A legutóbbi Kezdő Home Staging Workshop előtte-utána fotói

Ahogy azt korábban írtam a kezdő Home Staging Workshop második napja egy konkrét felkészítésre váró lakásban zajlik, hogy a gyakorlatban is megtapasztalhassák a résztvevők a Home Staging részleteiben rejlő erőt! Miután átbeszéljük a konkrét célcsoportot, az árazást, a lakás előnyeit és hátrányait, megválaszoljuk az összes felmerülő kérdést, az ott lévő és hozott kiegészítőkkel átrendezzük, kipakoljuk, kitakarítjuk (ha szükséges) az egyes helyiségek egyes nézeteit, majd részletes listát készítünk a további elvégzendő feladatokról.
A cél kettős: a tulajdonos teljes ingatlanfelkészítési tanácsadásban részesül, aminek eredményeképpen olyan lakást tud majd a piacra dobni, ami a lehető legértékesebb a vevő számára, illetve a résztvevők iránymutatással, illetve önállóan csapatban gondolkodva, átismételve az elméleti szabályokat a gyakorlatban tevőlegesen is megtapasztalják a változtatásban rejlő erőt, hogy lássák milyen apró részleteken múlik a tökéletes végeredmény megszületése. A visszajelzések alapján elmondható, hogy a legnagyobb érték, hogy lehetőség van a próbálkozásra, a kérdések feltételére, és valódi tudás megszerzésére, amit a tapasztalat által teszünk belsővé!
Ugyan a képeken látható változás nem mindig látványos, de ebben az esetben az nem is cél, hanem a fentiek megtapasztalása… Az igazán látványos különbség a piacra dobáskor lesz megtapasztalható. Nyilván erről is beszámolok majd a jövőben!

Ha valaki szeretné megtapasztalni a Home Staging erejét egy workshop keretében és szeretné elsajátítani az ingatlanfelkészítés csínját-bínját, vagy ha szeretné, hogy egy csapat felkészítse a lakását az eladásra és személyre szabott Home Staging tanácsokat kapjon, annak jó hírem van: 2015. november 24-én és december 1-jén idén utoljára lesz kezdő Home Staging Workshop! Ide kattints a jelentkezéshez: https://msp-homestaging.hu

"Szépet alkotni, örömöt adni!"

Elérhetőség:
msp@msp-design.hu
+36 30 171 6436

Cégadatok   |    Kapcsolat    |    Adatkezelési tájékoztató    |    ÁSZF