Újra kezdő Home Staging Workshop!

Örömmel tudatjuk, hogy ettől a pillanattól kezdve újra lehetőség van részt venni kezdő Home Staging Workshopon!
Az időpont május 9. és 16.
Minden információ elérhető már, a jelentkezéshez ide kattints: https://msp-homestaging.hu/!
Néhány referencia az előzőekről:
Lang Tímea így nyilatkozott:
„Minden nagyon szuper volt! Pont azt kaptam, vagy egy picit többet, mint amire számítottam! 🙂 Szuper közösség, más nézőpontok! Egy csomó új információt kaptam, segített közelebb jutni az álmaimhoz és egy új élethez! Köszönöm!:)”
C. Szabó Helga (business coach – Nők a topon) így nyilatkozott:
„Ha valaki szeretné eladni a lakását gyorsan és magasabb áron, akkor ez a must have alapbefektetés, amit meg kell lépnie! Minden kérdésére/bizonytalanságára/ kétségére választ kaphat személyre szabottan és egy 15 fős tesztbázison tudja lemérni a lehetőségeket!”
Andrea a következőket mondta a workshop 2. napján:
„Nagyon inspiráló és informatív volt! Nagyon jó, hogy volt lehetőség a gyakorlatban is kipróbálni a dolgokat! Ötletesnek találtam, hogy a jelentkezők közül lett kiválasztva valakinek a lakása ehhez! Azoknak ajánlanám, akik már tudnak ezt-azt a témáról, de profi előadótól tanulnának!”
Várjuk az érdeklődőket szeretettel, akár lakberendező, belsőépítész, építész vagy, akár csak lakberendezés után érdeklődő, és világ életedben a bútorokat tologattad 🙂 vagy ha ingatlanbefektetéssel szeretnél foglalkozni és szeretnéd megtudni, hogyan kell egy ingatlan értékét jelentősen megnövelni! Bármelyik legyen is, itt a helyed 🙂
Várunk, a jelentkezéshez ide kattints: https://msp-homestaging.hu/!

"Szépet alkotni, örömöt adni!"

Elérhetőség:
msp@msp-design.hu
+36 30 171 6436

Cégadatok   |    Kapcsolat    |    Adatkezelési tájékoztató    |    ÁSZF