Köszönöm a kedves szavakat!

Egy nemrég befejeződött sikeres Home Staging projekt után ezt a levelet kaptam, benne hasonló cipőben járók számára útravalóval:
„Patrícia cikkét a home staging-ről A mi Otthonunk magazinban olvastam először, és azonnal tudtam hogy erre van szükségünk. Akkor már majdnem egy éve árultuk a házunkat, és – bár jöttek érdeklődők -, nem kaptunk rá komoly ajánlatot. Betudtuk ezt annak, hogy az ingatlanpiac most nagyon keserves, „nem lehet ingatlant eladni”.
Viszont azt láttam a Patrícia által leírtakból, hogy igenis lehet ingatlant eladni, de csak olyanokat, amelyek kiemelkednek a kínálatból, és ez nagyon sokszor a stylingnak köszönhető. Önmagában a mi házunk is remek vétel, közvetlen vízparti, nagyon jó beosztással, kellemes nagysággal, extrákkal, és mégis nehézségeink voltak az eladásával.
Patrícia jött, látott és győzött! Mindenben, de szó szerint mindenben igaza volt amit mondott. Megtisztítottuk a lakást a felesleges holmitól, és elvégeztük azokat a kisebb javításokat, amiket Patrícia javasolt (festések javítása, szegélylécek, takaródobozok stb.) és így felkészítve a lakást vártuk az újabb érdeklődőket.
És ami ekkor történt, azon igencsak elcsodálkoztunk. A felkészített lakást megtekintő érdeklődők ugyanis egyáltalán nem úgy álltak az ingatlanhoz, mint az eddigiek, hanem elmondhatom, hogy belépve leesett az álluk! Voltak, akik szinte tátott szájjal nézték végig a házat, és láttuk, hogy beleszerettek azonnal. Néhány hét után meg is jött az igazi konkrét vételi ajánlat is.
Rengeteget tanultunk Patríciától, már most biztos vagyok benne, hogy az új lakást is hasonló elvek szerint fogjuk berendezni és azt hiszem, fogunk még találkozni. Ha gyorsan és biztosan el akarjátok adni az ingatlanotokat, akkor ne sajnáljátok rá ezt a befektetést, mert bőven megtérül!
Köszönjük szépen Patrícia, gratulálunk a munkádhoz és a segítségedhez, hogy az eladási folyamat során mindig a rendelkezésünkre álltál, és nemcsak a stylingban hanem az értékesítési marketingben is támogattad a folyamatot!
Gabi”
Nagyon köszönöm én is, ilyen ügyfeleket kívánok magamnak ezret 🙂

"Szépet alkotni, örömöt adni!"

Elérhetőség:
msp@msp-design.hu
+36 30 171 6436

Cégadatok   |    Kapcsolat    |    Adatkezelési tájékoztató    |    ÁSZF