A REGISZTRÁCIÓ BEFEJEZŐDIK:

nap
óra
perc
mp

❌ A regisztráció lezárult, erről sajnos lemaradtál, már nem tudsz jelentkezni!

További tartalmainkért látogass el oldalainkra:

👉 https://msp-homestaging.hu/

👉 https://onlinetanfolyam.msp-design.hu/

Ebből a minikurzusból mindent megtudhatsz arról, hogyan tudod maximalizálni az ingatlanbefektetéseidből származó hozamot. Beszélek róla, hogy már az ingatlan megvásárlásának is milyen fontos szerepe van a profit maximalizálásában, illetve szó lesz róla, hogy milyen kérdéseket érdemes mindenképpen feltenni és kielemezni még a befektetés előtt.

Kíváncsi vagy rá, hányféle módon és hogyan lehet pénzt keresni egy ingatlanon? Érdekel, milyen ingatlanba érdemes egyáltalán fektetni? Ezek a kérdések is megválaszolásra kerülnek a minikurzus folyamán.

Végül pedig beszélni fogok róla, hogyan lehet hozzáadott értéket létrehozni a piacképes lakás megalkotásának folyamatában, amiben persze a home stagingnek is nagy szerep jut majd. Ehhez kapcsolódóan pedig szóba kerül az is, hogy miért érdemes felkészíteni egy ingatlant az eladásra, mielőtt piacra dobnánk?!

Tarts velem ezen az ingyenes, élő, online minikurzuson február 29-én és tudj meg mindent ingatlanbefektetéseidből származó hozam maximalizálásáról, illetve ennek folyamatáról, egészen a piacképes lakás elkészüléséig.

Nem érsz rá ebben az időpontban? Regisztrálnod mindenképpen érdemes, hiszen a képzés március 3-án éjfélig visszanézhető lesz, így nem maradsz le semmiről akkor sem, ha nem tudod élőben követni a minikurzust!

A REGISZTRÁCIÓ BEFEJEZŐDIK:

nap
óra
perc
mp

Miért tőlem tanulj a befektetésekről?

Dr. Somogyi Patrícia vagyok, az MSP Home Staging Akadémia alapítója, lakberendező, home staging specialista, közgazdász Ph.D. és ingatlanbefektető. 

home staging hazai meghonosítójaként és az MSP Home Staging szemléletének és komplex módszertanának kidolgozójaként a legfőbb célom elterjeszteni Magyarországon ezt a szemléletet, s ezáltal minőségi lakások és ingatlanhirdetések piacává változtatni a hazai ingatlanpiacot!

2011 óta számtalan home staging és ingatlanbefektetési projekten vagyok túl. 2015-ben létrehoztam az azóta is bővülő, fejlődő 4 szintes oktatási rendszerem. 15 különféle home staging, árazás és piacelemzési, ingatlanbefektetési-értékesítési, valamint üzleti képzésemmel mélységében oktatom a téma iránt érdeklődőket, csúcsán a szakmát képző MSP Home Staging Akadémiával.

Ingatlanbefektetéseimmel 30-90%-os éves hozamokat realizáltam, aminek módszertanát most Te is elsajátíthatod.

Ezen az ingyenes képzésen megosztom Veled, hány féle módon és hogyan lehet pénzt keresni egy ingatlanon egyáltalán milyen ingatlanba érdemes fektetni, de szó lesz arról is, mivel lehet hozzáadott értéket létrehozni beszélni fogok róla, hogy milyen kérdéseket érdemes kielemezni a befektetések előtt.

Ajánlom a képzést mindenkinek, aki szeretné a maximális hozamot realizálni ingatlanbefektetései során és kíváncsi rá, hogyan tudjuk támogatni ezt a célt a komplett folyamat során, míg a kiválasztott lakás eléri a piacképes állapotot.

Várjuk jelentkezésed február 28-án éjfélig! Tarts velem és töltsük meg a hazai ingatlanpiacot minőségi lakásokkal és ingatlanhirdetésekkel!

Feliratkozás után tiéd lesz:

Milyen különféle ingatlanbefektetési stratégiák léteznek, amikből profitot realizálhatunk?” című online előadásom felvétele, illetve készültünk számodra egy ajándék munkafüzettel is, ami segít rendszerezni a képzésen elhangzó gondolatokat és a jegyzeteléshez is hasznos lesz majd!

Ahol már találkozhattál velem…

A REGISZTRÁCIÓ BEFEJEZŐDIK:
nap
óra
perc
mp

❌ A regisztráció lezárult, erről sajnos lemaradtál, már nem tudsz jelentkezni!

További tartalmainkért látogass el oldalainkra:

👉 https://msp-homestaging.hu/

👉 https://onlinetanfolyam.msp-design.hu/

Iratkozz fel INGYENES ÉLŐ ONLINE MINIKURZUSUNKRA!

Név
Cím nélkül(Kötelező)
Cím nélkül(Kötelező)
Elérhetőség:
msp@msp-design.hu
+36 30 171 6436

Cégadatok   |    Kapcsolat    |    Adatkezelési tájékoztató    |    ÁSZF