Kedvezményes ajánlatok lejárata:

nap
óra
perc
mp

A HOME STAGING ALAPJAI INGATLANKÖZVETÍTŐKNEK

SAJÁTÍTSD EL A SIKERES INGATLANELADÁS MŰVÉSZETÉT A HOME STAGING SEGÍTSÉGÉVEL

3 képzéscsomag, amellyel megismerkedhetsz az ingatlanfelkészítés elméleti és gyakorlati alapjaival és azonnal használható, praktikus tudást szerezhetsz, amit akár azonnal beépíthetsz mindennapi munkádba is!

logo-vertical-white

A HOME STAGING SZAKMA ALAPJAI

Dr. Somogyi Patrícia vagyok, a hazai Home Staging meghonosítója
Legfőbb célom: Magyarországon elterjeszteni a Home Staging szemléletet, s ezáltal minőségi lakások és ingatlanhirdetések piacává változtatni a hazai ingatlanpiacot.

Éppen ezért készítettem el most a 2 legújabb online képzésünket Neked:

Gyakorlati Home Staging Útmutató
lépésről-lépésre

Professzionális ingatlanmarketing
MSP Home Staging módra

A home staging alapjai a gyakorlatban

Dr. Somogyi Patrícia vagyok, a hazai Home Staging meghonosítója
Legfőbb célom: Magyarországon elterjeszteni a Home Staging szemléletet, s ezáltal minőségi lakások és ingatlanhirdetések piacává változtatni a hazai ingatlanpiacot.

Éppen ezért készítettem el most a 2 legújabb online képzésünket Neked:

Gyakorlati Home Staging Útmutató
lépésről-lépésre

Professzionális ingatlanmarketing
MSP Home Staging módra

ÚJ KARRIER, ÚJ ÉLET, ÚJ HOBBI A HOME STAGING SEGÍTSÉGÉVEL

3 képzéscsomag, amellyel megismerkedhetsz az ingatlanfelkészítés elméleti és gyakorlati alapjaival és azonnal használható, praktikus tudást szerezhetsz!

Ingatlant eladni máshogy is lehet?

Te már tudod, milyen hatalmas lehetőség rejlik a home stagingben! Szeretnéd mélyebben megismerni ezt a módszert, mely segítségedre lehet abban, hogy kiemelkedj az ingatlanértékesítők közül, portfóliód minőségi lakásokkal legyen tele, ügyfeleid pedig elégedetten ajánljanak tovább következő megbízóidnak?  Most azzal szeretnék segíteni Neked, hogy összeállítottam 3 olyan képzéscsomagot, ami kimondottan azoknak szól, akik ingatlanértékesítő szakemberként érdeklődnek a home staging iránt!

Szeretnéd,

AKKOR MOST FIGYELJ!

A home staging hazai meghonosítójaként és az MSP Home Staging szemléletének és komplex módszertanának kidolgozójaként, évtizedes ingatlanpiaci tudásommal és gyakorlati tapasztalataimmal az a célom, hogy támogassalak álmod elérésében és céljaid megvalósításában. Szeretnélek segíteni, hogy megtaláld magad ezen a csodálatos területen, ehhez pedig megfelelő elméleti és gyakorlati tudást szerezhess.

Az alábbi képzéscsomagokat azoknak az ingatlanértékesítőknek hoztam létre, akik a home staging, azaz az ingatlanfelkészítés alapjait szeretnék megismerni és olyan használható, bármilyen házra/lakásra alkalmazható komplex ismeretanyagra vágynak, amelyet bármelyik ügyfelüknél alkalmazni tudnak majd a későbbiek folyamán.

Kíváncsi vagy a home staging gyakorlati oldalára és az elméleti tudáson túl szeretnéd tudni, milyen konkrét lépések szükségesek ahhoz, hogy egy ingatlan könnyen, gyorsan, az elérhető legmagasabb piaci áron eladhatóvá váljon, megtapasztalva ezáltal az ingatlanértékesítés új dimenzióját? Lesd el az ingatlan felkészítéséhez, a lakás berendezéséhez, a dekoráláshoz, az árazáshoz, a piacelemzéshez vagy éppen az értékesítéshez szükséges legfontosabb praktikus tudnivalókat! Tanuld meg lépésről-lépésre, hogyan működik a gyakorlatban a piacképes lakás létrehozásának folyamata, melyet később a munkád során mindenképpen hasznosítani tudsz majd!

Ha többet szeretnél tudni erről a csodálatos területről, a lakáseladás új dimenziójáról, kíváncsi vagy a legfontosabb gyakorlati tippekre, trükkökre és praktikákra, válogass alábbi képzéseink közül és kezdj hozzá a tanuláshoz, akár már ma!

Lakást eladni home staging nélkül is lehet, de nem érdemes!

Létezik egy olyan eszköztár, ami eladható lakást csinál az eladhatatlanból, ráadásul csökkenti az értékesítés idejét, sőt akár a legmagasabb piaci ár is elérhető általa. Én pedig mindezt megtanítom Neked, hogy a szakma legjobbjai közé tartozhass!

