KÉPZÉSAJÁNLATOK ÉRVÉNYESSÉGE:

nap
óra
perc
mp

Szeretettel köszöntelek!

Szeretettel köszöntelek Téged, újra!

Hallgatóként már tudod, hogy a home staging hazai meghonosítójaként, legfőbb célom, hogy
elterjesszem az MSP Home Staging szemléletet, s ezáltal minőségi lakások és ingatlanhirdetések piacává
változzon a hazai ingatlanpiac.
Éppen ezért készítettem el számodra legújabb online videókurzusunkat, amely a piacelemzés és
ingatlanárazás témáit járja körül.

Dr. Somogyi Patrícia vagyok, közgazdász Ph. D., ingatlanbefektető, lakberendező, home staging specialista, a home staging szemlélet magyarországi meghonosítója és az MSP Home Staging Akadémia alapítója.

A home staginggel először 2011-ben találkoztam, amikor a saját lakásunkat készültünk eladni, a gazdasági válság kellős közepén. Hónapokig kutattam, mi lehet az az optimális stratégia, ahogyan érdemes egy lakást bemutatni, hogy az könnyen, gyorsan, az elérhető legmagasabb piaci áron találjon gazdára, még recesszió idején is.

Akkor jöttem rá, hogy erre Amerikában már hosszú évek óta jól működő szemléletmód létezik, ami azt takarja, hogy az ingatlan legjobb arcát és a benne rejlő lehetőségeket mutatjuk be a Vevő számára és ezzel a jó állapotú lakások a lehető leggyorsabban, akár milliókkal többért adhatók el.

A módszert alkalmazva lakásunk 48 óra elteltével gazdára talált, 10 Millió forinttal drágábban, mint amit akkoriban egy ilyen ingatlanról el tudtak volna képzelni. Sokan gondolták, biztosan csak szerencsém volt, így újabb lakásokat vásároltam, ahol a kétkedőknek is be tudtam bizonyítani, hogy a módszer újra és újra működik.

Innentől kezdve folyamatosan, a mai napig foglalkozom ingatlanbefektetéssel, először home staging tanácsadóként segítettem más ingatlaneladókat, 2015-től kezdve pedig oktatom is ezt a szemléletet tantermi képzések keretében, 2018-ban pedig elindult az MSP Online Akadémia, ahol jelenleg 9 különféle videós kurzus érhető el.

_DSC1872

Mit kell tudni képzéseinkről?

Az elmúlt évek alatt több, mint 2500 hallgató fordult meg a képzéseinken, akik azóta sikerrel alkalmazzák ezt a tudást ingatlaneladóként, ingatlanbefektetőként, ingatlanértékesítőként vagy home staging szakemberként sok-sok millió forintos extra profitot generálva maguknak vagy ügyfeleiknek.

Képzéseink lefedik az ingatlanok felkészítéséhez szükséges ismeretek széles palettáját, személyesen és online is elérhető Alapképzésünk után lehetőség van kezdő és haladó workshopon részt venni, de vannak kurzusaink ingatlanmarketing, styling, ingatlanbefektetés, befektetési célú felújítás, ingatlanértékesítés, home staging vállalkozásépítés, ingatlanadózás vagy ingatlanjog témában is. Legmagasabb szintű képzésünk, az MSP Home Staging Akadémia, ahol a több hónapos képzési folyamat végén a résztvevők okleveles home staging szakértőkké válhatnak.

Ingatlanárazás és piacelemzés alapjai

Bár az árazás és a piacelemzés fontosságáról és egy-egy részletéről szinte minden képzésen ejtünk szót, de mára egyre erősebben fogalmazódott meg az a hallgatói igény, hogy szenteljünk külön képzést ennek a nagyon lényeges témának. Éppen ezért készítettem el számodra legújabb online videókurzusunkat, amely a piacelemzés és ingatlanárazás témáit járja körül.

Ezen a kurzuson az alapoktól kezdve, részletesen és érthetően mutatom be egy gyakorlati példa segítségével, hogyan tudjuk meghatározni ingatlanunk adottságait, kik lesznek a versenytársaink és hogyan hasonlíthatjuk össze a lakásokat, ezekből kiindulva pedig hogyan tudjuk megállapítani egy ingatlan elérhető legmagasabb piaci árát úgy, hogy az könnyen, gyorsan eladhatóvá váljon.

DSC_5668

Miért tőlem tanulj az árazásról?

Közgazdászként pénzügy, statisztika, befektetések szakirányon végeztem, doktoranduszként oktattam is ezeket a tárgyakat, így széles rálátásom van azokra a metódusokra, amik az általam kifejlesztett módszer alapját képezik.

