Türkiz-pink kertvárosi idill Home Stagingje 2. rész

Új arculat Home Staging segítségével – a sikeres ingatlaneladás kulcsa

Íme a tegnap bemutatott lakás új arculata, kicsit másképp néz ki, de majd erről is mutatok előtte-utána fotókat!
A megbeszélt tennivalók elvégzése után a tulajdonos megküldte részemre az akkori állapotokat bemutató fotókat, hogy lássam mire kell készülni mikor megérkezünk a fotóssal. Nagyon nagy változás volt az eredeti állapotokhoz képest (erről is mutatok majd párosításokat), rengeteg energiát fektettek bele a tulajdonosok, ám a styling nélkül eléggé sivár volt még a tér. De jöttünk, láttunk és órákon át stylingoltunk, hogy a csodás fotók elkészülhessenek, és végre meghirdetésre kerülhessen ez a türkiz-pink vattacukor!

Keressük a különbségeket és elemezzük az érzést, amit egyik vagy másik fotó alapján érzünk! Nagyon finom különbségekről van szó, ám a hatás óriási! A stylingolt képeket Jurassza Zsófi készítette (www. jurassza.com)
Nappali styling előtt és után, csak néhány jól elhelyezett tárgyra van szükség, persze ez a legnehezebb! 🙂
 

Még egy nappali styling előtt és után más szögből:

Kanapé részlet styling előtt és után, az érzés egészen más!

Konyha élettel telibb lett a Home Staging stylingja után:

 
A konyhában csak néhány apró kiegészítő hiányzott, néhány Home Staging kellék, ami szinte kötelező: gyümölcsök, péksütik, még egy kis pink és türkiz:
 
A sötét asztal helyett fehéret tettünk, ami amellett hogy kisebb méretű, jobban megy a jelenlegi színekhez, ráadásul a térben sokkal jobban mutatott, ha elfordítottuk!
Az asztalt tehát elfordítottuk, kivettük a szőnyeget és a falat feldobtuk színben harmonizáló falmatricával, milyen más így, ugye?
 
Ugyan a styling előtti képen nem látszik a polc, de megérkezésünkkor teljesen üres volt, úgy nem maradhatott…  és az íróasztal környékét is felélesztettük egy picit!

Hálószoba 1. styling előtt és után, egy kis fűszer, ami megbolondítja a látványt:

Hálószoba 2. styling előtt és után, milyen sivár az ágy és a polc, pedig már van némi szín és kiegészítő, de ez még nem volt elég, persze vigyázni kell, hogy nehogy túl sok legyen:
   
Ha úgy érzed, csak az a bizonyos plusz, egy ici-pici fűszer hiányzik az otthonodhoz, gyere el Home Staging képzéseinkre és lesd el a praktikákat, szerezd meg a helyed a legközelebbi alkalomra itt, kattints: https://msp-homestaging.hu

"Szépet alkotni, örömöt adni!"

Elérhetőség:
msp@msp-design.hu
+36 30 171 6436

Cégadatok   |    Kapcsolat    |    Adatkezelési tájékoztató    |    ÁSZF