Milyen egy kezdő Home Staging Workshop?

Olyan régóta szeretnék részletesebben beszámolni a Home Staging Workshopokról, hogy egy pici betekintést nyerhessen az, akit ez mélyebben érdekel, most végre itt van egy hosszabb összefoglaló képekkel 🙂
Kis kiegészítést teszek 2019. február 9-én 🙂

Ma már továbbfejlődött a rendszer, ez a képzés kettévált egy félnapos alapképzésre, amely a Home Staging szemlélet alapjairól szól, illetve a 2 napos gyakorlati Home Staging workshopra, ahol a bejegyzésben részletezetteket tanuljuk meg, majd a gyakorlatban kipróbáljuk, hogy mit érdemes egy konkrét ingatlanban megvalósítani eladás előtt, beárazzuk, célcsoportot elemzünk, meghatározzuk az előnyös és hátrányos tulajdonságait az ingatlannak, végül megalkotjuk a legjobb arcát, hogy a látványos részt meg is tapasztaljuk!

Ezentúl ma már összesen 10 képzésünk van, 4 szinten, van ami egymásra épül, van amit párhuzamosan lehet végezni, egy biztos, minden képzésünk alapja a Legféltettebb Home Staging titkaim alapképzés!

Mindenki kiválaszthatja, hogy a Home Staging, ingatlan-értéknövelés, ingatlanbefektetés, ingatlanértékesítés, ingatlanfelújítás, ingatlanértékesítési styling témakörében mi az ami érdekli mélyrehatóan, és annak megfelelően kezdheti a tanulást.

Jelenleg 4 féle tanfolyam érhető el online formában, vagyis korábbi előadások professzionális felvételeit lehet meghallgatni az online felületünkön keresztül, minden kiegészítő anyaggal együtt, saját ütemben haladva, akárhányszor újranézve. http://onlinetanfolyam.msp-design.hu

A többi képzésünkön személyesen tudsz részt venni, ezek már magasabb szintűek, illetve gyakorlati oktatást is tartalmaznak.

Nézd meg tehát korábbi képes összefoglalómat egy Home Staging workshopról, és várunk a legközelebbi alkalmon! Alapképzésre itt tudsz jelentkezni:https://msp-homestaging.hu, az azt követő gyakorlati workshopra pedig ezt követően teheted meg: https://msp-homestaging.hu/gyakorlati-home-staging-workshop/ Szerezd meg a helyed most! Várunk szeretettel!

Jöjjön tehát a korábbi beszámoló:

Újabb csapat gyűlt össze a kezdő Home Staging Workshopon október elején 🙂

Kik vesznek részt egy Home Staging Workshopon?

Az összetétel mindig más, viszont mindenki számára hasznos volt a tartalom, nagyon köszönöm a visszajelzéseket! 🙂 A résztvevők között lakberendezők, ingatlanközvetítők, ingatlanbefektetők vagy ingatlanbefektetésben gondolkozók, olyanok, akik a saját lakásukat szeretnék eladni minél gyorsabban és milliókkal többért, illetve vannak olyanok is, akik mindig is érdeklődtek a lakberendezés iránt és ez az új terület nagyon vonzó számukra és szeretnék kipróbálni magukat, hogy új irányt vegyen az életük!

Miről szól a kezdő Home Staging Workshop?

Az első napon áttekintjük a Home Staging szemléletét, megtanuljuk mit kell tudni a lakberendezésről az ingatlanfelkészítés kapcsán, aztán az ingatlanpiaci folyamatokra is rápillantunk, elsajátítjuk a megfelelő marketing fogásokat, hogy miként kell piacra dobni egy lakást, továbbá beszélünk a megtérülésről, hogy a befektetésünk miként térül meg, mennyit kell és szabad rákölteni egy lakásra eladás előtt, valamint sok szó esik arról, hogy mi van az eladó és mi a vevő fejében, mert az egésznek ez az alapja, vagyis milyen pszichológiai tényezők azok, amik befolyásolják az adásvétel létrejöttét. Aztán sok-sok fénykép alapján a konkrét tennivalókat megmutatom, illetve példákkal illusztrálom az elmondottakat!
De legfőképp választ kapnak a résztvevők minden kérdésükre, illetve iránymutatást, hogy az egyes témákban hol tudnak elmélyülni és mire van szükség, hogy a saját céljaikat elérjék! Így az anyag mindig a jelenlévőktől függően is alakul, és ezt nagyon szeretem benne!

A második, gyakorlati napon

A második napon átbeszéljük a házi feladatot, ami alapján az első napon tanultakat egy konkrét lakásra kell alkalmazni. A helyszín az egyik résztvevő ingatlana, amit éppen értékesítésre szán, s előtte fel szeretné készíteni az eladásra, itt mindenki a saját tapasztalata alapján sajátíthatja el az elméletben elmondottakat! Sőt ténylegesen helyiségről helyiségre végigmegyünk a lakáson, és amit lehet 50 perc alatt meg is valósítunk a tennivalókból, több féle variációt is kipróbálva, hogy mutat jobban az adott helyiség, a többi feladatot pedig kijelöljük a tulajdonos számára.

Legközelebb november 24-én és december 1-jén lesz kezdő Home Staging Workshop, de addig még egy haladó csoport is indul a korábban kezdő Home Staging Workshopot végzetteknek október 20-án.
Jelentkezni a kezdő Home Staging Workshopra itt lehet, kattints: https://msp-homestaging.hu

Készül az átalakulás, lázas munkában…

 

A konklúziók átbeszélése, további teendők kijelölése

"Szépet alkotni, örömöt adni!"

Elérhetőség:
msp@msp-design.hu
+36 30 171 6436

Cégadatok   |    Kapcsolat    |    Adatkezelési tájékoztató    |    ÁSZF