Home – Másolat az Alapképzés landingjéről

A sikeres ingatlaneladás művészete
MSP Home Staging alapképzés

 

Dr. Somogyi Patrícia vagyok, az MSP Home Staging Akadémia alapítója, lakberendező – Home Staging specialista, közgazdász Ph.D. és ingatlanbefektető.

Lakberendezőként a Home Staging-re, az ingatlanok eladásra való felkészítésére specializálódtam, aminek segítségével az ingatlanok 30 napon belül, a szokásos piaci árhoz képest 10-30%-kal drágábban kelnek el.

Közgazdász végzettségemnek köszönhetően nem csupán lakberendezési- és styling tanácsokkal járulok hozzá az ingatlaneladás sikeréhez, hanem ingatlanpiaci, befektetés-elemzési, megtérülés-számítási, marketing és értékesítési ismereteimet is bevetem, hogy minél sikeresebb legyen az ingatlanok értékesítése.

 

Ahol már találkozhattál velem:  

Szeretettel meghívlak Téged a
Legféltettebb Home Staging titkaim – A sikeres ingatlaneladás művészete c. Alapképzésre!

Most utoljára élőben!

 

Mi a Home Staging?

 

A lakás felkészítése az eladásra.

A sikeres ingatlaneladás titka a tudatos arculattervezés, az egységes stílus-kialakítás, a professzionális ingatlanértékesítési styling és fotók alkalmazásában, valamint magas minőségű marketinganyag összeállításában rejlik.

A Home Staging nem csupán a dekorációról szól: ez a lakás eladásának tudománya, mely a professzionális vizuális megjelenésen és a marketingen túl magában foglalja az ingatlanpiac ismeretét, a befektetés-elemzést, a lakás értékbecslését, az eladók és a vevők pszichológiáját is.

A Home Staging eredményeképpen az eladandó ingatlanok olyan arculatot kapnak, ami megmutatja a bennük rejlő lehetőséget, hogy ne kelljen a vevők fantáziájára hagyatkozni! Hiszen 100 emberből csupán 4 látja a terekben a lehetőségeket, ezért a többi 96-nak meg kell mutatni! Az ingatlanok felkészítésekor olyan értéket teremtünk, ami a vevők számára milliókat ér!

Kinek szól az MSP Home Staging alapképzés?

  Akik ingatlanbefektetéssel foglalkoznak vagy azt tervezik a jövőben
  Akik imádják a lakberendezést és keresik az útjukat és szeretnének a Home Staginggel, mint szakmával foglalkozni
  Akik a saját lakásuk eladásából a legtöbbet szeretnék kihozni
  Lakberendezőknek, belsőépítészeknek, akik ki akarják bővíteni a szolgáltatási palettájukat
  Ingatlanközvetítőknek, hogy még profibbá váljanak az ingatlaneladásban

Miről szól az MSP Home Staging alapképzés?

Ezen a félnapos képzésen betekintést kaphatsz a Home Staging szemléletébe.

  Megtudhatod, hogy miként érdemes piacra dobni egy lakást, ha gyorsan, könnyen és a lehető legmagasabb áron szeretnéd eladni!
  Megalapozzuk azt a tudást, amivel a saját lakásodat eladhatod, vagy ingatlanbefektetőként a lehető legtöbbet hozhatod ki befektetésedből vagy ha a Home Staginggel szeretnél foglalkozni! A Home Staging mélyére leásunk, egészen az alapokig!

A Legféltettebb Home Staging titkaim alapképzésen választ kapsz arra a kérdésre, hogy:

  Mi a különbség a Home Staging és a lakberendezés között?
  Miként tudjuk megteremteni a legjobb első benyomást?
  Megismerjük az eladók pszichológiáját és a vevők pszichológiáját, a vásárlói          döntést befolyásoló tényezőket.
  Végignézzük a sikeres ingatlaneladás 4 fő lépését.
  Megtudhatjuk miért érdemes felkészíteni egy lakást az eladásra?
  Kinek javasolható és kinek nem a Home Staging? És…
  Gyakorlati példákon keresztül számtalan Home Staging tippet kapsz, amit                azonnal alkalmazhatsz a gyakorlatban!

Hol és mikor lesz az MSP Home Staging Alapképzés?

Legféltettebb Home Staging titkaim – a sikeres ingatlaneladás művészete című Alapképzés időpontja és helyszíne:

Időpont: 2018. május 24. 13.00-16.30

Helyszín: ingatlan.com fiókja, I. ker. Budapest, Mészáros utca 58.

A helyeket a befizetések sorrendjében töltjük fel!

Miért tőlem tanulj a Home Stagingről?

A Home Staging-gel nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is foglalkozom.
Legfőbb célom: Magyarországon elterjeszteni a Home Staging szemléletét, s ezáltal minőségi lakások piacává változtatni a hazai ingatlanpiacot!

2011 óta több, mint 30 lakás értékét növeltem meg látványosan és több, mint 100 ingatlan eladásában segédkeztem tanácsadóként ezzel a módszerrel. Volt olyan lakás, amit 2 évi hiábavaló hirdetés után eladhatatlannak minősítettek, majd a Home Staging segítségével 10 nap alatt közel 3 millió forinttal drágábban értékesítettük! És ez csak egy a számtalan referencia közül!

2015 februárjától tartom a Home Staging workshopokat. A képzési rendszer már 4 szintessé bővült, egészen a Home Staging Akadémiáig, ahol Home Staging szakértői oklevelet kapnak a végzett hallgatók. Ezen kívül a kapcsolódó szakterületek témakörében is szervezünk képzéseket: ingatlanbefektetések, értékesítés, ingatlanjog, adózás, felújítások.

