Az ingatlanértékesítés kipipálva 🙂

Az ingatlan értékesítése a Home Stagingnek hála gyorsan és könnyen lezajlott!

Néhány hete elkezdődött a bemutatott lakás értékesítése, és örömmel jelentem, hogy az értékesítés sikeresen lezajlott! A megállapodás már korábban megtörtént, ám csak most jutottam el ide, hogy ezt az örömhírt megosszam a Nagyérdeművel! Azon túl, hogy nagyon jó ma már múlt időben beszélni a dolgokról, nagyon sok pozitív tapasztalatom halmozódott fel, és nagyon sok pozitív hozadéka is van a projektnek.

Az eladás a meghirdetéstől számított 7 hét alatt lezajlott, ami minden szempontból nagyon gyorsnak tekinthető. Abban a kerületben az átlagos értékesítési idő 150 nap (ami sok helyütt még ennél is magasabb), így az átalakítással kombinált Home Staginggel és a professzionális marketing stratégiával harmadára csökkentettük az eladási időt! Az árnövekmény felett érzett örömről nem is beszélve!
A tulajdonos maximálisan elégedett, a vevők boldogok, megkapták, amire vágytak, és én is elégedetten nyugtáztam, hogy jó néhány embernek haladt jobb irányba az élete a létezésem és ténykedésem által!

A Home Staging, vagyis az ingatlan felkészítése után

Az értékesítés november végén indult, mondhatni a lehető legnagyobb kihívással kellett szembenézni, hiszen ingatlanpiaci szempontból ez a mélyrepülés időszaka! Hiszen az adventi időszak nem éppen a lakáseladásnak kedvez. Sok mindent veszünk ilyenkor, de általában nem lakáskereséssel töltjük az időnket! Így volt 2-3 csendes hét. Aztán a karácsony utáni napokban már élénkülni látszott az érdeklődés! Miután a későbbi vevők megnézték a lakást, egyre több komoly érdeklődő tűnt fel a színen, míg végül viszonylag gyors megállapodás után megköttetett az üzlet. A megegyezés utáni napon, amikor még arra vártunk, hogy az ügyvédnél átvehessük a foglalót a megbeszélt időpontban, a lakást még utoljára megmutattam egy fiatal párnak, akik teljesen le voltak sújtva, hogy elszalasztották a lakást. Több, mint 500 km-t utaztak Ausztriából, hogy eljöjjenek megnézni a lakást, de sajnos lemaradtak róla! Ezt az érzést senkinek sem kívánom. Nekem sem volt könnyű! Azonban én ilyenkor mindig felajánlom, hogy ne keseredjenek el, van megoldás az ő helyzetükre, mert találhatunk egy olyan lakást, amiből kihozható a vágyott otthon a számukra! Persze könnyen beszél egy lakberendező 🙂
Annak ellenére, hogy rossz volt az időzítés, mégis több komoly érdeklődővel is tárgyaltam, ezen kívül voltak néhányan, akik nem voltak még elszánva a vásárlásra, ám elismerően nyilatkoztak, és voltak olyanok is, akik ugyan nem ott akartak lakást venni, ahol ez a lakás található, viszont az interneten rábukkantak és eljöttek, hogy a saját szemükkel is lássák, amit a fényképek alapján elképzeltek. Majd miután elégedettek voltak a végeredménnyel arra voltak kíváncsiak, hogy tudnék-e nekik is egy hasonlót kialakítani egy már kinézett másik kerületben található ingatlanban.
Minden érdeklődő nagyon lelkes volt a lakás láttán, ki jobban kimutatta elragadtatását, ki kevésbé, de mindenki nagyon elismerően nyilatkozott a lakásról és arról amit műveltem vele 🙂 A hatás valószínűleg még nagyobb lett volna, ha az eredeti állapottal is találkoztak volna korábban. Így csak a letisztult terek és a szépen kitalált részletek lenyűgöző látványát kapták! A meggyőzéshez persze ez is elég volt.
Jöhet tehát a többi projekt és közben több hasonló eladás-felkészítési és home staging projekt tárgyalásai is folynak, tehát megy tovább a sikeres felkészítési és értékesítési menet 🙂

"Szépet alkotni, örömöt adni!"

Elérhetőség:
msp@msp-design.hu
+36 30 171 6436

Cégadatok   |    Kapcsolat    |    Adatkezelési tájékoztató    |    ÁSZF