Tanuld meg a sikeres ingatlaneladás művészetét, FEjleszd tökélyre a tudásod, és válj professzionális home stagerré!

Tanuld meg a sikeres ingatlaneladás művészetét,
és add el ingatlanodat gyorsabban,
ráadásul milliókkal többért!

Mit kell tudnod az MSP Home Staging Akadémiáról?

A Home Staging, mint szakma Magyarországon még gyerekcipőben jár, de itt az idő, hogy minél szélesebb kör számára elérhető legyen. Azt mindenki tudja, hogy milyen hatalmas potenciál rejlik a Home Stagingben!

Korábban is nagyon sokan kérdezték, hogy miként lehet ezt a szakmát teljes körűen elsajátítani, milyen iskolák elvégzésére van szükség ehhez? S mivel nem volt ilyen képzés Magyarországon, az MSP Home Staging Akadémia pont azért jött létre, hogy ne kelljen elvégezni egy üzleti iskolát, egy ingatlanközvetítői tanfolyamot és egy lakberendező iskolát. Ezen ismeretek, végzettségek megszerzése több évig is eltart, rengeteg energiát és pénzt emészt fel, és akkor még az információk egységbe, rendszerbe rendezéséről nem is beszéltünk!

Az Akadémián való részvétellel mindenki elsajátíthatja a számára hiányzó ismerteket, hogy az Akadémia elvégzésével a gyakorlatban is magabiztosan nyúljon az ingatlanfelkészítés különféle módszereihez és eszközeihez. A kapcsolódó minikurzusok pedig segítenek abban, hogy a szűken értelmezett Home Staging szakmai felkészültségén túl a kapcsolódó területeken is megszerezhesd a szükséges ismereteket.

Mikor ajánlom a haladó Home Staging workshopot?

 • Most hogy már belekóstoltál a Home Stagingbe, szeretnél ezzel foglalkozni és jó Home Staging szakemberré válni?
 • Szeretnél mindent tudni a Home Stagingről, még mélyebben, minél több réteget felfedve? Hisz a részletekben rejlik a lényeg…
 • Szeretnéd szenvedéllyel űzni ezt a tevékenységet?
 • Szeretnéd megélni a kreativitásodat és megélni az alkotás örömét?
 • Szeretnél egy jól működő, erős bizalmon alapuló közösség részévé válni és támogatását érezni?
 • Ki akarod bővíteni a szolgáltatásod palettáját, vagy teljesen új szakmát szeretnél elsajátítani?
 • Szeretnél a Home Staging hazai meghonosításában részt venni?
 • Szeretnéd saját befektetéseidnél készpénzre váltani a Home Staginget és elkerülni a legtöbb buktatót?
 • Több lakás is van a közeledben, ami eladásra vár, és szeretnéd őket profin felkészíteni az eladásra, hogy a lehető legtöbbet hozd ki belőlük?

Szeretnél magasabb szintre lépni a lakberendezés és az ingatlanbefektetés világában?

Építs valós hazai piaci tapasztalatokra, és tegyél szert milliókat érő üzleti előnyre a Home Staging magyarországi meghonosítójának segítségével!

Dr. Somogyi Patrícia vagyok, az MSP Home Staging Akadémia alapítója, lakberendező, Home Staging specialista, közgazdász Ph.D. és ingatlanbefektető.

A Home Staginggel nemcsak elméletben, hanem gyakorlatban is foglalkozom, immáron 9 éve, valós hazai piaci tapasztalattal!

Legfőbb célom: elterjeszteni Magyarországon a Home Staging szemléletét, s ezáltal minőségi lakások piacává változtatni a hazai ingatlanpiacot!

Lakberendezőként a Home Stagingre, az ingatlanok eladásra való felkészítésére specializálódtam, amelynek segítségével az ingatlanok 30 napon belül, a szokásos piaci árhoz képest 10-30%-kal drágábban kelnek el.

Közgazdász végzettségemnek köszönhetően ingatlanpiaci, befektetés-elemzési, megtérülés-számítási, marketing és értékesítési ismereteimet is bevetem, hogy minél sikeresebb legyen az ingatlanok értékesítése.

