CSOMAGAJÁNLATOK ÉRVÉNYESSÉGE:

nap
óra
perc
mp

Mindaz, amit az ingatlanbefektetésekről tudni szerettél volna

INGATLANBEFEKTETÉS HALADÓKNAK -
ingatlanértéknövelési stratégia és megvalósítás a gyakorlatban

Online videókurzus a tudásod elmélyítéséért, otthonod kényelméből

Érezted már úgy, hogy egyáltalán nem vagy biztos benne, milyen ingatlanbefektetési stratégiát kellene követned? Mindenki mást mond, egyesek a rövidtávú kiadásra esküsznek, mások kizárólag továbbértékesítésre vásárolnak befektetési célú ingatlant, de népes tábora van azoknak is, akik a hosszú távú kiadást részesítik előnyben. Nem is beszélve arról, hogy mindenki más típusú ingatlant tart optimálisnak befektetési célra. Nem csoda, hogy elveszel a rengeteg információ és jó tanács között.

Mit szólnál, ha a kezedbe adnék egy minden ingatlanra alkalmazható módszert, amivel objektíven tudod megállapítani milyen ingatlanbefektetési stratégia lesz számodra leginkább testhezálló? Ha pedig megtalálod ezt a stratégiát, végig is vezetlek, gyakorlati példákon keresztül a piacképes lakás létrehozásának komplett folyamatán a lakáskereséstől egészen az értékesítés lezárulásáig.

Szeretettel köszöntelek!

Szeretettel köszöntelek!

Szeretettel köszöntelek Téged, újra!

Hallgatóként már tudod, hogy a home staging hazai meghonosítójaként, legfőbb célom, hogy
elterjesszem az MSP Home Staging szemléletet, s ezáltal minőségi lakások és ingatlanhirdetések piacává
változzon a hazai ingatlanpiac.
Éppen ezért készítettem el számodra legújabb online videókurzusunkat, amely a piacelemzés és
ingatlanárazás témáit járja körül.

Dr. Somogyi Patrícia vagyok, közgazdász Ph. D., ingatlanbefektető, lakberendező, home staging specialista és az MSP Home Staging Akadémia alapítója. A home staging hazai meghonosítójaként és az MSP Home Staging komplex módszertanának kidolgozójaként a legfőbb célom elterjeszteni Magyarországon ezt a szemléletet, s ezáltal minőségi lakások és ingatlanhirdetések piacává változtatni a hazai ingatlanpiacot!

Közgazdászként pénzügy, statisztika, befektetések szakirányon végeztem, miközben oktattam is ezeket a tárgyakat, így széles rálátásom van azokra a metódusokra, amik az általam kifejlesztett módszer alapját képezik.

Ingatlanbefektetőként több, mint 40 felkészített lakást értékesítettem már kiugró profittal, ahol minden esetben nagy szerep jutott megfelelő befektetési stratégia kiválasztásának és tökéletes megvalósításának, valamint a home staging szemlélet alkalmazásának, melyet a teljes felkészítési folyamaton végigvezetve képes voltam a befektetésből származó profit maximalizálására. Ingatlanbefektetéseimmel éves szinten 30-90%-os hozamokat realizáltam, aminek módszertanát most Te is elsajátíthatod.

2011 óta több, mint 150 home staging és ingatlanbefektetési projekten vagyok túl. 2015-ben létrehoztam az azóta is bővülő, fejlődő 4 szintes oktatási rendszerem. 15 különféle home staging, árazás és piacelemzési, ingatlanbefektetési-értékesítési, valamint üzleti képzésemmel mélységében oktatom a téma iránt érdeklődőket, csúcsán a szakmát képző MSP Home Staging Akadémiával.

Home staging oktatóként több, mint 3500 képzés résztvevőt vezettem be az ingatlanfelkészítés világába, akik az itt megszerzett ismeretek birtokában sokszáz millió forintnyi extra profitot realizáltak, sokan közülük ingatlanbefektetőként vagy ingatlanfejlesztőként tevékenykednek.

