Egy újabb megható köszönőlevél! 🙂

Ma ez a levél érkezett 🙂
Megtisztelő és köszönöm a bizalmat! Mindenki ilyen ügyfeleket szeretne, mint Te, Dóri! 🙂
„Kedves Patrícia!

Nagyon köszönöm a segítséget, a profi munkát és a lelki támogatást melynek köszönhetően végre siker koronázta erőfeszítéseinket és sikerült eladni lakásunkat azon az áron amelyet nagyon szeretünk volna érte és annak a vevőnek akivel most baráti kapcsolatot ápolunk így egy baráttal is gazdagabb lettem.:-)

Azoknak az ügyfeleidnek leendő ügyfeleidnek akik hezitálnak, és döntés előtt állnak, hogy ingatlanjuk értékesítéséhez igénybe vegyék-e a segítségedet nyugodtan megadhatod a számom csak ajánlani tudlak mindenkinek.
Mindenkinek aki szeretné megkímélni magát hónapokig, netán évekig (mint a mi esetünkben) tartó bosszankodástól, kiszolgáltatottságtól és tisztelet a kivételnek bot csinálta magukat ingatlanügynöknek nevező és „segítségüket” felajánló valójában hátráltató tényezőtől.
Röviden a történetünk azoknak akik nem olvasták a blogodat.
Több mit 2 éve  próbáltam eladni kinőtt lakásunkat amikor egyik este kedvenc lakberendezési magazinom aktuális számát lapozva rátaláltam egy cikkre amely a home staginről szólt.
Ez nem lehet véletlen gondoltam ez nekem szól, muszáj kipróbálnom, semmit sem veszíthetek vele, mivel egyébként is esedékes lett volna már egy kis lakásfelújítás-szépítés.
Már nagyon belefásultam a folyamatos kudarcokba, kezdetben ingatlanközvetítő nélkül próbálkoztam az ingatlan értékesítésével, nem kevés energiát belefektetve, (gondolom másoknak is ismerős)hirdettem a különböző portálokon, folyamatosan frissítettem, aztán ha végre jelentkezett egy potenciális vevőjelölt rohantam haza a megbeszélt időpontra, gyors takarítás pakolás ám a várt hatás sajnos elmaradt, nem sikerült eladni az ingatlant.
Ezek után következett az a döntés, hogy ez nekem nem megy akkor „profikra” bízom és jöttek az ingatlanügynökök, akiknek a hozzáállását most nem szeretném részletezni, azon kívül, hogy folyamatosan győzködtek, hogy csökkentsük a vételárat és egyre csak faragtuk lefele a fél milliókat semmivel nem járultak hozzá az ingatlanértékesítés sikeréhez.
Mindezektől megkímélhettem volna magam ha korábban rá találok az home stagingről szóló weboldaladra.
Nagyon hálás vagyok, hogy a segítségeddel végül pozitív élményekkel zárult az értékesítés és új otthonunk berendezésében mindenképpen számítok a segítségedre és támogatásodra.
Üdvözlettel,
Krasznai Dorottya”

"Szépet alkotni, örömöt adni!"

Elérhetőség:
msp@msp-design.hu
+36 30 171 6436

Cégadatok   |    Kapcsolat    |    Adatkezelési tájékoztató    |    ÁSZF