Hogyan alkalmazható az egyik legfontosabb Home Staging alapelv, az elszemélytelenítés lakott lakások esetén?

Folytatva a hétfőn elkezdett eszmefuttatást a lakott lakásokról, sokszor felmerül a kérdés, hogy mennyire lehet élhető a tulajdonosok számára egy teljesen elszemélytelenített lakás?

Ahogy kifejtettem a korábbiakban, az eladóknak meg kell érteniük, hogy az eladási döntéstől az ingatlan már nem az övék, hanem a leendő vevőé, és a célért áldozatokat kell hozni, hiszen ez a továbblépés garanciája!

Majd újra kiélhetik magukat az új helyen, személyiségükre szabhatják az új otthonukat! Minél előbb jön ez el, annál jobb! A lélekkel teli lakás inkább riasztólag hat egy lakásbemutató kapcsán, kényelmetlenséget, rossz érzést kelt az érdeklődőben, és ez az, amit ki kell küszöbölni! Hiszen a lakáseladásnál az a legfontosabb, hogy minden szinten jó érzést keltsünk az érdeklődőkben: minden érzékére – beleértve a 6. érzéket is – és a tudatalattijára kívánunk olyan hatást gyakorolni, aminek eredményeképpen úgy dönt, a mi lakásunkat szeretné megvásárolni!

A vevő nem szeretne a mi személyes tárgyaink közt sétálgatni. Az otthon mindenki számára egy intim világ, ezért kell egy kicsit sterilebbé tenni a környezetet, hogy ne érezze kellemetlenül magát az érdeklődő és el tudja képzelni úgy, mintha ez már az ő otthona lenne, az ő személyes tárgyaival, amivel a saját intim életterének érezheti a lakást, gondolatban megteremtve magának új otthonát!  

"Szépet alkotni, örömöt adni!"

Elérhetőség:
msp@msp-design.hu
+36 30 171 6436

Cégadatok   |    Kapcsolat    |    Adatkezelési tájékoztató    |    ÁSZF