HALADÓ GYAKORLATI INGATLANBEFEKTETŐI NAP
STRATÉGIA ÉS MEGVALÓSÍTÁS A GYAKORLATBAN

Ez a képzés a méltán népszerű Ingatlanbefektetői nap folytatása, mely a teljes befektetési folyamatot mutatja be, de mára egyre erősebben fogalmazódott meg az a hallgatói igény, hogy szenteljünk külön képzést az ingatlanértéknövelés gyakorlatának, azaz a mit csinálok után mutassam meg a hogyant is. Éppen ezért készítettem el számodra legújabb online videókurzusunkat, amely az ingatlanértéknövelés gyakorlati kérdéseibe nyújt betekintést egy konkrét ingatlanbefektetésem teljes folyamatának részletes bemutatásával.

Ezen a kurzuson a korábbi Ingatlanbefektetői nap anyagára építve, részletesen és érthetően mutatom be egy gyakorlati példa segítségével, a konkrét keresési folyamatot, hozamok összehasonlításával és a komplett döntési folyamat elemzésével, illetve betekintést nyerhetsz a konkrét számokba is, azaz megmutatom az adott befektetésből realizált hozamot is egy meghatározott stratégia mentén, mind belvárosi, polgári lakások, mind új vagy újszerű lakások tekintetében, Budapesten és vidéken is.

MIT MONDTAK RÓLA A SZEMÉLYES KURZUS RÉSZTVEVŐI?

„ Nagyon jól összefoglalja és rendszerbe rakja az eddigi minikurzusok és online tananyagok ismeretanyagát. Emellett mélyebb betekintést ad a lakások kiválasztásának szempontjaiba egy szuper táblázat segítségével.
Jäger Diána
Hallgató
„ Akik szeretnének ingatlanbefektetésekkel foglalkozni, vagy már azzal foglalkoznak, számukra mindenképpen ajánlom ezt a képzést, mert pontosan összefoglalja, hogy a befektetés mely pontján mire kell figyelni, és hogy tudjuk minden egyes döntési ponton az optimumot elérni. A befektetések 8 különböző szintbe foglalása sokat segíthet a megfelelő befektetési stratégia kiválasztásánál.
Helga
Hallgató
„ Aki ingatlanbefektetésben gondolkodik annak kötelező ezt a tudást megszerezni, hogy maximalizálni tudja a hozamot, ne kockáztasson feleslegesen, saját tudásának, képességének megfelelő feladatot vállaljon.
Ágnes
Hallgató
„ A képzés mélyebb és komplexebb ismeretanyagot ad át az ingatlanbefektetések menedzselésében. A kurzus problémaorientáltan és gyakorlati szempontból világít meg számos kérdést. A tudásanyag elsajátításával és alkalmazásával rengeteg kockázatot el lehet kerülni és a tanulópénzt meg lehet spórolni. A képzés komplexen foglalja össze és még inkább tudatosítja az ingatlanbefektetések során felmerülő lehetséges problémákat. Kifejezetten tetszett a táblázatos összefoglalás és a hozamszámítás.
Dr. Valentényi-Szilágyi Bernadett
Hallgató

Azonnal alkalmazható gyakorlati lépések

Ezt a videókurzust olyanoknak állítottam össze, akik szeretnék megismerni a profitmaximalizálást célzó ingatlanbefektetési folyamat minden lépését, elméletben és a gyakorlatban is.

Ebben az új videókurzusban könnyen és egyszerűen követhető és megvalósítható lépéseken keresztül vezetlek végig a piacképes lakás létrehozásának teljes folyamatán, befektetői fókusszal, amit rengeteg számadattal, saját hozameredményeimmel, ingatlanfotókkal és magyarázatokkal illusztrálok, hogy lásd hogyan működik a módszer a gyakorlatban.

Hiszek abban, hogy ha követed az útmutatást, a kurzus végére Te is képes leszel ezzel a módszerrel maximalizálni ingatlanod értékesítéséből származó nyereségedet, azaz nem csak elméletben, de a gyakorlatban is megismerkedsz az ingatlanértéknövelés titkaival.

