Home staging előtte-utána

Ahogy ígértem, jönnek az átalakítás és home staging előtti és utáni képek az ominózus lakásról! Láttad az előző részeket? Pl. ezt: https://msp-homestaging.blogspot.com/2013/11/ime-az-elkeszult-mu.html
Ilyen volt a fogadótér, ez fogadta a betérő érdeklődőt. Az új impozáns étkező vonzóbb megjelenést biztosít, az első benyomás hatalmas erővel bír a vásárlási döntés meghozatalakor!
A tágas hálószobában a megfelelően elhelyezett bútorokkal bemutathatjuk, hogy mire alkalmas a tér és kiemelhetjük annak adottságait, a lakásban rejlő lehetőségekkel együtt!
A sarokba állított ágy egy 24 négyzetméretes szobában sem nem mutatós, sem nem ésszerű, sem nem kényelmes, nem értem mi motiválta a tulajdonost az elrendezéskor?
Az utána képen jól látható, hogy milyen nagy a tér az ágy megfelelő elhelyezésével.
A másik nézete a hálószobának szintén jól bemutatja a nagy ablakok és terek kínálta lehetőségeket!
Ez a kép páros jól mutatja, hogy mennyire tud vonzó lenni egy üres, kicsit lelakott lakás fotója, illetve hogy mennyit tud hozzáadni egy szép festés-parkettacsiszolás, és a jól berendezett összhatás a megfelelő színek kiválasztásával!
A lakás a hatalmas ablakoknak köszönhetően nagyon világos, de eredeti állapotában nem tudta megmutatni a benne rejtőző értéket! Ezt kell megmutatni egy home staging során!

A sok és össze nem illő bútor zsúfoltságot és összevisszaságot sugall, ebbe nem lehet beleszeretni, nem tudja elképzelni magát az érdeklődő, hogy itt lakjon! A komor színek színek sem segítik elő az eladást!

Az új konyha a nappaliban kapott helyet, csodás összhangban a letisztult nappalival 🙂

A fürdőszoba sokkal letisztultabb lett az új padlóburkolat által. A különböző felületek és a fehér szín maximális tisztaságot érzékeltetnek, ami a legnagyobb kívánalom egy fürdőszobával szemben!

A régi konyha teljesen átalakult, egy új hálószobává! Így most már eladhatóbb lett a lakás, hiszen mindig a plusz egy szoba hiányzik! Egy hálószobásként ez a tágas lakás nem volt jó helykihasználtságú!

"Szépet alkotni, örömöt adni!"

Elérhetőség:
msp@msp-design.hu
+36 30 171 6436

Cégadatok   |    Kapcsolat    |    Adatkezelési tájékoztató    |    ÁSZF