Kedvezményes ajánlatok lejárata:

nap
óra
perc
mp

A home staging alapjai a gyakorlatban

INGATLANELADÁS
KÖNNYEN, GYORSAN,
AKÁR MILLIÓKKAL TÖBBÉRT

Tippek, trükkök, praktikák mellébeszélés nélkül

3 képzéscsomag, amellyel megismerkedhetsz az ingatlanfelkészítés gyakorlati oldalával és azonnal használható, praktikus tudást szerezhetsz!

logo-vertical-white

A home staging alapjai a gyakorlatban

INGATLANELADÁS KÖNNYEN, GYORSAN, AKÁR MILLIÓKKAL TÖBBÉRT

A home staging alapjai a gyakorlatban

Dr. Somogyi Patrícia vagyok, a hazai Home Staging meghonosítója
Legfőbb célom: Magyarországon elterjeszteni a Home Staging szemléletet, s ezáltal minőségi lakások és ingatlanhirdetések piacává változtatni a hazai ingatlanpiacot.

Éppen ezért készítettem el most a 2 legújabb online képzésünket Neked:

Gyakorlati Home Staging Útmutató
lépésről-lépésre

Professzionális ingatlanmarketing
MSP Home Staging módra

Tippek, trükkök, praktikák mellébeszélés nélkül

3 képzéscsomag, amellyel megismerkedhetsz az ingatlanfelkészítés gyakorlati oldalával és azonnal használható, praktikus tudást szerezhetsz!

Ingatlant eladni máshogy is lehet?

Te már tudod, milyen hatalmas lehetőség rejlik a home stagingben! Most azzal szeretnék segíteni Neked, hogy összeállítottam 3 olyan képzéscsomagot, ahol elméleti anyagok, mélyremenő szakmai kérdések helyett abszolút a gyakorlatra, a megvalósításra koncentrálunk!

AKKOR MOST FIGYELJ!

A home staging hazai meghonosítójaként és az MSP Home Staging szemléletének és komplex módszertanának kidolgozójaként, évtizedes ingatlanpiaci tudásommal és gyakorlati tapasztalataimmal az a célom, hogy támogassalak a lehető legmagasabb minőségű ingatlan létrehozásában, amiből a lehető legtöbbet profitálhatsz, miközben a vevőd is maximálisan boldog lesz. 

Az alábbi képzéscsomagokat azoknak hoztam létre, akik éppen a „csinálás” módját szeretnék megismerni, praktikus tanácsokra, tippekre, ötletekre, checklistákra vágynak, melyen végighaladva könnyedén meg tudják valósítani saját ingatlanuk felkészítését az eladásra!

Kíváncsi vagy a home staging gyakorlati oldalára és az elméleti tudáson túl szeretnéd tudni, milyen konkrét lépések szükségesek ahhoz, hogy ingatlanod könnyen, gyorsan, az elérhető legmagasabb piaci áron eladhatóvá váljon, megtapasztalva ezáltal az ingatlanértékesítés új dimenzióját? Lesd el az ingatlan felkészítéséhez, a lakás berendezéséhez, a dekoráláshoz vagy éppen a hirdetési anyag elkészítéséhez szükséges legfontosabb praktikus tudnivalókat, tanuld meg lépésről-lépésre, hogyan működik a gyakorlatban a piacképes lakás létrehozásának folyamata!

Ha többet szeretnél tudni a lakáseladás új dimenziójáról, kíváncsi vagy a legfontosabb gyakorlati tippekre, trükkökre és praktikákra, válogass alábbi képzéseink közül és kezdj hozzá a tanuláshoz, akár már ma!

Lakást eladni home staging nélkül is lehet, de nem érdemes!

Létezik egy olyan eszköztár, ami eladható lakást csinál az eladhatatlanból, ráadásul csökkenti az értékesítés idejét, sőt akár a legmagasabb piaci ár is elérhető általa.

Bármilyen szinten mélyültél már el a home stagingben, garantálom, hogy az alábbi gyakorlati tudást átadó képzések, check listák, lépésről-lépésre megírt útmutatók minden szinten segítségedre lesznek, hiszen megtanítják vagy éppen felelevenítik, hogy milyen praktikus lépések megtételére van szükség onnantól kezdve, hogy megszületik az ingatlan eladásának gondolata, egészen a piacképes lakás elkészüléséig és meghirdetéséig.

Mit szólnál hozzá, ha új alapokra helyeznénk mindent, amit eddig tudtál az ingatlanértékesítésről?