Hallgatóink mondták

„Elsősorban azoknak ajánlanám, akik bármilyen ingatlanbefektetés, felújítás, értékesítés témában gondolkodnak. Nincs olyan ember, bármennyire profi, gyakorlott, akinek ne adna újat, vagy csak lendületet, motivációt! Az Akadémiába fektetett összeg az első projektnél sokszorosan visszajött! Köszönöm!”
Horváth Barbara
Okleves Home Stager
„Az Akadémia tökéletes alapot ad ahhoz, hogy belefogj ingatlanbefektetésbe, ingatlanfejlesztésbe. Számos buktatótól kímélheted meg magad az itt tanultakkal. Mindenkinek ajánlom, aki tudatosan szeretne akár ingatlanfejlesztésbe, akár Home Staging tanácsadásba belevágni. Az Akadémiába fektetett idő, pénz és energia sokszorosan megtérül. Patrícia remek előadó és mentor. A Home Staging az ő témája, nem tudsz olyat kérdezni, amire ne tudna profi szinten válaszolni. Magával ragadó az előadásmódja, lenyűgöző a profizmusa és a szűnni nem akaró lelkesedése a téma iránt. Ajánlom a kurzusait mindazoknak, akik a leghitelesebb forrástól szeretnének Home Staginget tanulni. Nem fogtok csalódni!”
Vitális-Pintér Veronika
Okleves Home Stager
„Aki bármilyen formában szeretne Home Staging-gel foglalkozni annak mindenképp ajánlom. Rengeteg hasznos gyakorlati információt nyújt, amit azonnal alkalmazni lehet és megspórolni a felesleges köröket.”
Vitális-Pintér Veronika
Okleves Home Stager
„Mindenkinek ajánlom, aki a Home Staginggel minőségi szinten akar foglalkozni, ebből szeretne élni, ingatlanbefektetéseket tervez, vagy karrierváltást. Ez egy olyan képzés, ami nélkül nem érdemes elindulni, sok idő és pénzveszteségtől megkíméli az ember magát, ha elvégzi az Akadémiát. Patrícia profi befektető, kiváló pedagógus, mentor. A HS szakma tiszteletbeli doktora. Kiváló előadó, értékes tudást ad át, nem tartja vissza az információt, ami számomra példaértékű. Érződik az egyetemi oktatói múlt, sokszor úgy éreztem magam, mintha újra a Közgázon ülnék, a profi felkészülés, a széles látókör és a sok új nézőpont miatt.”
Molnár Gabriella
Okleveles Home Stager
„Azoknak ajánlom az MSP Home Staging Akadémiát, akiknek komoly elköteleződése van a Home Staging irányába, és ezzel szeretne foglalkozni, új vagy kiegészítő szakmát szerezni. Olyan embereknek ideális, akik széles érdeklődési körűek, van érzésük a lakberendezéshez, de affinitásuk is a költségszámításokra és megtérülésekre, és az ingatlanpiac is érdekli őket. Nem kell mindenhez érteni, de tudni kell hova fordulni. Patrícia nagy lelkesedéssel oktat és adja át óriási és szerteágazó tudását. A kérdéseket nyitottan fogadja, kézzelfogható tudást ad, sosem hagy válasz nélkül. Szakmai tapasztalatát önzetlenül megosztja. Remek előadó, sok humorral, saját lelkesedését könnyen átragasztja a hallgatóságra, figyelmes a reakciókra.”
Ördög Emese
Okleves Home Stager
„Annak ajánlom az Akadémiát, aki komolyan elhatározta, hogy Home Staginggel szeretne foglalkozni a jövőben főállásban, vagy legalábbis az ideje nagy részében. Aki szeretne egy inspiráló közegben rengeteg információhoz hozzájutni és élmény alapon, rendkívül szemléletesen tanulni. A cél elérése érdekében hajlandó és képes jelentős időt és energiát fordítani a témával való foglalkozásra. Az Akadémia kiváló lehetőséget nyújt mindemellett új szakmai és baráti kapcsolatok építésére, a közös fejlődésre. Dr. Somogyi Patrícia rendkívül motivált, céltudatos, lelkesítő mentor és oktató. Ha úgy érzed, nincs energiád, csak hallgatnod kell pár percig, máris feltöltődsz és magával ragad a lendülete. Hihetetlen elhivatottsággal, profizmussal, lépésről lépésre építkezik és halad kitűzött céljai megvalósítása, köztük a Home Staging hazai elterjesztése felé.”
Bakosné Hundzsa Kata
Okleveles Home Stager
„Az Akadémia elvégzését minden kreatív, önmegvalósító, függetlenséget kereső embernek ajánlom! Dr. Somogyi Patrícia az a Home Staging tanár, aki úgy tanít, hogy te tanulni akarj. Ő az, aki mellett soha nem fogy el az energiád, mert Ő folyamatosan áramlik, és jut neked is bőven, ha szükséged van rá. Ha kell, fogja a kezed, ha kell, ötletel, de ha az kell, akkor nem alszik, és fenn van veled. Bármibe fog, arannyá változik, és ennek te is részese lehetsz. Az önmegvalósítás mintaképe, akitől csak tanulni lehet.””
Gáspár Gabriella
Okleveles Home Stager