A kurzus során az alábbi kérdésekre adok választ:

 • Hány féle módon és hogyan lehet pénzt keresni egy ingatlanon?
 • Miből áll az ingatlanfejlesztés részletes folyamata
 • Milyen ingatlanba érdemes fektetni?
 • Hogyan vegyek ingatlant, hogy a maximális hozamot érjem el?
 • Hogyan ne kínáljunk lakást?
 • Milyen kérdéseket érdemes befektetés előtt kielemezni?
 • Mivel lehet hozzáadott értéket létrehozni
 • Különféle hozamszámítással miként lehet összehasonlítani az egyes befektetési lehetőségeket?
 • Milyen hozamok érhetőek el az MSP Home Staging komplex módszerének alkalmazásával?

Ez a képzés akkor lesz hasznos számodra, ha a befektetések elméleti működése mellett a hogyanra is kíváncsi vagy, azaz szeretnéd megtudni, milyen konkrét lépések szükségesek ahhoz, hogy a befektetés során elérhető profitot maximalizálni tudd! Ezekhez a képzésen részletes útmutatót kapsz.

Neked ajánlom Haladó befektetői napunkat, ha

Nem ajánlom Neked a Haladó gyakorlati ingatlanbefektetői napunkat, ha…

DSC_5668

Miért tőlem tanulj az árazásról?

Közgazdászként pénzügy, statisztika, befektetések szakirányon végeztem, doktoranduszként oktattam is ezeket a tárgyakat, így széles rálátásom van azokra a metódusokra, amik az általam kifejlesztett módszer alapját képezik.

Ingatlanbefektetőként több, mint 10.000 órát töltöttem ingatlanok árazásával, piacelemzéssel, ahol alkalmaztam és finomítottam a kurzuson bemutatásra kerülő módszert. Több, mint 20 felkészített lakást értékesítettem már kiugró profittal, ahol minden esetben nagy szerep jutott az elérhető legmagasabb piaci ár meghatározásának.

Home staging tanácsadóként több mint 100 eladásra váró lakás felkészítésében vettem részt, ahol ügyfeleim kimagasló nyereséggel adtak túl ingatlanjaikon, amiben a jól meghatározott árnak kulcsszerep jutott.

Home staging oktatóként több, mint 2500 hallgatót vezettem be az ingatlanfelkészítés világába, akik az itt megszerzett ismeretek birtokában sokszáz millió forintnyi extra profitot realizáltak, többek között a pontos piacelemzésnek és a korrekt ármeghatározásnak köszönhetően.

Érezted már úgy, hogy egyáltalán nem vagy biztos benne, milyen áron lenne érdemes meghirdetni eladó ingatlanodat. Mindenki mást mond, a szomszéd dicsekszik, milyen drágán adott túl a lakásán, az ingatlanos óvatosságra int, az interneten csökkenő ingatlanárakról olvasol, a hirdetési oldalakon túlárazott lakások sorakoznak. Nem csoda, hogy elveszel a rengeteg információ és jó tanács között.

Mit szólnál, ha a kezedbe adnék egy minden ingatlanra alkalmazható módszert, amivel objektíven tudod megállapítani egy ingatlan legmagasabb piaci árát? Ha megtalálod ezt az optimumot, biztos, hogy nem fogod túl alacsony áron elkótyavetyélni a lakásodat, de hónapokig sem fog túlárazottan a piacon állni egyetlen érdeklődő telefon nélkül.

Néhány gondolat a a Piacelemzés és ingatlanárazás alapjai képzésünkről:

Ebben az új videókurzusban könnyen és egyszerűen követhető és megvalósítható lépéseken keresztül vezetlek végig a piacelemzés majd az ingatlanárazás teljes folyamatán, amit rengeteg képernyőfelvétellel és magyarázattal illusztrálok.

Hiszek abban, hogy ha követed az útmutatást, a kurzus végére Te is képes leszel ezzel a módszerrel egy ingatlan elérhető legmagasabb piaci árát megállapítani, ezáltal maximalizálni ingatlanod értékesítéséből származó nyereségedet.

MENNYIBE KERÜL A HALADÓ GYAKORLATI INGATLANBEFEKTETŐI NAP ONLINE VIDEÓKURZUSA?

