Az MSP Home Staging oktatási rendszeréről

👩🏼‍🎓 5 évvel ezelőtt indult útjára a Home Staging workshopok sorozata, sikere azóta is töretlen, mára már továbbfejlődött a rendszer, ez a képzés kettévált egy félnapos alapképzésre, amely a Home Staging szemlélet alapjairól szól, illetve a 2 napos gyakorlati Home Staging workshopra, megtanuljuk, hogy mit érdemes egy konkrét ingatlanban megvalósítani eladás előtt, beárazzuk azt, célcsoportot elemzünk, meghatározzuk az előnyös és hátrányos tulajdonságait az ingatlannak, végül megalkotjuk a legjobb arcát, hogy a látványos részt meg is tapasztaljuk és a gyakorlatban is elsajátítjuk a Home Staging apró fogásait!

Ma már összesen 10 Home Staging képzésünk van, 4 szinten, van ami egymásra épül, van amit párhuzamosan lehet végezni, egy biztos, minden képzésünk alapja a Legféltettebb Home Staging titkaim alapképzés!

Mindenki kiválaszthatja, hogy a Home Staging, ingatlan-értéknövelés, ingatlanbefektetés, ingatlanértékesítés, ingatlanfelújítás, ingatlanértékesítési styling témakörében mi az ami érdekli mélyrehatóan, és annak megfelelően kezdheti a tanulást.

Jelenleg 4 féle online videókurzus érhető el, vagyis korábbi előadások professzionális felvételeit lehet meghallgatni, és megnézni az online felületünkön keresztül, minden kiegészítő anyaggal együtt, saját ütemben haladva, akárhányszor újranézve. Itt tudod megnézni őket: https://onlinetanfolyam.msp-design.hu/

A többi képzésünkön személyesen tudsz részt venni, ezek már magasabb szintűek, illetve gyakorlati oktatást is tartalmaznak.
Az alapképzésre itt tudsz regisztrálni, kattints ide: https://msp-homestaging.hu

🎁 Szeretnék minden Home Staging iránt érdeklődő vagy már elkötelezett számára egy INGYENES 10 részes Home Staging minikurzussal kedveskedni!

Ha korábban még nem iratkoztál fel, most megteheted itt, így 20 napon át betekintést kaphatsz a Home Staging rejtelmeibe 10 részes tananyagunkkal, ráadásul a 10. rész végén a kitartóaknak egy NAGY MEGLEPETÉSSEL is készülünk.

Sőt a továbbiakban első kézből értesülhetsz az aktuális kedvezményes Home Staging képzési lehetőségeinkről is, így biztosan nem maradsz le semmiről, ami fontos Számodra!

Jó tanulást, kezdjünk bele most! Kattints ide 👉 http://msp-design.hu/ingyenes-minikurzus-feliratkozas/

"Szépet alkotni, örömöt adni!"

Elérhetőség:
msp@msp-design.hu
+36 30 171 6436

Cégadatok   |    Kapcsolat    |    Adatkezelési tájékoztató    |    ÁSZF