Pink-türkiz álom MSP Home Staging módra

Egy újabb lakásfelkészítés

A cím furcsa lehet, mert a képek nem erről tanúskodnak, ám nemsoká megláthatjuk egy újabb lakás felkészítésének eredményét!

Megbízóm a júniusi Otthon Magazinban megjelent Home Staging cikk alapján talált rám. Elmesélte, hogy 2 éve árulják a lakásukat, sikertelenül, pedig már 17,3 millió Ft-ról 13,9 millió forintra csökkentették a kínálati árat, a lakásra azonban nem érkezett vételi ajánlat!
A személyes látogatásom alkalmával átbeszéltük a fontos részleteket, miért szeretné eladni, mikorra lenne szükség a pénzre, mik a céljaik, mennyit tud áldozni, hol fognak lakni, ki tudnak-e költözni, hova pakolják a felesleges holmikat? Látogatásom után kaptak tőlem egy hosszú listát a tulajdonosok az elvégzendő feladatokkal, majd megkezdték a pakolást, szanálást és kiköltözést. Csak a meghirdetéshez fontos bútorok maradtak a lakásban, a többit sikerült eladni jó áron! Így sem tárolni nem kellett azokat, sem elszállítani. Ezután egy frissítő festést kapott a lakás, 2 helyen pedig diszkrét, visszafogott tapétát, ami nagyon szépen kiemeli a fontos részeket!
A takarítás után már jöhetett is a styling és a fotózás, de ne szaladjunk ennyire előre, erről még lesz szó a későbbiekben. Most lássuk az első alkalommal készült fotókat!

"Szépet alkotni, örömöt adni!"

Elérhetőség:
msp@msp-design.hu
+36 30 171 6436

Cégadatok   |    Kapcsolat    |    Adatkezelési tájékoztató    |    ÁSZF