Haladó Ingatlanbefektetői napunk képzési rendszerünk harmadik szintjén áll, azaz minimum két másik kurzus elvégzése szükséges, mielőtt valaki szeretné meghallgatni ennek a képzésnek az anyagát, hiszen itt már valóban egy magasabb szintű tudásanyagról van szó, ami feltételez bizonyos előképzettséget a témában.

Elsőként, ahogyan minden egyéb kurzusunk meghallgatása előtt, Legféltettebb home staging titkaim című Alapképzésünket kell elvégezni, ami képzési rendszerünk első szintjén áll. Erre épül Ingatlanbefektetői napunk, képzési rendszerünk második szintjén, ami számos olyan információt tartalmaz, aminek ismerete és megértése elengedhetetlen Haladó ingatlanbefektetői napunkhoz, így ez lesz a képzés második előfeltétele.

Ennek megfelelően, ha szeretnéd megszerezni Haladó befektetői napunk anyagát, az alábbi csomagajánlatok közül választhatsz:

🎁 1. csomag

Legféltettebb home staging titkaim – Alapképzés + Ingatlanbefektetői Nap + Haladó Ingatlanbefektetői nap, melyet most március 19-én éjfélig a 299.700 forintos teljes ár helyett 184.900 forintért (38% kedvezménnyel) vásárolhatsz meg!

🎁 2. csomag

Ha ezt a csomagot szeretnéd kiegészíteni, a befektetőknek elengedhetetlen tudást nyújtó Profi Ingatlanbefektetői csomag megvásárlásával, mely a piacképes lakás létrehozásának komplett folyamatán végigvezet és már tartalmazza a képzés előfeltételeként meghatározott 2 kurzust is, válaszd ezt a kombinációt:

Haladó Ingatlanbefektetői nap + Professzionális Ingatlanbefektetői csomag (Legféltettebb home staging titkaim – Alapképzés + Ingatlanbefektetői Nap + Styling minikurzus + Felújítási nap + Ingatlanértékesítési nap), melyet most március 7-én éjfélig a 599.400 forintos teljes ár helyett 314.900 forintért (48% kedvezménnyel) vásárolhatsz meg!

🎁 3. csomag

Ha pedig egy még teljesebb tudásanyagot szeretnél, mely a piacképes lakás létrehozásának folyamatán túl a piacelemzés és az árazás rejtelmeiben is segít elmélyedni, akkor ajánlom figyelmedbe legbővebb csomagunkat, mely valóban minden információt tartalmaz, amire a komplett befektetési folyamat során szükséged lehet:

Haladó Ingatlanbefektetői nap + Ingatlanárazás és Piacelemzés alapjai + Professzionális Ingatlanbefektetői csomag (Legféltettebb home staging titkaim – Alapképzés + Ingatlanbefektetői Nap + Styling minikurzus + Felújítási nap + Ingatlanértékesítési nap), melyet most március 7-én éjfélig a 709.300 forintos teljes ár helyett 374.900 forintért (47% kedvezménnyel) vásárolhatsz meg!

Amiről nem lesz szó ezen a képzésen:

 

A fenti témákról bővebben egyéb személyes és online képzéseinken tanulhatsz, ezek jelen képzés tematikájának nem képezik részét.

Mennyibe kerül a Professzionális ingatlanmarketing
MSP Home Staging módra?

Mindezt egy jelképes összegért, hogy ne ez legyen az akadálya a lakások és hirdetések minőségjavulásának! Ezzel biztosan nyerhetsz csak! Egyszerű a dolgod: csak kövesd a lépéseket és legyen Tiéd az a több százezer vagy akár millió Ft, amit ebből profitálhatsz!

A képzés teljes ára: 19.900 Ft, de most 9.900 Ft-ért a Tiéd lehet!

Milyen csomagajánlatokkal készültünk Neked?