Praktikus tanácsokra, gyakorlatias tudásra, kipipálható teendői listákra van szükséged?

Neked is sikerülhet kihozni a maximumot egy lakásból, megmutatni annak legjobb arcát, néhány egyszerű és hatékony tipp alkalmazásával!

Az első csomagban az ingatlanfelkészítéshez szükséges praktikus tippek, tanácsok összességét tartalmazó képzést találod.

A második csomagban ez a képzés már kiegészül a komplett hirdetési anyag elkészítését lépésről-lépésre bemutató ingatlanmarketing kurzusunkkal is.

A harmadik, legbővebb csomagban ezen képzések mellett az ingatlan értékesítésének gyakorlati praktikáit és lehetséges buktatóit bemutató kurzusunkat találod!

LEGYEN TIÉD VALAMELYIK GYAKORLATI TUDÁST NYÚJTÓ KÉPZÉSCSOMAGUNK

Gyakorlati
Home Staging Útmutató lépésről-lépésre

29.900 Ft helyett
-67% kedvezmény
12 900 Ft
  • Gyakorlati Home Staging Útmutató lépésről-lépésre online videókurzus

Gyakorlati Home Staging Útmutató + Professzionális ingatlanmarketing

79.800 Ft helyett
-63% kedvezmény
29 900 Ft
  • Gyakorlati Home Staging Útmutató lépésről-lépésre online videókurzus
  • Professzionális ingatlanmarketing online videókurzus

Gyakorlati Home Staging Útmutató + Professzionális ingatlanmarketing + Ingatlanértékesítési nap

199.700 Ft helyett
-40% kedvezmény
119 900 Ft
  • Gyakorlati Home Staging Útmutató lépésről-lépésre online videókurzus
  • Professzionális ingatlanmarketing online videókurzus
  • Ingatlanértékesítési nap online videókurzus
Népszerű

100% pénzvisszafizetési garancia

Ha befizetted a képzést, elvégzed, de mégis úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amit vártál, jelezheted, és a TELJES részvételi díjat VISSZAKAPOD!

Hallgatóink mondták a képzésről…

„ Nagyon jól alkalmazható gyakorlati tudnivalók! Az alapképzés során bennem felmerült sok-sok kérdés kifejtésre és megválaszolásra került.
Kondorossy Zsófia
Hallgató
„ Kívánom, hogy ébredjen fel mindenkiben az igényesség a környezetére, a lakására. Kívánom, hogy minden eladni és ezáltal venni szándékozó ember találkozzon ezzel a szemlélettel. Ez legyen az alap! Köszönöm!
Bárdos Gabriella
Hallgató
„ Minden ingatlan tulajdonosnak ilyen tudatosan és professzionálisan kellene hozzáállnia az ingatlan eladásához, melynek folyamatain ezúttal gyönyörűen végig lettünk vezetve. Sokkal kevesebb igénytelen fotót, ill. fontos információkat nélkülöző hirdetési szöveget látnánk, ha csak egyszer is végighallgatná egy-egy tulajdonos (és ingatlanos is) ezeket a képekkel bőven illusztrált hanganyagokat. Minden lényeges információ benne van, amit ha betartanának a lakást hirdetők, biztosra veszem, hogy meggyorsítaná az ingatlanok értékesítését a piacon. Legyen ez az első lépés, mielőtt bárki piacra dobná saját, vagy ingatlanosként megbízójának ingatlanát. Ez a tudás akár milliókat is érhet! Csak ajánlani tudom!
Kocsis-Kovács Adrien
Hallgató
„ Ez a része az egész folyamatnak a legfélelmetesebb..:-)), ha mondhatom így. Nagyon szeretem a lakásokban meglátni a lehetőséget, hogy mit lehet kihozni belőlük, szeretem a felújítási munkálatokat és látni, ahogy alakul, szépül minden. Imádom a befotózást, dolgozni a végleges anyaggal. Na de amikor jön az eladás, az hűha rész..És ehhez nagy segítséget nyújt ez az anyag. Igazából egy felől rémisztő, hogy mennyi mindenre oda kell figyelni, ugyanakkor megnyugtató is, hogy ezekkel a videókkal mankót is kapunk a folyamathoz. Köszönöm szépen! Nekem ez is többször nézős lesz. 🙂
Manninger Zsuzsanna
Hallgató
Elérhetőség:

msp@msp-homestaging.hu

+36 30 171 6436
Cégadatok   |    Kapcsolat    |    Adatkezelési tájékoztató    |    ÁSZF