Az elmúlt években több, mint 450-en vettek részt Home Staging Workshopjainkon, és hatalmas sikereket értek el az itt tanultakkal:

• számos sikeres ingatlaneladási projektet vittek végig,
• volt olyan, aki a saját lakását adta el nagyon jó áron napokon belül a tanultak alkalmazásával,
• számos korábbi résztvevő sikeresen zárta ingatlanbefektetési projektjeit azóta, hogy részt vett a képzésen,
• és sokan közülük továbbléptek, hogy szakmaként az MSP Home Staging Akadémián mélyítsék el tudásukat a témában. (2 sikeres évfolyamon végeztek már Home Staging szakértőként)

Mennyibe kerül a Legféltettebb Home Staging titkaim – a sikeres ingatlaneladás művészete című alapképzés?

KORÁNKELŐ KEDVEZMÉNNYEL 19.900 Ft,

ha 2018. május 18-ig megérkezik a részvételi díj számlánkra, utána csak a teljes áron vehetsz részt a képzésen, amely 29.900 Ft.

Jelentkezési határidő: 2018. május 21.

Ne maradj le! Szerezd meg az egyik helyet!

Jelentkezz most és megkapod a további részleteket és a fizetési koordinátákat.

A helyed csak a részvételi díj beérkezésével válik biztossá! A helyeket a befizetés sorrendjében töltjük fel! Ha most lemaradsz, már többé nem lesz rá lehetőséged élőben meghallgatni a képzést!

Mit tartalmaz az ár?

  A sikeres ingatlaneladáshoz szükséges szemlélet megismerését
  Kézzelfogható, gyakorlatban azonnal alkalmazható tippeket
  Lendületet, inspirációt és milliókat érő tudást!
  Lehetőséget a többi Home Staging képzésen való továbbtanulásra!
  Írásos összefoglalót
  Jó hangulatot, hasonló érdeklődésű és motivált emberekkel
  Az első bizonytalan lépések helyett magabiztos gyors lépteket a sikeres ingatlaneladáshoz
  Kávét, teát, ásványvizet és rágcsálnivalót
  VIP részvételi lehetőséget a résztvevők számára létrehozott zárt Facebook csoportban, ahol a képzés után is bármikor kérdezhetsz,              inspirálódhatsz tőlem vagy a csoporttársaidtól

A korábbi résztvevők visszajelzései

Orsolya 

“Mivel hazánkban ez még új terület a workshop nagy mértékben hozzájárul e munka minőségi megismertetésében. Nagyon jó kis csapat gyűlt össze, így a Home Stagingen túl egyéb ismeretekhez is hozzájutottam, hasznos tanácsokat kaptam!”

Rita 

„A kezdő Home Staging Workshopon sok hasznos infot kaptam, inspiráló volt! 120%! Patrícia szaktudása és tapasztalata megkérdőjelezhetetlen! Magabiztosan nyúl minden tárgyhoz, keze közül gyönyörű, „atom” otthonok kerülnek ki. Új lendületet kaptam és sok új, értékes infot a lakásom eladásához!

Tuba-Tegzes Timi
Otthondíszítés.hu:

„ A Home Staging nem egy egyszerű lakberendezés. Több összetevőből áll, ami kívülről nem látszik és egy jól átgondolt szemléletváltás is egyben. Ez a workshop jól megmutatja milyen fontos összetevők szükségesek egy sikeres ingatlaneladáshoz, ami nem a szerencsén múlik. A workshop ebben a szemléletváltásban segít, hiszen az ingatlan is csak egy termék, ahol a vevők igényei a legfontosabbak!

Tímea:

 

„Minden nagyon szuper volt!

Pont azt kaptam, vagy egy picit többet, mint amire számítottam! 🙂 Szuper közösség, más nézőpontok! Egy csomó új információt kaptam, segített közelebb jutni az álmaimhoz és egy új élethez! Köszönöm!:)”

Helga

business coach Nők a topon:

 „Ha valaki szeretné eladni a lakását gyorsan és magasabb áron, akkor ez a must have alapbefektetés, amit meg kell lépnie! Minden kérdésére/bizonytalanságára/ kétségére választ kaphat személyre szabottan és egy 15 fős tesztbázison tudja lemérni a lehetőségeket!”

Judit:

 

„Sokat ígér a kezdő Home Staging Workshop és sokat is ad. Mind az elméleti, mind a gyakorlati rész nagyon hasznos és élvezetes volt. Patrícia pedig nagyon jó előadó, 2 napba is nagyon sok info, praktika belefért, erre bizonyíték a  második  napon  elkészült  lakás! A workshopon sokat adott a rendszerszemlélet és hogy konkrét javaslatokat kaptunk, a gyakorlati példa számomra megmutatta, hogy MŰKÖDIK :)”

Pénzvisszafizetési garancia: 

garancia

ha befizetted a képzést, eljössz, és mégis úgy érzed, hogy nem azt kaptad amit vártál, jelezheted és a TELJES részvételi díját VISSZAKAPOD!

Hol és mikor lesz a Home Staging Alapképzés?

Legféltettebb Home Staging titkaim – a sikeres ingatlaneladás művészete című Alapképzés időpontja és helyszíne:

Időpont: 2018. május 24. 13.00 – 16.30

A helyeket a befizetések sorrendjében töltjük fel!