Egy újabb Home Staging projekt története 4. rész

A felkészített lakás fotózása

Miután a tulajdonosok eleget tettek az utolsó instrukcióknak is a megküldött képek alapján, megérkeztünk a fotóssal (Jurassza Zsófival – www.jurassza.com) a helyszínre. Az utolsó simítások következtek, a szobákban minden a helyére került. Minden zavaró tényezőt eltüntettünk, hogy a ház teljes pompáját megmutathassuk és a teret láthassák a vevők, és azt a lehetőséget, hogy milyen lenne itt élni!
Az első szoba a sárga kanapés szoba volt, így festett néhány nappal a fotózás előtt, majd a styling után, elég szembetűnő a változás, nemde?
Szépen haladtunk szobáról-szobára, minden részletnek tökéletesnek kell lennie… A szőnyeg túl sok volt, a szék és az asztal a másik szobába került át.
Ugyanaz az elrendezés, mégis más… A piros takarók összehajtva dekorációként jelenik meg, a piros mintás szőnyeg helyett egy egyszerűbb, letisztultabb került a padlóra. Az eredmény egy letisztult, világos, tágas tér.
És a letisztult komód…
 
A fő hálószobában csak az ágytakarót cseréltük le, néhány díszpárna került a középpontba, illetve mindent elpakoltunk az éjjeliszekrényről. Az eredmény önmagáért beszél.
 
 
A nappaliban csak néhány simítás volt hátra, szép lett:
Ilyen pihenősarokról álmodik mindenki 🙂
 
A könyvespolcot le kellett üríteni, hogy rendezett legyen a látvány. (Az előtte kép is néhány órás pakolás eredménye, ám így nem lehetett lefotózni, ugyan nincs tele a polc, mégis rendezetlen hatást kelt és túlzsúfolt!)
 
Egy részlet a nappaliból:
És ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a styling csak a profi fotókkal együtt éri el a tökéletes végeredményt! A megfelelő beállítások, a fények, az élesség, s megannyi apró nüansz teszi tökéletessé a látványt! A profi fotók Jurassza Zsófi munkái. (www.jurassza.com)
„A Home Staging az ingatlanfelkészítés művészete!”

"Szépet alkotni, örömöt adni!"

Elérhetőség:
msp@msp-design.hu
+36 30 171 6436

Cégadatok   |    Kapcsolat    |    Adatkezelési tájékoztató    |    ÁSZF