Újabb Home Staging előtte-utána képek

Ahogy azt a facebook oldalunkon is láthattátok, illetve itt a blogon is hírt adtunk egy belvárosi ékszerdoboz elkészültéről, most szeretném bemutatni a lakás előtte utána képeit!
Ebbe a térbe lépünk be, így nagyon nem mindegy, hogy milyen is az első benyomás! Világos falak, a korábban hiányzó konyhabútor helyett, letisztult fehér konyha került beépítésre. Csodás függöny az elegancia és finomság jegyében. A kétszemélyes asztal is szépen elfért. A nyílászárók is fel lettek újítva! Itt minden készen áll, hogy valaki beköltözhessen! A Home Staginggel éppen ez a cél: létrehozni egy olyan enteriőrt, ami a lehető legtöbb embernek tetszik, tágas, világos és teljesen kész az új lakó fogadására! Hogy azt érezhesse a vevő: ITT MINDEN KÉSZEN ÁLL ARRA HOGY BEKÖLTÖZZEK!
A szobába belépve funkciójának megfelelően berendezve, tágas, világos, látványos tér tárul elénk!
 

A fürdőszobában a szaniterek egy része cserére szorult, de a makulátlan tisztaságé volt a főszerep és hogy a tereket letisztítottuk!

A galérián hálószobát rendeztünk be egy olvasósarokkal, funkcionális, letisztult és nagyon jól eladható!

A következő bejegyzésben megmutatom, hogy mi a különbség a már felújított, sőt berendezett lakás és az általam TÜNDÉRPOROS változatnak kikiáltott, fotózásra stylingolt verzió közötti különbség!

"Szépet alkotni, örömöt adni!"

Elérhetőség:
msp@msp-design.hu
+36 30 171 6436

Cégadatok   |    Kapcsolat    |    Adatkezelési tájékoztató    |    ÁSZF