Évértékelés – az MSP Home Staging 2014-ben

Az év utolsó napja lévén egy kis összefoglalóval zárom a bejegyzések sorát, hogy 2015-ben megújult erővel az eredményeket értékelve mehessünk tovább.

Az év során számtalan ingatlaneladónak segítettünk az eladásra való felkészítésben és abban, hogy miként lehet piacra dobni a lakását vagy házát. Hiszen nem mindegy, hogy mennyiért hirdetjük az ingatlant, hogy milyen fotókkal, hogy mi van a képeken, a lakás milyen lehetőségeket mutat meg magából és a hirdetési szöveg sem mellékes. A legtöbb esetben komplett folyamatmenedzselésre volt szükség, hogy megalkossuk az ingatlan legjobb arcát, s ezáltal a vevők álmait kínáljuk, amiért persze hajlandóak megadni mindent, így néhány napon belül, általában milliókkal többért sikerült az ingatlaneladás. A Home Staging ereje ebben rejlik!

Csak néhány példa ezek közül: http://msp-design.hu/category/referenciaink/home-staging-es-ingatlan-ertekesitesi-styling/

Számos médiamegjelenés segítette, hogy mind több emberhez eljusson a Home Staging híre, hogy mind többen tudjanak róla, hogy a tudatos ingatlaneladók számára széles eszköztár kínálkozik arra, hogy minél többet hozzanak ki a lakásuk eladásából, s a továbblépés mielőbb megvalósulhasson a lehető legjobb feltételekkel!

Ezeket itt tanulmányozhatja át: http://msp-design.hu/media/

Nagy változások elé nézünk, októberben az MSP Design Lakberendező Stúdió egy impozáns, tágas villalakásba költözött, ami helyet ad a megújult Home Staging Workshopoknak is a jövőben, amelyek ezúttal bárki számára elérhetővé válnak a közeljövőben. Folytatódnak a lakás átalakítások, lakásfelkészítések és a professzionális ingatlaneladások is!

Célom mind többeknek átadni a Home Staging szemléletet Magyarországon továbbá mind több lakás legjobb arcának megteremtése, a vevők és eladók legnagyobb örömére! 🙂

Várom jövőre is az Olvasót a blogra, kérdés esetén keressen bennünket elérhetőségeinken! Állunk szíves rendelkezésére!

Boldog és sikeres ingatlanértékesítésben bővelkedő 2015-ös esztendőt kívánok szeretettel, Patrícia

"Szépet alkotni, örömöt adni!"

Elérhetőség:
msp@msp-design.hu
+36 30 171 6436

Cégadatok   |    Kapcsolat    |    Adatkezelési tájékoztató    |    ÁSZF