladáshoz;
 • kávét, teát, ásványvizet és rágcsálnivalót;
 • VIP részvételi lehetőséget a résztvevők számára létrehozott zárt Facebook-csoportban, ahol a képzés után is bármikor kérdezhetsz, inspirálódhatsz tőlem vagy a csoporttársaidtól.

MSP Home Staging Oktatási Központ, II. ker. Margit krt 64/b. fszt. 7.

Az  Ingatlanjog és adózás az ingatlanbefektetésekben napra csak 40 helyünk van, ami általában néhány nap alatt betelik. A helyed csak a részvételi díj beérkezésével válik biztossá! A helyeket a befizetés sorrendjében töltjük fel!

100% pénzvisszafizetési garancia

Ha befizetted a képzést, elvégzed, de mégis úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amit vártál, jelezheted, és a TELJES részvételi díjat VISSZAKAPOD!

Gyakori kérdések - Avagy gyakran felmerülő tévhitek, kétségek

Egyre növekvő az igény Magyarországon is a minőségi lakásokra. A vevők 70%-a jó, vagy nagyon jó állapotú lakást keres, azonban a piacon ezek száma igencsak alacsony. Az esetek többségében azonban az eladók nem mutatják meg a saját ingatlanjukban rejlő lehetőséget a vevő számára; azt hiszik, elég, ha az fogadja a betérőt, ahogy élnek. Pedig sokan nem tudják – vagy nem szeretnék – vállalni még egy amúgy jó állapotú lakás használatból eredő hibáinak a javítását sem, az ezzel járó feladatokat és bonyodalmakat, és szívesebben költenek nagyobb összeget olyan ingatlanra, amely azonnal költözhető, tökéletes állapotban van.

Óriási, hiszen a gyakorlat azt mutatja, az eladásra felkészített lakások magasan a piaci ár fölött kerülnek értékesítésre – jóval rövidebb idő alatt!

Igen, ez egy felfutóban lévő szakma, amire egyre nagyobb igény mutatkozik. Egyre több az ügyfél, aki látja a Home Staging értékeit, és igénybe veszi/venné ezt a szolgáltatást.

A Home Staging nem kizárólag a párnatologatásról, lakberendezési alapokról szól; annál sokkal komplexebb módszer, hiszen közgazdasági, marketing és értékesítési folyamatokra is kiterjed. Ha szeretnéd az egész felkészítési, értékesítési folyamatot elsajátítani, képzéseink minden említett területen felkészítenek.

Fontos, hogy mindenki tisztában legyen az MSP Home Staging alapokkal, hogy a magasabb szintű képzéseken ne kelljen visszamenni alapfogalmakhoz, és teljes körű képe legyen mindenkinek a Home Staging szemléletéről.

Tévhit! Végzett hallgatóink ugyanolyan arányban számolnak be sikeres projektjeikről, mint a budapestiek. 

KAPCSOLATFELVÉTEL:
msp@msp-design.hu

Dr. Zakkar Viktória
Home Staging képzések, ügyfél- és sajtókapcsolatok
Telefon hétköznap 9-17 óráig:  +36 30 171 6436

Elérhetőség:
msp@msp-design.hu
+36 30 171 6436

Cégadatok   |    Kapcsolat    |    Adatkezelési tájékoztató    |    ÁSZF