AJÁNLATOK ÉRVÉNYESSÉGE:

nap
óra
perc
mp

ALAPKÉPZÉS
+INGATLANBEFEKTETŐI NAP
+HALADÓ INGATLANBEFEKTETŐI NAP

! 299.700 Ft helyett !
-38 % kedvezmény
184 900 Ft
 • Legféltettebb Home Staging titkaim - Alapképzés (ONLINE VIDEÓKURZUS)
 • Ingatlanbefektetői nap (ONLINE VIDEÓKURZUS)
 • Haladó Ingatlanbefektetői nap (ONLINE VIDEÓKURZUS)

PROFESSZIONÁLIS INGATLANBEFEKTETŐI CSOMAG
+HALADÓ INGATLANBEFEKTETŐI NAP

! 599.400 Ft helyett !
- 48 % kedvezmény
314 900 Ft
 • Legféltettebb Home Staging titkaim - Alapképzés (ONLINE VIDEÓKURZUS)
 • Styling és dekorációk szerepe az értékesítésben (ONLINE VIDEÓKURZUS)
 • Ingatlanbefektetői nap (ONLINE VIDEÓKURZUS)
 • Haladó Ingatlanbefektetői nap (ONLINE VIDEÓKURZUS)
 • Befektetési célú ingatlanfelújítási nap (ONLINE VIDEÓKURZUS)
 • Ingatlanértékesítési nap (ONLINE VIDEÓKURZUS)
Népszerű

PROFESSZIONÁLIS INGATLANBEFEKTETŐI CSOMAG
+HALADÓ INGATLANBEFEKTETŐI NAP
+INGATLANÁRAZÁS

! 709.300 Ft helyett !
- 47% kedvezmény
374 900 Ft
 • Legféltettebb Home Staging titkaim - Alapképzés (ONLINE VIDEÓKURZUS)
 • Styling és dekorációk szerepe az értékesítésben (ONLINE VIDEÓKURZUS)
 • Ingatlanbefektetői nap (ONLINE VIDEÓKURZUS)
 • Haladó Ingatlanbefektetői nap (ONLINE VIDEÓKURZUS)
 • Befektetési célú ingatlanfelújítási nap (ONLINE VIDEÓKURZUS)
 • Ingatlanértékesítési nap (ONLINE VIDEÓKURZUS)
 • Ingatlanárazás és piacelemzés alapjai (ONLINE VIDEÓKURZUS)

Ez még nem minden...

A képzés megvásárlásakor ajándékba megkapod az MSP Home Staging és Ingatlanbefektetések Summiton elhangzott alábbi előadásaim felvételét:

Ez még nem minden...

A képzés megvásárlásakor ajándékba megkapod
az MSP Home Staging
és Ingatlanbefektetések Summiton elhangzott alábbi előadásaim felvételét:

100% pénzvisszafizetési garancia

Nincsen veszíteni valód, hiszen a kurzusra 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk, így ha mégsem azt kapod, amit vártál, jelezd nekünk és a képzés teljes árát visszafizetjük.

Mit kell tudni képzéseinkről?

Az elmúlt évek alatt több, mint 3500 hallgató fordult meg a képzéseinken, akik azóta sikerrel alkalmazzák ezt a tudást ingatlaneladóként, ingatlanbefektetőként, ingatlanértékesítőként vagy home staging szakemberként sok-sok millió forintos extra profitot generálva maguknak vagy ügyfeleiknek.

Képzéseink lefedik az ingatlanok felkészítéséhez szükséges ismeretek széles palettáját, személyesen és online is elérhető Alapképzésünk után lehetőség van kezdő és haladó workshopon részt venni, de vannak kurzusaink ingatlanmarketing, styling, ingatlanbefektetés, befektetési célú felújítás, ingatlanértékesítés, piacelemzés és ingatlanárazás, home staging vállalkozásépítés, ingatlanadózás vagy ingatlanjog témában is. Legmagasabb szintű képzésünk, az MSP Home Staging Akadémia, ahol a több hónapos képzési folyamat végén a résztvevők okleveles home staging szakértőkké válhatnak.

Tarts velünk Te is és változtassuk meg együtt a hazai ingatlanpiacot minőségi lakásokkal és ingatlanhirdetésekkel!

Elérhetőség:
msp@msp-design.hu
+36 30 171 6436

Cégadatok   |    Kapcsolat    |    Adatkezelési tájékoztató    |    ÁSZF