Egy kedves levél a „Pesterzsébeti fészek” Home Staging projekt tulajdonosától 🙂

Tegnap kaptam ezt a levelet Ákostól, aki a május elején bemutatott csodás 2 szobás pesterzsébeti lakás tulajdonosa volt. Leírta saját szemszögéből az egész lakáseladási és Home Staging folyamatot és a végeredményt! 🙂
A levél ilyen precízen szerkesztett volt, ahogy a tulajdonosok is nagyon felkészültek voltak az egész folyamat során!
Ilyen ügyfelekről csak álmodni lehet és engem sorra ilyen kiváló ügyfelek bíznak meg, akik maximálisan elhivatottak a tökéletes végeredményért és maximálisan beleteszik magukat a felkészítés folyamatába! Köszönöm Nektek!
Íme a levél, olvassátok szeretettel:

„HomeStaging tapasztalat – „Pesterzsébeti fészek”

ELŐKÉSZÜLET
A homestaging-ről mint fogalomról kb. 2 évvel ezelőtt hallottam először. Akkor még nem értettem, hogy mi is ez az egész,  most viszont hogy 1 hét alatt sikerült eladni a lakásunkat ráadásul az általunk tervezett ár fölött 15%-kal, beláttam mekkora jelentősége van.
Amikor eldöntöttük, hogy eladjuk a lakásunkat, rövid keresés után megtaláltuk Patrícia honlapját és nagyon megtetszettek az eddigi munkái. Pár héttel később már a nappalinkban beszélgettünk vele és kollégájával, az elképzeléseinkről. Minden helységet alaposan végigjártunk és részletesen megbeszéltük a teendőket (falszín,tapéta, bútorok, függöny, kiegészítők, stb.).
MUNKA
Februárban kész voltunk a  festéssel, és szép lassan lecseréltük az otthonról hozott ifjúsági bútorainkat normál bútorzatra. Mi imádjuk az IKEA-t, ezért szinte mindent onnan szereztünk be.
Ahogy haladtunk a kívánt végeredmény felé, egyre több levelet váltottunk Patríciával. Milyen függöny kerüljön a nappaliba, milyen színűek legyenek a díszpárnák, hány kép kell a nappaliba …
Április végére elkészültünk és eljött a várva várt fotózás napja. Hajnalban keltünk, hogy rend és tisztaság legyen mindenütt. Azóta tudom, hogy 2 óra a szintidőm, hogy a lakás összes ablakát kívül belül tökéletesre tisztítsam. A makulátlan tisztaságra nagy hangsúlyt fektettünk nemcsak a fotózásra, hanem a vevők fogadása előtt is. Higgyétek el megéri a befektetett munka!
FOTÓZÁS
Reggel kilenckor kezdetét vette a munka. Helységről helységre haladtunk. Patrícia elvégezte az utolsó simításokat Zsófi pedig serényen kattintott. Az az igazság, hogy annyira magabiztosak voltak, hogy biztos voltam benne, hogy szuper lesz a végeredmény.
Délután kettőre fejeztük be az 50 négyzetméteres lakás fotózását és bevallom a végére hulla fáradtak voltunk. Este megkaptuk az első képeket és megdöbbentünk. Azt éreztük, hogy jól sikerült felkészíteni a lakást, de a képek annyira, de annyira jól sikerültek, hogy nem hittünk a szemünknek.
 A VEVŐ
Szombat éjjel tettem fel az ingatlan.com-ra a hirdetést Patrícia javaslatára 15%-ákkal az általunk „reálisnak” gondolt ár felett. Azóta már azt is tudom nincs olyan, hogy reális ár. Minden annyit ér amennyiért megveszik és nem kell azzal foglalkozni, hogy a szomszéd utcában a lakásokat több millióval kevesebbért hirdetik.
Másnap már ketten megnézték, majd rá egy hétre még ketten. Mindketten tettek ajánlatot, amiből az egyiket elfogadtuk.
Nem telt el 168 óra a meghirdetés óta és megvolt a VEVŐ. Ezt mi egy fantasztikus eredménynek tartjuk. Abban bíztunk, hogy gyorsan eladjuk, de erre nem számítottunk.
TOVÁBB
Nem kérdés, hogy a következő lakás projektet is Patríciával és csapatával tervezzük.
Köszönjük!
Niki és Ákos”
Még egyszer én is köszönöm, várom a folytatást, bármikor állok a rendelkezésetekre 🙂

"Szépet alkotni, örömöt adni!"

Elérhetőség:
msp@msp-design.hu
+36 30 171 6436

Cégadatok   |    Kapcsolat    |    Adatkezelési tájékoztató    |    ÁSZF