Az első kezdő Home Staging Workshop visszajelzései

Nagyon jól sikerült az első kezdő Home Staging Workshop, amint azt a beszámolóból is látható volt! A legnagyobb elismerés számomra, hogy az összes résztvevő szeretne jönni a Haladó Home Staging Workshopra áprilisban!

Mit mondtak a Workshop után a résztvevők? Szemezgetés…

Lang Tímea így nyilatkozott:
„Minden nagyon szuper volt! Pont azt kaptam, vagy egy picit többet, mint amire számítottam! 🙂 Szuper közösség, más nézőpontok! Egy csomó új információt kaptam, segített közelebb jutni az álmaimhoz és egy új élethez! Köszönöm!:)”

C. Szabó Helga (business coach – Nők a topon) így nyilatkozott: „Ha valaki szeretné eladni a lakását gyorsan és magasabb áron, akkor ez a must have alapbefektetés, amit meg kell lépnie! Minden kérdésére/bizonytalanságára/ kétségére választ kaphat személyre szabottan és egy 15 fős tesztbázison tudja lemérni a lehetőségeket!”

Andrea a következőket mondta a workshop 2. napján: „Nagyon inspiráló és informatív volt! Nagyon jó, hogy volt lehetőség a gyakorlatban is kipróbálni a dolgokat! Ötletesnek találtam, hogy a jelentkezők közül lett kiválasztva valakinek a lakása ehhez! Azoknak ajánlanám, akik már tudnak ezt-azt a témáról, de profi előadótól tanulnának!”

Nagyon köszönjük mindannyiótoknak a részvételt! 🙂 Nagyon örülök, hogy ilyen jó kis csapat jött össze 🙂

Már csak egy hely van szombatra! Aki szeretne részt venni egy ilyen jó hangulatú, inspiráló és hasznos Workshopon azt szeretettel várjuk!
Ide kattints a jelentkezéshez: https://msp-homestaging.hu

"Szépet alkotni, örömöt adni!"

Elérhetőség:
msp@msp-design.hu
+36 30 171 6436

Cégadatok   |    Kapcsolat    |    Adatkezelési tájékoztató    |    ÁSZF