Sajátítsd el a sikeres ingatlaneladás művészetét!
Gyere el a Legféltettebb Home Staging titkaim
MSP Home Staging alapképzésre!

 Dr. Somogyi Patrícia vagyok, az MSP Home Staging Akadémia alapítója, lakberendező – Home Staging specialista, közgazdász Ph.D. és ingatlanbefektető. 

A Home Staging-gel nem csak elméletben, hanem gyakorlatban is foglalkozom, immáron 8 éve, valós hazai piaci tapasztalattal!

Legfőbb célom: Magyarországon elterjeszteni a Home Staging szemléletét, s ezáltal minőségi lakások piacává változtatni a hazai ingatlanpiacot!

Lakberendezőként a Home Staging-re, az ingatlanok eladásra való felkészítésére specializálódtam, aminek segítségével az ingatlanok 30 napon belül, a szokásos piaci árhoz képest 10-30%-kal drágábban kelnek el.

Közgazdász végzettségemnek köszönhetően nem csupán lakberendezési- és styling tanácsokkal járulok hozzá az ingatlaneladás sikeréhez, hanem ingatlanpiaci, befektetés-elemzési, megtérülés-számítási, marketing és értékesítési ismereteimet is bevetem, hogy minél sikeresebb legyen az ingatlanok értékesítése.

 2011 óta több mint 40 lakás értékét növeltem meg látványosan és több mint 100 ingatlan eladásában segédkeztem Home Staging tanácsadóként.

Volt olyan lakás, amit 2 évi hiábavaló hirdetés (ingatlanossal és anélkül) után eladhatatlannak minősítettek, majd a Home Staging segítségével 10 nap alatt 3 millió forinttal drágábban értékesítettük! És ez csak egy a számtalan referencia közül!

Arra vagyok a LEGBÜSZKÉBB, hogy a képzéseimen részt vett több mint 1000 hallgató többsége MEG IS VALÓSÍTJA A GYAKORLATBAN A TANULTAKAT, nem csak részt vett rajtuk! 2015 februárjától tartok Home Staging képzéseket, immáron 4 szinten, egészen a Home Staging Akadémiáig!

Az elmúlt években több mint 1000-en vettek részt a Home Staging képzéseinken és hatalmas sikereket értek el az itt tanultakkal:

  • számos sikeres ingatlaneladási projektet vittek végig,
  • volt olyan, aki a saját lakását adta el nagyon jó áron napokon belül a tanultak alkalmazásával,
  • számos korábbi résztvevő sikeresen zárta ingatlanbefektetési projektjeit azóta, hogy részt vett a képzésen,
  • és sokan közülük továbbléptek, hogy szakmaként az MSP Home Staging Akadémián mélyítsék el tudásukat a témában. (3 sikeres évfolyamon végeztek már Home Staging szakértőként)

Ahol már találkozhattál velem:  

Szeretettel meghívlak Téged a
Legféltettebb Home Staging titkaim – A sikeres ingatlaneladás művészete c. Alapképzésre

2020. március 3-án!

Mi a Home Staging?

A lakás felkészítése az eladásra.

A sikeres ingatlaneladás titka a tudatos arculattervezés, az egységes stílus-kialakítás, a professzionális ingatlanértékesítési styling és fotók alkalmazásában, valamint magas minőségű marketinganyag összeállításában rejlik.

A Home Staging nem csupán a dekorációról szól: ez a lakás eladásának tudománya, mely a professzionális vizuális megjelenésen és a marketingen túl magában foglalja az ingatlanpiac ismeretét, a befektetés-elemzést, a lakás értékbecslését, az eladók és a vevők pszichológiáját is.

A Home Staging eredményeképpen az eladandó ingatlanok olyan arculatot kapnak, ami megmutatja a bennük rejlő lehetőséget, hogy ne kelljen a vevők fantáziájára hagyatkozni! Hiszen 100 emberből csupán 4 látja a terekben a lehetőségeket, ezért a többi 96-nak meg kell mutatni! Az ingatlanok felkészítésekor olyan értéket teremtünk, ami a vevők számára milliókat ér!

Kinek szól az MSP Home Staging alapképzés?

  Akik ingatlanbefektetéssel foglalkoznak vagy azt tervezik a jövőben
  Akik imádják a lakberendezést és keresik az útjukat és szeretnének a Home Staginggel, mint szakmával foglalkozni
  Akik a saját lakásuk eladásából a legtöbbet szeretnék kihozni
  Lakberendezőknek, belsőépítészeknek, akik ki akarják bővíteni a szolgáltatási palettájukat
  Ingatlanközvetítőknek, hogy még profibbá váljanak az ingatlaneladásban

Miről szól az MSP Home Staging alapképzés?

Ezen a félnapos képzésen betekintést kaphatsz a Home Staging szemléletébe.

  Megtudhatod, hogy miként érdemes piacra dobni egy lakást, ha gyorsan, könnyen és a lehető legmagasabb áron szeretnéd eladni!
  Megalapozzuk azt a tudást, amivel a saját lakásodat eladhatod, vagy ingatlanbefektetőként a lehető legtöbbet hozhatod ki befektetésedből vagy ha a Home Staginggel szeretnél foglalkozni! A Home Staging mélyére leásunk, egészen az alapokig!