Hiszem, hogy képzéseim tudásanyaga képes életeket megváltoztatni, és nemcsak anyagi forrásként szolgálni, de kitartó motivációt, új perspektívát nyújtani.

Ezért döntöttem úgy, hogy új képzéscsomagokat, tudásstruktúrákat és kedvezményeket alakítok ki számotokra.

Sosem lesz ennél jobb pillanat, különösen akkor, ha a vállalkozásod nem termel eleget, vagy az állásod nem elégít ki.

Kezdj új bevételszerzési lehetőségekben vagy testhezállóbb hivatásban gondolkodni! Még ha vannak is tartalékaid, akkor is gondolkozz hosszú távon, ne ülj ölbe tett kézzel! Teremts meg egy új, virágzó lehetőségeket nyújtó jövőt!

Hiszem, hogy a Home Staging nélkülözhetetlen készség a mai világban.

Legféltettebb Home Staging titkaim
Alapképzésemen az alábbi kérdésekre kapsz választ:

• Mi a különbség a Home Staging és a lakberendezés között?
• Miként tudjuk megteremteni a legjobb első benyomást?
• Megismerjük az eladók és a vevők pszichológiáját, a vásárlói döntést befolyásoló tényezőket.
• Végignézzük a sikeres ingatlaneladás 4 fő lépését.
• Megtudhatjuk, miért érdemes felkészíteni egy lakást az eladásra?
• Kinek javasolható és kinek nem a Home Staging?
• Gyakorlati példákon keresztül számtalan Home Staging tippet kapsz, amit azonnal alkalmazhatsz a gyakorlatban!

Mi vár Rád, ha részt veszel az MSP Home Staging Akadémián?

 • mit szabad és mit nem szabad rákölteni egy lakásra;
 • hogyan rendezzetek be egy-egy szobát;
 • honnan szerezzétek be a szükséges anyagokat hozzá;
 • mivel lehet hangulatot kölcsönözni egy lakásnak;
 • hogyan kell a lehető legjobb áron meghirdetni egy lakást;
 • és hogy kell elérni, hogy ezen az áron el is keljen a lakás;
 • nem lesznek kétségek, pontosan tudni fogjátok, mikor mihez kell nyúlni, mikor mi a teendő!
 • Az MSP Home Staging Akadémián való részvétel előfeltétele az MSP Home Staging haladó workshopjának elvégzése, illetve az Ingatlanbefektetői nap online formában vagy korábban személyes elvégzése, hogy biztos alapokról indulhasson a tanulás!

MSP Home Staging Oktatási Központ, II. ker. Margit krt 64/b. fszt. 7.

Az MSP Home Staging Akadémiára csak 15 helyünk van, ami általában nagyon gyorsan betelik. A helyed csak a részvételi díj beérkezésével válik biztossá! A helyeket a befizetés sorrendjében töltjük fel!

Elérhetőség:
msp@msp-design.hu
+36 30 171 6436

Cégadatok   |    Kapcsolat    |    Adatkezelési tájékoztató    |    ÁSZF