Ingatlanbefektetőként több, mint 10.000 órát töltöttem ingatlanok árazásával, piacelemzéssel, ahol alkalmaztam és finomítottam a kurzuson bemutatásra kerülő módszert. Több, mint 20 felkészített lakást értékesítettem már kiugró profittal, ahol minden esetben nagy szerep jutott az elérhető legmagasabb piaci ár meghatározásának.

Home staging tanácsadóként több mint 100 eladásra váró lakás felkészítésében vettem részt, ahol ügyfeleim kimagasló nyereséggel adtak túl ingatlanjaikon, amiben a jól meghatározott árnak kulcsszerep jutott.

Home staging oktatóként több, mint 2500 hallgatót vezettem be az ingatlanfelkészítés világába, akik az itt megszerzett ismeretek birtokában sokszáz millió forintnyi extra profitot realizáltak, többek között a pontos piacelemzésnek és a korrekt ármeghatározásnak köszönhetően.

Érezted már úgy, hogy egyáltalán nem vagy biztos benne, milyen áron lenne érdemes meghirdetni eladó ingatlanodat. Mindenki mást mond, a szomszéd dicsekszik, milyen drágán adott túl a lakásán, az ingatlanos óvatosságra int, az interneten csökkenő ingatlanárakról olvasol, a hirdetési oldalakon túlárazott lakások sorakoznak. Nem csoda, hogy elveszel a rengeteg információ és jó tanács között.

Mit szólnál, ha a kezedbe adnék egy minden ingatlanra alkalmazható módszert, amivel objektíven tudod megállapítani egy ingatlan legmagasabb piaci árát? Ha megtalálod ezt az optimumot, biztos, hogy nem fogod túl alacsony áron elkótyavetyélni a lakásodat, de hónapokig sem fog túlárazottan a piacon állni egyetlen érdeklődő telefon nélkül.

Azonnal alkalmazható gyakorlati lépések

Ezt a videókurzust olyanoknak állítottam össze, akik szeretnék megismerni a piacelemzés majd az ingatlanárazási folyamat minden lépését, hogy meg tudják határozni azt az elérhető maximális piaci árat, ahol felkészített ingatlanuk vevőre fog találni.

Az elméleti anyagot, gyakorlati tanácsokkal ötvözöm. Lépésről-lépésre vezetlek végig a piacelemzés, majd az ingatlanárazás folyamatán, közben pedig egy gyakorlati példán keresztül megmutatom, hogyan működik a módszer.

Néhány gondolat a a Piacelemzés és ingatlanárazás alapjai képzésünkről:

Ebben az új videókurzusban könnyen és egyszerűen követhető és megvalósítható lépéseken keresztül vezetlek végig a piacelemzés majd az ingatlanárazás teljes folyamatán, amit rengeteg képernyőfelvétellel és magyarázattal illusztrálok.

Hiszek abban, hogy ha követed az útmutatást, a kurzus végére Te is képes leszel ezzel a módszerrel egy ingatlan elérhető legmagasabb piaci árát megállapítani, ezáltal maximalizálni ingatlanod értékesítéséből származó nyereségedet.

A kurzus felépítése:

 • Az ingatlanok adottságainak számbavétele: előnyök és hátrányok
 • Piacelemzés-versenytársak feltérképezése
 • Ingatlanárazás-ingatlan maximális árának meghatározása
 • Pozícionálás: kinél vagyunk jobbak és ki korlátoz felülről?
 • Konkrét példa bemutatása


Ez a kurzus akkor lesz hasznos Számodra, ha szeretnéd meghatározni azt az elérhető legmagasabb piaci árat, amennyiért ingatlanodat piacra teheted. Ehhez végig kell elemezned ingatlanod adottságait, valamint megvizsgálni versenytársaidat is. Ezekhez a képzésen részletes útmutatót kapsz.

