Az eltűnésem oka: megint Home Staging – számtalan ingatlanfelkészítés és előkészületek

Az elmúlt hetekben megint nem jelentkeztem, bár nem a nyári szabadságaimat töltöttem, éppen ellenkezőleg! Még májusban elkezdtem egy újabb Home Staging projekt bemutatását, azt folytatni is fogom, nem maradok vele adós, sőt csupa pozitív eredményről számolhatok be!
Az elmúlt hetekben intenzíven jelen voltam a média különféle formáiban, és még ezekről sem számoltam be, amit szintén meg fogok tenni, ezen kívül újabb és újabb ötleteket, példákat hozok majd a tökéletes ingatlanfelkészítésre, hogy akár önerőből is sikerüljön alkalmazni az itt olvasottakat!
Mindezeken túl az elmúlt időben előkészítettem több nagy projektet is, többek között a Home Stagingről íródó könyvemmel is jól haladtam, és az INGATLANKÖZVETÍTŐKnek szóló (tan)anyagaimat is tökéletesítettem. Egyre több professzionális ingatlanközvetítő tudja, hogy ha alkalmazza a Home Staginget jelentős versenyelőnyre tesz szert, és jóval előbb és jobb áron kerül értékesítésre az eladásra felkészített ingatlan! 🙂
És még egy kis előzetes: hamarosan újabb Home Stagingről szóló cikk jelenik meg a Polgári Otthon magazinban is, folytatva az előző lapszámban megjelent cikket! Mindezekről folyamatosan hírt adok, érdemes lesz hát figyelemmel kísérni a blogot!

"Szépet alkotni, örömöt adni!"

Elérhetőség:
msp@msp-design.hu
+36 30 171 6436

Cégadatok   |    Kapcsolat    |    Adatkezelési tájékoztató    |    ÁSZF