Kedvezményes ajánlatok lejárata:

nap
óra
perc
mp

A HOME STAGING SZAKMA ALAPJAI

ÚJ KARRIER, ÚJ ÉLET,
ÚJ HOBBI A HOME STAGING SEGÍTSÉGÉVEL

3 képzéscsomag, amellyel megismerkedhetsz az ingatlanfelkészítés elméleti és gyakorlati alapjaival és azonnal használható, praktikus tudást szerezhetsz!

logo-vertical-white

A HOME STAGING SZAKMA ALAPJAI

Dr. Somogyi Patrícia vagyok, a hazai Home Staging meghonosítója
Legfőbb célom: Magyarországon elterjeszteni a Home Staging szemléletet, s ezáltal minőségi lakások és ingatlanhirdetések piacává változtatni a hazai ingatlanpiacot.

Éppen ezért készítettem el most a 2 legújabb online képzésünket Neked:

Gyakorlati Home Staging Útmutató
lépésről-lépésre

Professzionális ingatlanmarketing
MSP Home Staging módra

A home staging alapjai a gyakorlatban

Dr. Somogyi Patrícia vagyok, a hazai Home Staging meghonosítója
Legfőbb célom: Magyarországon elterjeszteni a Home Staging szemléletet, s ezáltal minőségi lakások és ingatlanhirdetések piacává változtatni a hazai ingatlanpiacot.

Éppen ezért készítettem el most a 2 legújabb online képzésünket Neked:

Gyakorlati Home Staging Útmutató
lépésről-lépésre

Professzionális ingatlanmarketing
MSP Home Staging módra

ÚJ KARRIER, ÚJ ÉLET, ÚJ HOBBI A HOME STAGING SEGÍTSÉGÉVEL

3 képzéscsomag, amellyel megismerkedhetsz az ingatlanfelkészítés elméleti és gyakorlati alapjaival és azonnal használható, praktikus tudást szerezhetsz!

Ingatlant eladni máshogy is lehet?

Te már tudod, milyen hatalmas lehetőség rejlik a home stagingben! Szeretnél ezen a területen dolgozni és nap mint nap tenni azért, hogy ez a csodálatos módszer még ismertebb legyen? Most azzal szeretnék segíteni Neked, hogy összeállítottam 3 olyan képzéscsomagot, ami kimondottan azoknak szól, akik szakmaként szeretnének foglalkozni az ingatlanfelkészítéssel!

AKKOR MOST FIGYELJ!

A home staging hazai meghonosítójaként és az MSP Home Staging szemléletének és komplex módszertanának kidolgozójaként, évtizedes ingatlanpiaci tudásommal és gyakorlati tapasztalataimmal az a célom, hogy támogassalak álmod elérésében és céljaid megvalósításában. Szeretnélek segíteni, hogy megtaláld magad ebben a csodálatos szakmában, ehhez pedig megfelelő elméleti és gyakorlati tudást szerezhess.

Az alábbi képzéscsomagokat azoknak hoztam létre, akik a home staging, mint szakma alapjait szeretnék megismerni és olyan használható, bármilyen házra/lakásra alkalmazható komplex ismeretanyagra vágynak, amelyet bármelyik ügyfelüknél alkalmazni tudnak majd a későbbiek folyamán.

Kíváncsi vagy a home staging gyakorlati oldalára és az elméleti tudáson túl szeretnéd tudni, milyen konkrét lépések szükségesek ahhoz, hogy egy ingatlan könnyen, gyorsan, az elérhető legmagasabb piaci áron eladhatóvá váljon, megtapasztalva ezáltal az ingatlanértékesítés új dimenzióját? Lesd el az ingatlan felkészítéséhez, a lakás berendezéséhez, a dekoráláshoz, a hirdetési anyag elkészítéséhez vagy éppen az értékesítéshez szükséges legfontosabb praktikus tudnivalókat! Tanuld meg lépésről-lépésre, hogyan működik a gyakorlatban a piacképes lakás létrehozásának folyamata, melyet később a munkád során mindenképpen hasznosítani tudsz majd!

Ha többet szeretnél tudni erről a csodálatos területről, a lakáseladás új dimenziójáról, kíváncsi vagy a legfontosabb gyakorlati tippekre, trükkökre és praktikákra, válogass alábbi képzéseink közül és kezdj hozzá a tanuláshoz, akár már ma!

Lakást eladni home staging nélkül is lehet, de nem érdemes!

Létezik egy olyan eszköztár, ami eladható lakást csinál az eladhatatlanból, ráadásul csökkenti az értékesítés idejét, sőt akár a legmagasabb piaci ár is elérhető általa. Én pedig mindezt megtanítom Neked, hogy a szakma legjobbjai közé tartozhass!