Neked ajánlom a Piacelemzés és ingatlanárazás alapjait, ha

Nem ajánlom neked a Piacelemzés és profi ingatlanárazás képzésünket, ha…

Hallgatóink mondták a képzésről…

„Nagyon tetszett ez a tanfolyam is, igazán részletes, és érthető módon mutatja be Patrícia az ingatlan árazását egy konkrét példa alapján. Sokat jegyzeteltem, és remélem sokat tudom majd gyakorolni is a munkáim során... Köszönöm!!!
Dolezsálné Koletár Éva
Hallgató
„Köszönöm! Az egyik legkiemelkedőbb fontosságú téma, rengeteg hasznos információval. Mindenki számára kötelezővé tenném, aki bármikor ingatlan eladásban vagy akár vásárlásban gondolkozik. Érthető, könnyen emészthető, Patrícia profisága pedig magával ragadó. Csak ajánlani tudom!
Boros Csilla
Hallgató
„Professzionálisan összerakott és átadott tudásanyag. A didaktikusan végigvezetett tananyag azonnal átültethető a gyakorlatba. Élveztem a kurzus minden percét! Nagyon sok inspirációt, ötletet adott! Hálásan köszönöm!
Dr. Valentényi-Szilágyi Bernadett
Hallgató
„Ez a kurzus számomra egy teljesen új világot nyitott meg. Sosem gondoltam volna, hogy valaha ennyire érdekelni fog az ingatlanok piacelemzése, mivel egy nagyon más szakmából kacsintgatok a home staging világa felé, de még nekem is teljesen jól befogadható és emészthető volt az anyag.
Ferkis Éva
Hallgató
nap
óra
perc
másodperc

Mennyibe kerül az INGATLANÁRAZÁS ÉS PIACELEMZÉS ALAPJAI kurzus?

A képzés árát úgy alakítottuk ki, hogy már egyetlen ingatlan ármeghatározásához is jobban megérje megvásárolnod ezt a tudásanyagot, mint valakit pénzért megbízni erre a feladatra.

A képzés teljes ára az Alapképzéssel együtt 109.800 Ft, de most július 6-án éjfélig 
74.900 Forintért vásárolhatod meg ezt a milliókat érő tudásnyagot.

Nincsen veszíteni valód, hiszen a kurzusra 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, így, ha mégsem azt kapod, amit vártál, jelezd nekünk és a képzés teljes árát visszafizetjük.

Amiről nem lesz szó ezen a képzésen:

 

A fenti témákról bővebben egyéb személyes és online képzéseinken tanulhatsz, ezek jelen képzés tematikájának nem képezik részét.

Mennyibe kerül a Professzionális ingatlanmarketing
MSP Home Staging módra?

Mindezt egy jelképes összegért, hogy ne ez legyen az akadálya a lakások és hirdetések minőségjavulásának! Ezzel biztosan nyerhetsz csak! Egyszerű a dolgod: csak kövesd a lépéseket és legyen Tiéd az a több százezer vagy akár millió Ft, amit ebből profitálhatsz!

A képzés teljes ára: 19.900 Ft, de most 9.900 Ft-ért a Tiéd lehet!

Milyen képzésajánlatokkal készültünk Neked?

KÉPZÉSAJÁNLATOK ÉRVÉNYESSÉGE:

nap
óra
perc
mp

INGATLANÁRAZÁS ÉS A PIACELEMZÉS ALAPJAI + ALAPKÉPZÉS

! 109.800 Ft helyett !
74 900 Ft
 • Ingatlanárazás és piacelemzés alapjai (ONLINE VIDEÓKURZUS)
 • Legféltettebb Home Staging titkaim - Alapképzés (ONLINE VIDEÓKURZUS)

INGATLANÁRAZÁS
+ ALAPKÉPZÉS
+ GYAKORLATI ÚTMUTATÓ
+ INGATLANMARKETING

! 174.600 Ft helyett !
99 900 Ft
 • Ingatlanárazás és piacelemzés alapjai (ONLINE VIDEÓKURZUS)
 • Legféltettebb Home Staging titkaim - Alapképzés (ONLINE VIDEÓKURZUS)
 • Gyakorlati Home Staging Útmutató lépésről-lépésre​ (ONLINE VIDEÓKURZUS)
 • Professzionális ingatlanmarketing (ONLINE VIDEÓKURZUS)

INGATLANÁRAZÁS
+ PROFESSZIONÁLIS INGATLANBEFEKTETŐI CSOMAG

! 484.400 Ft helyett !
274 900 Ft
 • Ingatlanárazás és piacelemzés alapjai (ONLINE VIDEÓKURZUS)
 • Legféltettebb Home Staging titkaim - Alapképzés (ONLINE VIDEÓKURZUS)
 • Styling és dekorációk szerepe az értékesítésben (ONLINE VIDEÓKURZUS)
 • Ingatlanbefektetői nap (ONLINE VIDEÓKURZUS)
 • Befektetési célú ingatlanfelújítási nap (ONLINE VIDEÓKURZUS)
 • Ingatlanértékesítési nap (ONLINE VIDEÓKURZUS)

Válassz most magadnak képzést és kedvezményt!

100% pénzvisszafizetési garancia

Ha befizetted a képzést, elvégzed, de mégis úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amit vártál, jelezheted, és a TELJES részvételi díjat VISSZAKAPOD!

Elérhetőség:
msp@msp-design.hu
+36 30 171 6436

Cégadatok   |    Kapcsolat    |    Adatkezelési tájékoztató    |    ÁSZF