A Legféltettebb Home Staging titkaim alapképzésen választ kapsz arra a kérdésre, hogy:

  Mi a különbség a Home Staging és a lakberendezés között?
  Miként tudjuk megteremteni a legjobb első benyomást?
  Megismerjük az eladók pszichológiáját és a vevők pszichológiáját, a vásárlói          döntést befolyásoló tényezőket.
  Végignézzük a sikeres ingatlaneladás 4 fő lépését.
  Megtudhatjuk miért érdemes felkészíteni egy lakást az eladásra?
  Kinek javasolható és kinek nem a Home Staging? És…
  Gyakorlati példákon keresztül számtalan Home Staging tippet kapsz, amit                azonnal alkalmazhatsz a gyakorlatban!

Hol és mikor lesz az MSP Home Staging Alapképzés?

Legféltettebb Home Staging titkaim – a sikeres ingatlaneladás művészete című Alapképzés időpontja és helyszíne:

Időpont: 2020. március 3. 10.00-13.30

Helyszín: MSP Home Staging Oktatási Központ, II. ker. Margit krt 64/b. fszt. 7.

A helyeket a befizetések sorrendjében töltjük fel!

Mennyibe kerül a Legféltettebb Home Staging titkaim – a sikeres ingatlaneladás művészete című alapképzés?

KORÁNKELŐ KEDVEZMÉNNYEL 19.900 Ft,

ha 2020. február 24-éig megérkezik a részvételi díj számlánkra, utána csak a teljes áron vehetsz részt a képzésen, amely 29.900 Ft.

Ne maradj le! Szerezd meg az egyik helyet!

Jelentkezz most és megkapod a további részleteket és a fizetési koordinátákat.

A helyed csak a részvételi díj beérkezésével válik biztossá! A helyeket a befizetés sorrendjében töltjük fel!

Mit tartalmaz az ár?

  A sikeres ingatlaneladáshoz szükséges szemlélet megismerését
  Kézzelfogható, gyakorlatban azonnal alkalmazható tippeket
  Lendületet, inspirációt és milliókat érő tudást!
  Lehetőséget a többi Home Staging képzésen való továbbtanulásra!
  Írásos összefoglalót
  Jó hangulatot, hasonló érdeklődésű és motivált emberekkel
  Az első bizonytalan lépések helyett magabiztos gyors lépteket a sikeres ingatlaneladáshoz
  Kávét, teát, ásványvizet és rágcsálnivalót
  VIP részvételi lehetőséget a résztvevők számára létrehozott zárt Facebook csoportban, ahol a képzés után is bármikor kérdezhetsz,              inspirálódhatsz tőlem vagy a csoporttársaidtól

A korábbi résztvevők visszajelzései

Orsolya 

“Mivel hazánkban ez még új terület a workshop nagy mértékben hozzájárul e munka minőségi megismertetésében. Nagyon jó kis csapat gyűlt össze, így a Home Stagingen túl egyéb ismeretekhez is hozzájutottam, hasznos tanácsokat kaptam!”

Rita 

„A kezdő Home Staging Workshopon sok hasznos infot kaptam, inspiráló volt! 120%! Patrícia szaktudása és tapasztalata megkérdőjelezhetetlen! Magabiztosan nyúl minden tárgyhoz, keze közül gyönyörű, „atom” otthonok kerülnek ki. Új lendületet kaptam és sok új, értékes infot a lakásom eladásához!

Tuba-Tegzes Timi
Otthondíszítés.hu:

„ A Home Staging nem egy egyszerű lakberendezés. Több összetevőből áll, ami kívülről nem látszik és egy jól átgondolt szemléletváltás is egyben. Ez a workshop jól megmutatja milyen fontos összetevők szükségesek egy sikeres ingatlaneladáshoz, ami nem a szerencsén múlik. A workshop ebben a szemléletváltásban segít, hiszen az ingatlan is csak egy termék, ahol a vevők igényei a legfontosabbak!

Tímea:

 

„Minden nagyon szuper volt!

Pont azt kaptam, vagy egy picit többet, mint amire számítottam! 🙂 Szuper közösség, más nézőpontok! Egy csomó új információt kaptam, segített közelebb jutni az álmaimhoz és egy új élethez! Köszönöm!:)”

Helga

business coach Nők a topon:

 „Ha valaki szeretné eladni a lakását gyorsan és magasabb áron, akkor ez a must have alapbefektetés, amit meg kell lépnie! Minden kérdésére/bizonytalanságára/ kétségére választ kaphat személyre szabottan és egy 15 fős tesztbázison tudja lemérni a lehetőségeket!”

Judit:

 

„Sokat ígér a kezdő Home Staging Workshop és sokat is ad. Mind az elméleti, mind a gyakorlati rész nagyon hasznos és élvezetes volt. Patrícia pedig nagyon jó előadó, 2 napba is nagyon sok info, praktika belefért, erre bizonyíték a  második  napon  elkészült  lakás! A workshopon sokat adott a rendszerszemlélet és hogy konkrét javaslatokat kaptunk, a gyakorlati példa számomra megmutatta, hogy MŰKÖDIK :)”

Pénzvisszafizetési garancia: 

penzvisszafizetes-garancia-msp-home-staging

Ha befizetted a képzést, eljössz, és mégis úgy érzed, hogy nem azt kaptad amit vártál, jelezheted és a TELJES részvételi díját VISSZAKAPOD!