Bármilyen szinten mélyültél már el a home stagingben, garantálom, hogy az alábbi elméleti és  gyakorlati tudást átadó képzések, lépésről-lépésre megírt útmutatók minden szinten segítségedre lesznek, hiszen megtanítják vagy éppen felelevenítik, hogy milyen praktikus lépések megtételére van szükség onnantól kezdve, hogy megszületik a tulajdonosban az ingatlan eladásának gondolata, egészen a piacképes lakás elkészüléséig és meghirdetéséig.

Mit szólnál hozzá, ha mostantól minden egyes nap azzal foglalkozhatnál, ami igazán érdekel?

Kötetlen időbeosztásra, otthonról végezhető, változatos és kreatív munkára vágysz, mellyel magad és családod anyagi biztonságát is megteremtheted?

Az első csomagban az ingatlanfelkészítéshez szükséges praktikus tippek, tanácsok összességét valamint a komplett hirdetési anyag elkészítését lépésről-lépésre bemutató ingatlanmarketing kurzusunkat találod.

A második csomagban ezek a képzések már kiegészülnek a színek és dekorációk szerepét bemutató Styling kurzusunkkal is.

A harmadik, legbővebb csomagban ezen képzések mellett az ingatlanárazás és piacelemzés alapjait bemutató kurzusunkat találod!

LEGYEN TIÉD VALAMELYIK GYAKORLATI TUDÁST NYÚJTÓ KÉPZÉSCSOMAGUNK

Gyakorlati Home Staging Útmutató + Professzionális ingatlanmarketing

! 79.800 Ft helyett !
-63% kedvezmény
29 900 Ft
  • Gyakorlati Home Staging Útmutató lépésről-lépésre online videókurzus
  • Professzionális ingatlanmarketing online videókurzus

Styling minikurzus + Ingatlanértékesítési nap

! 199.800 Ft helyett !
-25% kedvezmény
149 900 Ft
  • Styling és dekorációk szerepe az értékesítésben (ONLINE VIDEÓKURZUS)
  • Ingatlanértékesítési nap (ONLINE VIDEÓKURZUS)

Styling minikurzus + Ingatlanértékesítési nap + Ingatlanárazás

! 309.700 Ft helyett !
-26% kedvezmény
229 900 Ft
  • Styling és dekorációk szerepe az értékesítésben (ONLINE VIDEÓKURZUS)
  • Ingatlanértékesítési nap (ONLINE VIDEÓKURZUS)
  • Ingatlanárazás és piacelemzés alapjai (ONLINE VIDEÓKURZUS)
Népszerű

100% pénzvisszafizetési garancia

Ha befizetted a képzést, elvégzed, de mégis úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amit vártál, jelezheted, és a TELJES részvételi díjat VISSZAKAPOD!

Hallgatóink mondták a képzésről…

„ Nagyon jól alkalmazható gyakorlati tudnivalók! Az alapképzés során bennem felmerült sok-sok kérdés kifejtésre és megválaszolásra került.
Kondorossy Zsófia
Hallgató
„ Kívánom, hogy ébredjen fel mindenkiben az igényesség a környezetére, a lakására. Kívánom, hogy minden eladni és ezáltal venni szándékozó ember találkozzon ezzel a szemlélettel. Ez legyen az alap! Köszönöm!
Bárdos Gabriella
Hallgató
„ Jaj, ez nagyon jó volt!!! Már alig várom, hogy legyen végre egy lakás, amit Home Staging-elhetek! Soha nem laposodik el az előadás, Patrícia mindig fent tudja tartani az érdeklődést. Most végre megtudtam számos apróságot, ami az alapképzésből kimaradt. Nagyon érdekelt az ágytámla, most végre megtudtam, hogyan készül. Az is nagyon érdekelt, hogy honnan szerezzük be azt a sokmindent, amire szükségünk van. Most ez is kiderült! Nagyon élveztem, nagyon jó előadás volt! Köszönöm Patrícia!
Gyöngyösi Ildikó
Hallgató
„ Precízen, aprólékosan felépített tudásanyag. Ingatlanértékesítőként kacsingatok a home staging és a befektetések világa felé is, ezért tudom mennyire meghatározó az ingatlanok minél pontosabb árazása. A Patrícia által bemutatott módszerrel eddig még sehol nem találkoztam, és mivel már jó ideje kerestem egy használható árazási technikát nagyon örülök, hogy ezt megismerhettem.
Vargáné Dobi Zsuzsánna
Hallgató
Elérhetőség:

msp@msp-homestaging.hu

+36 30 171 6436
Cégadatok   |    Kapcsolat    |    Adatkezelési tájékoztató    |    ÁSZF