Bármilyen szinten mélyültél már el a home stagingben, garantálom, hogy az alábbi elméleti és  gyakorlati tudást átadó képzések, lépésről-lépésre megírt útmutatók minden szinten segítségedre lesznek, hiszen megtanítják vagy éppen felelevenítik, hogy milyen praktikus lépések megtételére van szükség onnantól kezdve, hogy megszületik a tulajdonosban az ingatlan eladásának gondolata, egészen a piacképes lakás elkészüléséig és meghirdetéséig.

Mit szólnál hozzá, ha mostantól minden egyes nap azzal foglalkozhatnál, ami igazán érdekel?

Szakmai megbecsülésre, szakértői státuszra, minőségi portfólióra vágysz? Kreatív munkát végeznél, amivel ráadásul elégedett ügyfeleid és kizárólagos megbízásaid köre is egyre nő majd, mellyel magad és családod anyagi biztonságát is megteremtheted?

Az első csomagban az ingatlanfelkészítéshez szükséges praktikus tippek, tanácsok összességét valamint a lakás berendezésére és dekorálására vonatkozó legfontosabb ismereteket tartalmazó kurzusunkat találod.

A második csomagban az ingatlanárazás és a piacelemzés alapjait bemutató képzésünket vásárolhatod meg.

A harmadik, legbővebb csomagot akkor válaszd, ha a fentieken kívül az ingatlanbefektetések világa is érdekel, hiszen ebben az ajánlatban ingatlanbefektetőknek szánt kurzusainkat találod!

LEGYEN TIÉD VALAMELYIK GYAKORLATI TUDÁST NYÚJTÓ KÉPZÉSCSOMAGUNK

Gyakorlati Home Staging Útmutató + Styling minikurzus

! 99.800 Ft helyett !
-30% kedvezmény
69 900 Ft
  • Gyakorlati Home Staging Útmutató lépésről-lépésre (ONLINE VIDEÓKURZUS)
  • Styling és dekorációk szerepe az értékesítésben (ONLINE VIDEÓKURZUS)

Ingatlanárazás és piacelemzés alapjai

! 119.900 Ft helyett !
-30% kedvezmény
84 900 Ft
  • Ingatlanárazás és piacelemzés alapjai (ONLINE VIDEÓKURZUS)

Professzionális ingatlanbefektetői csomag

! 459.500 Ft helyett !
-28% kedvezmény
329 900 Ft
  • Legféltettebb Home Staging titkaim - Alapképzés (ONLINE VIDEÓKURZUS)
  • Styling és dekorációk szerepe az értékesítésben (ONLINE VIDEÓKURZUS)
  • Ingatlanbefektetői nap (ONLINE VIDEÓKURZUS)
  • Befektetési célú ingatlanfelújítási nap (ONLINE VIDEÓKURZUS)
  • Ingatlanértékesítési nap (ONLINE VIDEÓKURZUS)
Népszerű

100% pénzvisszafizetési garancia

Ha befizetted a képzést, elvégzed, de mégis úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amit vártál, jelezheted, és a TELJES részvételi díjat VISSZAKAPOD!

Hallgatóink mondták a képzésről…

„ Eladóknak, befektetőknek, ingatlanosoknak. Ha nem tudod miért nem megy el, ha tudni szeretnéd, hogyan megy el a leggyorsabban, a maximális piaci áron, akkor gyere el! "
Várdombi Judit
Hallgató
„Minden ingatlanközvetítőnek és lakberendezőnek el kell végeznie! Olyan ismereteket kapnak, ami a saját értékét is növeli. Egyedülálló!”
Kadosa Nikolett
Hallgató
„ Jaj, ez nagyon jó volt!!! Már alig várom, hogy legyen végre egy lakás, amit Home Staging-elhetek! Soha nem laposodik el az előadás, Patrícia mindig fent tudja tartani az érdeklődést. Most végre megtudtam számos apróságot, ami az alapképzésből kimaradt. Nagyon érdekelt az ágytámla, most végre megtudtam, hogyan készül. Az is nagyon érdekelt, hogy honnan szerezzük be azt a sokmindent, amire szükségünk van. Most ez is kiderült! Nagyon élveztem, nagyon jó előadás volt! Köszönöm Patrícia!
Wágner Krisztina
Hallgató
„ Átfogó képet kaptam a HOME STAGING szükségességéről.Kötelezővé tenném mindenki számára aki ingatlant szeretne értékesíteni.Főleg azoknak az ingatlanos kollegáknak ajánlanám, akik a mennyiségre és nem minőségégre mennek.Ennek a tudásnak hiányában sosem fogjuk elérni, hogy "változtassuk meg együtt az ingatlanpiacot minőségi lakásokkal és ingatlan hirdetésekkel."
Lázár Ilona
Hallgató
„ Precízen, aprólékosan felépített tudásanyag. Ingatlanértékesítőként kacsingatok a home staging és a befektetések világa felé is, ezért tudom mennyire meghatározó az ingatlanok minél pontosabb árazása. A Patrícia által bemutatott módszerrel eddig még sehol nem találkoztam, és mivel már jó ideje kerestem egy használható árazási technikát nagyon örülök, hogy ezt megismerhettem."
Vargáné Dobi Zsuzsánna
Hallgató
Elérhetőség:

msp@msp-homestaging.hu

+36 30 171 6436
Cégadatok   |    Kapcsolat    |    Adatkezelési tájékoztató    |    ÁSZF